Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

Наскоро имах рожден ден, така че накратко Откъде е най-сигурно и евтино да си я поръчам! Може и да я има пиратска, но тръпката е съвсем друга. Тази игра има сантиментална стойност за мен...

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/starcraft-ii-2-wings-of-liberty/10082581.html

Едно от най-евтините възможни.

Може и сайтове за ключове само, но ако искаш кутия с доставка за 1 евро, Завви е сайта :baby:

• Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Наистина ли в тоя сайт игрите са толкова евтини ? И доставка за 1 евро ? :P Ако е така ще си поръчам веднага 5-6 игри :ph34r: Едит: Асасинс Крийд 2 за 17 долара,imposiible

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Pontifex , какъв е този сайт ... даже и Diablo 3 предлагат

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/diablo-3/10042969.html

тези си правят " мъжки полов орган " с нас :ph34r: !

Един от най-голeмите и реномирани онлайн магазини във Обединеното кралство, наследник на Virgin Stores. Познавам доста българи, поръчвали от тях, които са доволни. Аз самият щях да взема SC от тях, но намерих друг, по-евтин вариант. Един приятел съм му поръчал обаче и сега чака да пристигне...

Това с Диабло, предполагам е грешка...

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

В http://www.cjs-cdkeys.com дават ключ срешу 25 паунда (60вл.) :( Смятам, че е най-изгодно от там. Проблемът е че нямам карта. Ако някой я поръчва от там да се свърже с мен да поръча още един ключ. Плащам му го веднага. Сайта изглежда надежден и много хора си вземат от там...

kai_99 , да не изгориш с парите приятелю ... не се хвърляй на такива евтини истории ... нали знаеш че евтиното , винаги излиза скъпо .... по съм съгласен да повярвам на сайта даден Pontifex от колкото твоето предложение !

Знаете ли как е най-надеждно? През Steam или през Amazon.com, но има си и друго - ако искате да сте сигурни,че ще си вземет играта чакате да излезе, отивате в Пулсара или Мултирамата и си я купувате.

П.С. АЙДЕ НАРОДЕ!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

От Амазон и прочие - ключ с кутия. Ази иска по възможност само ключ :lol6:

Искаш да изгориш с 60 лв. ... Успехи ! :)

Това е разговор проведен снощи

[27.7.2010 г. 22:25:06] ¦•••SHERIFA•••¦: http://urlel.com/Cheap-SCII-Key съм написал по-подробно

[27.7.2010 г. 22:25:11] ¦•••SHERIFA•••¦: ако има нещо, което не съм, питайте

[27.7.2010 г. 22:51:06] Svilen Andonov: възможност за наложен платеж?

[27.7.2010 г. 22:51:39] ¦•••SHERIFA•••¦: Мда.

[27.7.2010 г. 22:51:46] ¦•••SHERIFA•••¦: В смисъл, банков превод ?

[27.7.2010 г. 22:52:06] ¦•••SHERIFA•••¦: Щото аз получавам само CD-Key-ове и после ги paste-вам просто през чата, и отсрещният човек си активира key-я и сваля играта, и играе :lol6:.

[27.7.2010 г. 22:52:35] ¦•••SHERIFA•••¦: А не в Retail Box SCII издания. Тях... те са си на 120 от официалните stores, на безбожно високата космическа цена.

[27.7.2010 г. 23:12:43] ¦•••SHERIFA•••¦: "Svilen Andonov Хора, помогнете. Реших да си я купя. Кажете от къде е най-евтино и е сигурно, че е оригинална? Благодаря, Ви...."

Зависи какво разбираш ти под "оригинална", щото под оригинална по принцип се разбира - било само закупен key или в Retail Box кутия на играта, купена от магазин, то след като се върнеш у вас, активираш key-я през сайта, то той да ДЕЙСТВА и да ти се активира лиценза. ТОГАВА ставаш "легален и оригинален".

Вариантите са ясни:

- Купуване в Retail Box от магазина: 120 кинта;

- Купуване от чужбина ( 105+ лв. някъде без доставката );

- Купуване на евтин CD-Key Only за активиране, при който... за жалост се чака все още да бъде получен ( тъй както и други чакат ), за... 85;

- И последният вариант - НЕкупуване на нищо.

Това го бях написал във FB. Самият разговор не е коректен , а и цената... По-добре да си я взема сигурна...

