Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

Кажете коя е любимата ви раса и защо, и мерси за сайтчето! ^^

Protoss... Винаги е била, винаги ще бъде...

На времето се влюбих в тях заради High Templar-ите, сега сякаш сталкерите ми харесата много заради блинк-а. Освен това Колосите са ненормални по мое мнение... 3 колоса + 10 зелота + 10 сталера - нямам спиране...

• Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако подкарат ЛАН или някакъв сървър с удоволствие бих играл срещу вас, не ми е интересно, колкото и AI,та да направят няма да оспеят да ме бият(с теран) с другите падам(веднъж), но винаги е било така xD

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Protoss... Винаги е била, винаги ще бъде...

На времето се влюбих в тях заради High Templar-ите, сега сякаш сталкерите ми харесата много заради блинк-а. Освен това Колосите са ненормални по мое мнение... 3 колоса + 10 зелота + 10 сталера - нямам спиране...

Според мен Терана мачкат наред!

Добра е играта , разцъквам я ..., НО някак си не ме грабва като SCBW :)

П.П. Само аз ли имам този проблем :ph34r:

Абе и на мен ми направи впечатление и мислих да пиша, ама ме изпревари ;-)

Phonomania и psycho666 с удоволствие ще играя срещу вас ако пуснат ЛАН наистина, но имам и една карта за 3v3 (общо 6 играча) ще е много интересно да сме по отбори.

Оле, намерих си противници... А само казах, че най-ме грабва протоса... Поради 3 причини най-ме грабва протоса... 1. Нестандартна раса са... терана особено ми е много неприятен... 2. По мое мнение много по-красиво направени от другите 2 раси. Пак казвам, по мое мнение... 3. С другита падам много... Като направят лан-а може да организираме една Kaldata LEAGUE... И да се мелим... Аз ще съм някаде по дъната на всички класации, ма кво от тва... Ще играя за кеф (както обикновено)...

psycho_666 ти къде мислиш, че ще съм аз? Най-ще е готино четворки - всеки за себе си или по двама в отбор. Например аз с Phonomania срещу тебе и holler_pz или пък 3v3, че да може и ветерана xactoR да се включи...

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

От около месец по-яростно разцъквам играта и вече доста задобрях. Клипчета и мачове гледам в интернет, уча трикове. Засега съм се концентрирал само в игра с Terran-а и срещу компютъра AI 6.0. Вече ги изнасям всичките 1vs1 дори и на Cheating Edition. Играта позволява заграждането на минералите и работниците със сгради, така че, единица на врага, която е melee да не може да ръшне в началото. Основната сила на расата са пехотинците, танковете и викингите като ПВО според мен, но това зависи от стила на игра. Робота Тор и Батъла според мен са нерентабилни и излишни скъпи при бърза и динамична игра. Видях, че при руснаците има AI 6.1 - ще го пробвам и него, защото на всичките ( около 10 ) карти засега ги побеждавам. Най-труден ми е компютър с раса Terran засега ( Cheating Edition ). :)

Навит съм да разцъкваме , само да излезе и ще пробваме . Имам бета ключ , един френд ми го даде :) ... не съм го пробвал още... Любима раса ми е протос след това теран и накрая зерг.

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Навит съм да разцъкваме , само да излезе и ще пробваме . Имам бета ключ , един френд ми го даде :ass: ... не съм го пробвал още...

Любима раса ми е протос след това теран и накрая зерг.

Абе защо си мисля, че Терана е най-силната раса в началото, а останалите трябва да са много неразвити, за да я бият?

BTW, я дай ключа на ЛС! :)

Абе защо си мисля, че Терана е най-силната раса в началото, а останалите трябва да са много неразвити, за да я бият?

BTW, я дай ключа на ЛС! ;)

Вярвам , ще ме разбереш ! :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ако беше мой - да ти го дам , но ползвам акаунта(пощата) на приятеля ми + бета ключа!

Играйте с компове , аз така играя ! ... Реалните играчи в нета били мн. силни :ass:

Айде , приятна игра ви пожелавам ! Чакаме пълната версия.

П.п. За феновете на зерг - търсете карта (4)-Lost Temple moneh.s2ma.

( Там имате : на всеки минерал по 50000 и на всяка газ станция по 20000. Лошото е , че можете да се развивате само със зерг)

Здравейте всички имам една добра новина - не знам дали сте разбрали че можете да пратите бета ключ на някой ваш познат ако сте били избрани от близард за бета тестер. Добра новина е че доста сайтове организират конкурси или томболи с такива ключове в момента. Намери се и едно момче което е готово да прати ключ на хора които са Subscribe(не знам бг превода) на неговия youtube канал.Успех на всички; чиста томбола е това но все пак е шанс. http://www.youtube.com/user/HDstarcraft

Редактирано от Zeratus (преглед на промените)

Дам и аз го чух тва нещо. Писах там на няколко айляка които я играят пък да видим дали ше ми пратят ключ. Тва за HDstarcraft също нашумя, ама ми се струва, че точно мене българина няма да ме огрее. Но все пак има още дъски за дялане в геймплей отношение играта. Но пък и има време до Q3, аз лично ке си изчакам до края, па да си избохна като хората...

Здравейте всички имам една добра новина - не знам дали сте разбрали че можете да пратите бета ключ на някой ваш познат ако сте били избрани от близард за бета тестер....

Аз нямам познати с ключове, а не ми се занимава с такива неща, загуба на време...

Явно ще чакам официалния дебют, че да се сдобия с играта, въпреки.

