Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

Хвала (или халва, зависи как го погледнеш). За жалост съм първа смяна на даскало, което означава, че след няма и 4 часа трябва да стана (ако изобщо легна). Май-май добрия нов старец, ще го пробваме утре с 5.0 бота ;) Мерси за отговора ;)

Не е лесно да си геймър :) ... и аз едва гледам :yanim:

YDimov , пусни един фрапс и наблюдавай ... При мен всичко на ultra и insane в мелето ( + 16 батала и 12 танка ) кадрите спадат на 30 - 33 . На моменти обче ми крашва при вас как е ? Дано от 'кухнята' да са ни запазили наистина нещо хубаво за десерт :P

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

AI 5.0 е изпитание за новобранци като мене... Единствения проблем е, че винаги ме пуска теран, а аз искам протос...

Интелигентен е, атакува, скаутва постоянно, и като удари удря...

Ей те това вече е кракнат сингъл плеър...

BTW търся карти... Ако някой знае от де да си дръпна нещо повече от лост темпъл и кулас равин ще съм адски благодарен...

снощи в торента на замунда имаше някакъв линк с карти, ако искаш го пробвай, аз след работа ще го пробвам как е и утре ще пиша.

това фрапс как се пуска???

Видимо ми насича като мърдам бързо, бързо ми отговаря, още помня клавишите, за кулите. Днес ще пробвам терана или зерга с новия AIv5

снощи в торента на замунда имаше някакъв линк с карти, ако искаш го пробвай, аз след работа ще го пробвам как е и утре ще пиша.

това фрапс как се пуска???

Видимо ми насича като мърдам бързо, бързо ми отговаря, още помня клавишите, за кулите. Днес ще пробвам терана или зерга с новия AIv5

Значи аз нещо не съм наред... Как точно избираш раса? Аз ползвам LazyLaunch и винаги ме пуска с теран...

Изпробвах я с AI 5.1, и докато се радвах на графиката и разучавах новостите разбих компютрите без да се усетя :shy11: Имате ли идея дали има опции в играта за LIVE APM или /fps(както беше в War3)

psycho_666 , расите ги сменяш с рестарт на играта - ресетваш докато не ти се появи желаната фракция :shy11: Кадрите ги следя с FRAPS ...даже в момента съм с теран :blink:http://store.picbg.net/pubpic/F3/80/d11e60bfc977f380.jpg

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

psycho_666 , расите ги сменяш с рестарт на играта - ресетваш докато не ти се появи желаната фракция :shy11:

Кадрите ги следя с FRAPS

...даже в момента съм с теран :blink:

http://store.picbg.net/pubpic/F3/80/d11e60bfc977f380.jpg

То да се следят с програма не е проблем, аз ги следя с ATI Tray Tools, но винаги е по-добре, ако има вграден да се ползва(поне според мен).

Изкефи ме играта,достатъчно позната но и с нови елементи...Но зерга е ненормално слаб според мен,може и аз да не съм схванал тънкостите но с протоса(особено) и терана нямам никакви проблеми а със зерга ме изнасят...И много цъкане да се строят повече единици бе,трябва да даваш с куина ларва ,че да се чака да излезнат новите ,че да цъкаш за всяка ларва отделно,това си е цъкане -загуба на време .Надявам се да го балансират повече спрямо останалите.

Изкефи ме играта,достатъчно позната но и с нови елементи...Но зерга е ненормално слаб според мен,може и аз да не съм схванал тънкостите но с протоса(особено) и терана нямам никакви проблеми а със зерга ме изнасят...И много цъкане да се строят повече единици бе,трябва да даваш с куина ларва ,че да се чака да излезнат новите ,че да цъкаш за всяка ларва отделно,това си е цъкане -загуба на време .Надявам се да го балансират повече спрямо останалите.

В интерес на истината и в StarCraft:BW, в началото зерга беше най-слабо определяната раса, но виж сега. Най-силният играч играе със зерг :jumping11:

Пък и въпреки, че бях доста малък си спомням, че бета версията на SC и официалната версия се различаваха много.

Прочети промените в пачовете и ще видиш за какво говоря :offtopic_s:

Зергът хич не е за подценяване! Kакто в SC.BW така и в SC2 , зергът е по-слаб в атаките по въздух , за сметка на тези по земя. (поне от бетата оставам с това впечатление) > Разочарова ме фактът , че няма лъркери!

Зергът има едно огромно предимство пред другите раси - ROACH-овете. Изкарваш 10-тина и отиваш си пробваш късмета срещу врага. В най-добрия случай протоса да успее да ги избие и да остане със зелот или два, а терана с някой друг марин. 90% от ранните Roach Rush са успешни... Зерга никак не е за подценяване, особено ако знаеш как да играеш с него...

Зергът има едно огромно предимство пред другите раси - ROACH-овете. Изкарваш 10-тина и отиваш си пробваш късмета срещу врага. В най-добрия случай протоса да успее да ги избие и да остане със зелот или два, а терана с някой друг марин. 90% от ранните Roach Rush са успешни...

Зерга никак не е за подценяване, особено ако знаеш как да играеш с него...