Айде, и в замунда вече я има!След час,два дано да мога да играя :lol6:. И дано до седмица-две да си я купя оригинална :).И само да попитам ако я изтегля от замунда,online няма да мога да играя нали ?

Айде, и в замунда вече я има!След час,два дано да мога да играя :). И дано до седмица-две да си я купя оригинална :P.И само да попитам ако я изтегля от замунда,online няма да мога да играя нали ?

Разбира се, че няма да можеш!

В http://www.cjs-cdkeys.com дават ключ срешу 25 паунда (60вл.) ;) Смятам, че е най-изгодно от там. Проблемът е че нямам карта. Ако някой я поръчва от там да се свърже с мен да поръча още един ключ. Плащам му го веднага. Сайта изглежда надежден и много хора си вземат от там...

За тях не е много сигурно дали са коректни и са със съмнителна репутация. Някои са доволни, други им блокват след време ключовете, взети от този сайт...

Във Фб старницата им само баламосват чакащите втори ден: http://www.facebook.com/#!/pages/CJS-CD-Keys/239659089249?ref=ts

Ама днеска ще дойдат, ама след 3 часа, ама утре сутринта и така 2 дена... Който иска да следи постовете.

Знаете ли как е най-надеждно? През Steam или през Amazon.com, но има си и друго - ако искате да сте сигурни,че ще си вземет играта чакате да излезе, отивате в Пулсара или Мултирамата и си я купувате.

П.С. АЙДЕ НАРОДЕ!

Амазон излиза майка си и баща си с доставката, а и не се знае колко ще се чака. За zavvi хората в Бг споделят, че отнема средно по 5 работни дена. Един приятел му я пратиха в неделя и казаха, че до 5 работни дена би трябвалo да стигне до тук. Пдосетете ме да кажа, когато пристигне.

Аз пък съм си поръчал от един български търговец на ключове. Прецених, че ще е една идея по-надежден от CJS, ама ще видим...

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Аз имам играта както си е ,не е отваряна - опакована е.. според вас за колко бих я продал .. какви пари да и търся ? На мен не ми трябва по принцип защото не играя Starcraft ,повече ми харесват стратегии като Stronghold и други с рицари и битки .. е ?

Редактирано от Lysander (преглед на промените)

Lysander , кога свари ... тя играта / официално / излезе вчера ... кога свари си я поръча ... доставиха ти я в България ... и я продаваш вече ... Знам че имаш връзки в Турция ... ама и там е същото положение ... че и цена и търсиш ... или говориш за единицата :) !
Half_Blood_Prince , нека я прати на kai_99 рожден ден имаше момчето скоро ... ще му е закъснял подарък за него ;) ! 99 % говори за единицата ... или се прави на интересен ! Lysander , ще ти повярвам сниман с кутията ... ама ти с кутията ... и бъди сигурен че ще разбера ако е фотошоп :wors: !

Просто е глупаво,да си поръчаш игра която в момента е най актуална и всичко живо я играе и просто да я оставиш да си седи без да я разопаковаш ;):wors: :wors:

Half_Blood_Prince , нека я прати на kai_99 рожден ден имаше момчето скоро ... ще му е закъснял подарък за него ;) ! 99 % говори за единицата ... или се прави на интересен ! Lysander , ще ти повярвам сниман с кутията ... ама ти с кутията ... и бъди сигурен че ще разбера ако е фотошоп ;) !

:speak: Благодаря, ако става дума за 2ката съм навит да я взема . Подарък от Kaldata и най-вече Lysander :whist:

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Аз имам играта както си е ,не е отваряна - опакована е.. според вас за колко бих я продал .. какви пари да и търся ? На мен не ми трябва по принцип защото не играя Starcraft ,повече ми харесват стратегии като Stronghold и други с рицари и битки .. е ?

50 лв. устройват ли те? В кой район си? Давам и кеш и по банка и по МБ и по ПП. Как кажеш...

50,99 лв. и едно рокче :whist: btw-Сега инсталирам и започвам да играя,нямам представа какво точно ще играя ама нали щото е нашумяла играта... :cool::):biggrin: п.с-знам,че рокче се пише с " Г " :cool:

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Принце ... много вдигна мизата ... последно ... 60,03 лв. баничка , рогче и кифла с шоколад / малко нагризана / ... Последна оферта !!!

П.П. Лош пример давам ... оспамихме темата :cool: !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.