А за игрите, както кажете, стига да съм свободен ще играя 1 на 1 ,..., X на X, няма значение :rolleyes:

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Терана ако успее да изкара MMM (Marine+Marouder+Medivac) със стимове - много е трудно да се обърне с останалите раси. А и през mid-game има доста силни оръжия. Говоря го като средняк в сребърната лига. За момента точно терана има най-много налични мизерии (като баншита, викинги, хелионите са напаст срещу зерг). Зерга ако успее да стигне до хидри/муталиски става доста неприятен, а моя избор - протоса, ако успее да си изиграе добре "козовете" може да смачка всичко.

Интересното е, че на единицата най-лесната за игра раса беше протоса, а на двойката май е зерг.

Иначе като цяло, за около 50-60 игри, мога да кажа, че играта е невероятна. Просто всичко, което ми е липсвало в SC:BW. С изключение на някои оплаквания спрямо баланса, които вярвам, ще ги доизкусурят.

• 2 седмици по-късно...

Пускам играта ,а тя се обновява до : StarCraft II Beta – Patch 7 (version 0.9.0.14621B)... Ето промените които са въведени:

!Balance Changes!

TERRAN

Banshee

The health has been increased from 130 to 140.

Missile Turret

The damage has been changed from 7+7 armored to 12.

Thor

Anti-Air damage has been decreased from 10+6 light to 8+4 light.

Anti-Air attack now deals splash damage in a 0.5 radius.

PROTOSS

High Templar

The Psi Storm radius has been decreased from 2 to 1.5

Photon Cannon

Life and Shield values have been increased from 125/125 to 150/150.

ZERG

Broodlord

Damage has been decreased from 25 to 20.

Roach

Organic Carapace no longer grants bonus regeneration to unburrowed roaches.

Spine Crawler

Damage has been increased from 20+10 armored to 25+5 armored.

Attack period decreased from 2.2 to 1.6.

Spore Crawler

The cost has been decreased from 100 to 75.

Bug Fixes

Fixed an issue in which players would desync when matched against others with certain CPUs.

Да, ако ползваш само лънчера, не се обновява. Аз си пускам веднъж седмично през иконката за да си я обновя и да видя промените. Но не играя вече. Малко ми е скучно - искам повече карти. А и доста неща от battle report-ите липсват, което малко ме дразни.

Промени , промени , промени ... наистина все повече се отдалечаваме от battle report-ите. :eek: Това е бета и дано в огигинала нещата , или поне част от тях , бъдат върнати. :speak: Модифицирани карти търсете на > sc2.nibbits.com BDW > Протос Mothership - допълнителната му стрелба е заменена с Mass Recall -(Arbiter в StarCraft 1 ) :speak: Photon Cannon - увеличението на кръвта и щита на 150/150 , беше необходимо!

Не забравяйте да ъпдейтвате играта !

Последен пач :

StarCraft II Beta – Patch 8 (version 0.8.0.14593)

* General

o Korea: Added support to display the game rating information on the login screen.

* TERRAN

o Thor

+ Build time decreased from 75 seconds to 60 seconds.

o Siege Tank

+ Build time decreased from 50 seconds to 45 seconds.

o Marauder

+ Concussive Shells now require an upgrade.

o Barracks Tech Lab

+ Concussive Shells upgrade added.

+ Concussive Shells upgrade costs 100/100 and takes 80 seconds to complete.

* PROTOSS

o Void Ray

+ Changed to only have 2 damage levels instead of 3. Still takes the same amount of time to fully charge.

+ Base damage changed from 2 (+4 armored) to 5.

+ Powered-up damage changed from 8 (+16 armored) to 10 (+15 armored).

+ Armor value decreased from 1 to 0.

+ Cost increased from 200/150 to 250/150.

* ZERG

o Roach

+ Burrowed move speed decreased from 2 to 1.4.

+ Armor value decreased from 2 to 1.

o Hydralisk

+ Life decreased from 90 to 80.

• 2 седмици по-късно...

Днес бяха спрени сървърите. Ще бъде хубаво да бъдат пуснати и да работят както трябва... Mike.PMG :)

post-22106-1272440048,52_thumb.jpg

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Геймърите от цял свят могат да вдигат празненства. Blizzard анонсира днес появата на дългоочаквания мегасуперхит (поне в моите очи) STARCRAFT 2. Според Blizzard ще можете да се сдобиете с копие още на 27-ми юли ако живеете в Щатите, Канада, Мексико, ЕВРОПА, южна кореа, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Сингапур, Индонезия, Малайзия, Тайланд и Филипините. С други думи северното полукълбо е "привилигировано". Сингъл плеър мисиите ще ви ... глупости, ще НИ вкарат в кожата на Jim Raynor и ще ни преведе през 29 мисии. От Blizzard са обявили, че в сингъл плеър мисиите ще има т.нар. challenge-mode minigames, които ще подготвят играчите за различният от мисиите мултиплеър. Още добри новини - от Blizzard са обявили, че играта ще дойде с ъпдейтван Battle.net и с голяма порция добавки и инструменти, които ще позволят на играча да управлява героя напимер third Person режим.

Стандартния пакет ще бъде на цена от 59.99$, докато от Blizzard обещават наличието на пазара и на специален Collector's Edition пакет на цена от 99.99$ с тонове допълнителни материали.

ИЗТОЧНИК макар, че преведох почти всяка дума...

• 2 седмици по-късно...

Хаха сега влизам в пощата си и гледам StarCraft® II: Wings of Liberty Beta Test Invitation в момента свалям играта от Blizzard Downloader и после ми остава да се логна в battle.net от играта?

Играта напоследък стана много тварежна. Хубаво ще е ако си оправят cannon-са на протоса. Още в началото на играта почват да ти стоят до базата cannons и умираш за няма 5 минути, а наистина няма как да се защитиш :/ Малко поне да му свалят силата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.