+1

Новата ми любима единица е Roach-a. Преди бяха хидрата (зерг), арчон (протос) и танк (теран). Сега вече хидрата не плюе, а цели с фуниики, с което губи част от чара си. Единствения минус на roach-а е че не бие по въздух :hush:

Зергът има едно огромно предимство пред другите раси - ROACH-овете. Изкарваш 10-тина и отиваш си пробваш късмета срещу врага. В най-добрия случай протоса да успее да ги избие и да остане със зелот или два, а терана с някой друг марин. 90% от ранните Roach Rush са успешни...

Зерга никак не е за подценяване, особено ако знаеш как да играеш с него...

Не става :hush: За протосът (Zealot)не са проблем ;) Мрът бързо, а ако и протосът е бърз (Zealot+Stalker), става кетчуп :)

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

Нали се сещаш, че с една QUEEN-ка зерга може да плюе по 5 роуча накуп, а на протоса му требват 5 казарми за 5 зелота... За времето, за което другите раси ще изкарат 5 единици зерга може вече да има над 10 роуча и да си направи качествена атака... Ся кат играя FFA на Lost Temple съсзерг и изнасям 1-вия комп с роуч ръш... Нататък се озорвам повече... Най-вече с 3-тия комп... Принципно мразя зерга, но не е никак слаба раса... Да не споменавам, че гардианите, дето си правят лудия демидж въздух-земя пускат и брудлинк със всеки изстрел. В 1-цата queen-a пускаше брудлинк като умение... ПП: xactoR, мойта класация е 1.Viking, 2. Colossus (мноо калпави, мамноо ме кефят) 3. ?! зерга просто не ме кефят... не знам... всеки си има вкус, ама... Виж на 3-то място мога да сложа сталкерите...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

на протоса му требват 5 казарми за 5 зелота...

Тук си прав. Аз лично с три казарми не виждам зор. Ако си правиш добре сметката в първите минути не е проблем удържането им.

BTW. видяхте ли работниците как работят по кристалите. Там има малка особеност :hush: не е като в стaрия StarCraft ;)

Днес сбих един Colossus и Immortal с равни upgrade-и по отдалеко им дадох атаката за да почнат по едно и също време да се бият. Colossus умря, а Immortal беше зелен без щит след битката.

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

А ти обърна ли внимание, че колоса могат да го бият единици въздух-въздух, например феникси или викинги... И въздушните кули... Милия, толкова грамаден, че чак им пречи да летят...

xactoR, играта в кракнатата версия е на скорост FAST. Само в батълнет може да се пусне на Fastest. Когато играеш с AI или тренровъчен режим срещу друг играч извън лигите на батълнет (извън класирането) играта е самонастроена на FAST...

Съвсем случайно открих, че и в бетата на SC2 можеш да управляваш скоростта на играта с "+" и "-" от numpad-a, както в single player-a на старата игра :)

ПП: То всъщност и от Options може да се регулира ;) Ама на мен Faster ми се струва прекалено бърза, камо ли Fastest ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees! Най-накрая загубих игра :blink: Виновникът е StarCrack AI v6.0 Standart. На FFA имах глупостта да скоча на единия, като знаех, че другия може да ме изнесе. И в крайна сметка ме изнесе ... Доста по-добри са от предишните. Огромна разлика спрямо предпоследия v5.5. Не че нямах шансове, ако си бях запазил армията, но ... поне за мен вече това е нормално труден bot :blink:

Хахх при Star Craft 1 нямах никакви проблеми, да изнеса компа, като искам да отбележа че никога не съм играл Battlenet, сега след толкова време, пробвах бетата и първото нещо което ми прави впечатление е , че много по-бавно се развиват расите като цяло. Второто нещо е че ме изнасят, още преди или точно след като съм построил нужните бази, за съответните единици. ;-)

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Аз все още се занимавам с AI v5.0... Тренирам се с него и най-вече мъча се със зерг, че с другите раси вече нямам големи проблеми... viiipeer, прави армия, сградите не са големият проблем... Трябва по всяко време да имаш солидна армия да можеш да одържиш на атака...

Аз все още се занимавам с AI v5.0... Тренирам се с него и най-вече мъча се със зерг, че с другите раси вече нямам големи проблеми...

viiipeer, прави армия, сградите не са големият проблем... Трябва по всяко време да имаш солидна армия да можеш да одържиш на атака...

Преди да прочета мнението ти, пробвах тази тактика и "работи" мерси! Да знаете кога горее долу се очаква да излезне официално играта?

Добра е играта , разцъквам я ..., НО някак си не ме грабва като SCBW :wors: П.П. Само аз ли имам този проблем :cool:

Аз мачкам всичко с протоса. Дори вчера си направих един експеримент - не си направих нито един войник, а си обградих базата все със защитни системи и познайте - удържах на всяка атака, докато AI 5.0 не докара две дузини Stalker-и доста ъпгрейднати и не ми ги тикна директно вътре.

Аз мачкам всичко с протоса. Дори вчера си направих един експеримент - не си направих нито един войник, а си обградих базата все със защитни системи и познайте - удържах на всяка атака, докато AI 5.0 не докара две дузини Stalker-и доста ъпгрейднати и не ми ги тикна директно вътре.

Винаги се намира по някой по-незаблуден AI... От sc2.nibbits можете да намерите моднати карти.

Винаги се намира по някой по-незаблуден AI... От sc2.nibbits можете да намерите моднати карти.

Кажете коя е любимата ви раса и защо, и мерси за сайтчето! ^^

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.