Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с бавно движение на мишката

Featured Replies

привет! имам проблем със мишока.. от 1-2 дена когато я движа нагоре - надолу се движе супер бавно и отегчаващо. през 3 месеца сменям мишка и вече незнам какво да правя.. насякъде се движи сичко и върви , но при движение нагоре и надолу едвам се мърда. отворих я да видя какво е положението и не открих да има счупени части дори я почистих , но се съмнявам да не е от лазера тъй като е оптична. моля помогнете защото ми умръзна да купувам мишки през 2-3 месеца sad.gif

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

привет! имам проблем със мишока.. от 1-2 дена когато я движа нагоре - надолу се движе супер бавно и отегчаващо. през 3 месеца сменям мишка и вече незнам какво да правя.. насякъде се движи сичко и върви , но при движение нагоре и надолу едвам се мърда. отворих я да видя какво е положението и не открих да има счупени части дори я почистих , но се съмнявам да не е от лазера тъй като е оптична. моля помогнете защото ми умръзна да купувам мишки през 2-3 месеца sad.gif

Влизаш в Моят Компютър,след това в ляво има написано Change a Setting или Control Panel,влизаш има 1иконка на мишка,пускаш я и избираш Pointer Options.Наглассяш си бързината и си готов :rolleyes: ,ако е от това де.

според мен трябва да си смениш пада... и мойта мишка се движи супербавно, но това е по диагонал, щото пада ми е калпав. сменяш пада (или го почисти щом досега е работила добре) и трябва да се оправи.

• Автор

ми досега нищо и нямаше ония ден след като играх цс я изпращях 1 - 2 пъти и след 5 мин се развали до сега пада не правеше проблеми сичко изчистих и мишката почистих и пак така sad.gif

Опитай с настройките: - Start=> Control Panel=> Mouse( Два пъти с ляв бутон) после прeмести плъзгача на дясно към Fast. Това е едно от решенията на проблема.

ми досега нищо и нямаше ония ден след като играх цс я изпращях 1 - 2 пъти и след 5 мин се развали до сега пада не правеше проблеми сичко изчистих и мишката почистих и пак така sad.gif

И мишките ли започнахте да пращите :)

• Автор

до сега пада не правеше проблеми и мишката си вървеше перфектно на цветната страна на пада , но реших да го обърна и уж по добре работи , но прекалено бавно се извършват движенията sad.gif освен да зимам нова мишка или да я преинстална или може би съм я счупил , защото както е червената лампичка стъклото се клати леко и незнам дали трябва да е така biggrin.gif

Не мога да ти помогна, но ще кажа моите неволи. Имах подобни проблеми. Мишката от време на време запецваше, а после почти изцяло спря да се движи. Помислих си, че е от гладката маса, която е без покривка и е светло синя. Оказа се, че след като разглобих мишката, побутнах тук там и я сглобих, нещата се оправиха! Явно твоя проблем е по-сложен, затова е може би по-добре да пробваш с друга мишка, ако имаш такава възможност. Ако с другата е добре, може би е най-добре да си вземеш нова :offtopic_s:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.