Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

StarCraft II System Requirements

The system requirements for the StarCraft II Beta are as follows:

PC Requirements

PC Minimum System Requirements*

* Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c

* 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor

* 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better

* 12 GB available HD space

* 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users)

* DVD-ROM drive

* Broadband Internet connection

* 1024X720 minimum display resolution

PC Recommended System Requirements:

* Windows Vista®/Windows® 7

* Dual Core 2.4Ghz Processor

* 2 GB RAM

* 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX or ATI Radeon® HD 3870 or better

*Note: Due to potential programming changes, the Minimum System Requirements for this game may change over time.

Mac Requirements

Mac Minimum System Requirements:

* Mac® OS X 10.5.8, 10.6.2 or newer

* Intel® Processor

* NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better

* 12 GB available HD space

* 2 GB Ram

* DVD-ROM drive

* Broadband Internet connection

* 1024X720 minimum display resolution

Mac Recommended System Requirements:

* Intel® Core 2 Duo processor

* 4 GB system RAM

* NVIDIA® GeForce® 9600M GT or ATI Radeon® HD 4670 or better

Източник: us.blizzard.com

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само аз ли имам проблеми със стартирането на играта след обновяване до последния пач? Показва ми 'прозореца с грешките' и иска да докладвам на blizzard.com... След преинсталация , проблемът пак се появява. Смених lazylaunch , АI-тата , пробвах и SC2ALLin1 , но без успех. ... SC2ALLin1 ме пусна да направя само 1 игра?! :blink:

Само аз ли имам проблеми със стартирането на играта след обновяване до последния пач?

Показва ми 'прозореца с грешките' и иска да докладвам на blizzard.com...

След преинсталация , проблемът пак се появява. Смених lazylaunch , АI-тата , пробвах и SC2ALLin1 , но без успех.

... SC2ALLin1 ме пусна да направя само 1 игра?! :yanim:

И аз го имам същият проблем.... ;)

------------------------------

Разнообразие!

• 1 месец по-късно...

Като излезе ще се пробва но не мисля,че ще се зарибя. Просто не си падам по стратегии и най вече игри които се "управляват само с мишка" :wors: Проблема си е мой,радвам се,че има хора на които подобен тип игри им харесват :wors:

Като излезе ще се пробва но не мисля,че ще се зарибя.

Просто не си падам по стратегии и най вече игри които се "управляват само с мишка" :)

Проблема си е мой,радвам се,че има хора на които подобен тип игри им харесват :biggrin:

Публикувано изображение В един велик RTS, какъвто е SC (да не кажа най-голямата) се използват в пъти повече пъти копчетата от клавиатурата, в сравнение с CS, например... Аз пък само стартегии играя и в по-голяма частност притежавам игри само на Близард. Въпреки това, ако има тема за някой рейсър или шуутър не се изказвам, защото не разбирам и ще кажа някоя глупост...

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз пък се изказвам,проблем ? Какво съм сбъркал ? Не обичам стратегии и това е,но от шума който се вдига покрай SC няма как да не се пробва,а и може да ми хареса кой знае ?! :) Това исках да кажа и с предното си мнение,ти като харесваш само стратегии приятна ти игра. Не ми пука къде пишеш и къде не,аз пиша където си поискам :biggrin:

Аз пък се изказвам,проблем ?

Какво съм сбъркал ? Не обичам стратегии и това е,но от шума който се вдига покрай SC няма как да не се пробва,а и може да ми хареса кой знае ?! :rolleyes:

Това исках да кажа и с предното си мнение,ти като харесваш само стратегии приятна ти игра.

Не ми пука къде пишеш и къде не,аз пиша където си поискам :clap:

Само споменах, че каза глупсот с това, че "играта се играела само с мишка".

Публикувано изображение

Играта по-скоро се играе, в по-малката си част с мишка и много по-интензивно с клавиатурка :gift: Ако не е на съвсем дилетантско ниво де...

Само споменах, че каза глупсот с това, че "играта се играела само с мишка".

Публикувано изображение

Играта по-скоро се играе, в по-малката си част с мишка и много по-интензивно с клавиатурка :) Ако не е на съвсем дилетантско ниво де...

@Half_Blood_Prince понякога се ръси тотално, извини го.

@Half_Blood_Prince понякога се ръси тотално, извини го.

Случва се. Трябва приятелски да го вразумим и въведем в SC-културата, за да стане един средно добър играч :) Като опознае играта, други няма да му се играят...
:huh: Добре де по принцип стратегиите се играят само с мишка,например аз имам Sacred а тя се играе с мишката :biggrin: За това предположих,че и тази се играе така :P А колкото до това,че като пробвам играта други няма да ми се играят-дано надявам се да е точно така ;)

:biggrin: Добре де по принцип стратегиите се играят само с мишка,например аз имам Sacred а тя се играе с мишката :biggrin:

За това предположих,че и тази се играе така :P

А колкото до това,че като пробвам играта други няма да ми се играят-дано надявам се да е точно така ;)

В началото обаче трявба да те научи някой който разбира и да ти обяснява, защото наистина ще ти писне като те ступат в началото :angry:

Играта вече е на лице с пълния си блясък Може да се играе и off line с хапче,браво за бързата реакция ;)

Истриха я от замунда преди малко .... :mad::P:biggrin:

Голям праз , при братушките я има

StarCraft 2: Wings of Liberty

в последните коментари има и крак ;) !

Успехи !

Истриха я от замунда преди малко .... :mad::P:biggrin:

Пак добре, че не са я иЗтрили.

Все пак, призовавам да си я купите. 70-80 лв. не са много...

Не,не са много но за съжаление не съм в България и 80 евро наистина ми се виждат множко. :mad:

А и за нещо което просто искам да пробвам и му нямам кой знае какъв мерак пари няма да дам.. :P

Ако ти си я купил,честито ;)

Благодаря за забележката от тук нататък ще знам как се пише "иЗтрил" :P

Добре,че не сме във форум за български език и литература... :biggrin:

Голям праз , при братушките я има

StarCraft 2: Wings of Liberty

в последните коментари има и крак ;) !

Успехи !

Май не е читава работата ?

Ще изчакам да съм сигурен,че работи... :)

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Pontifex, винаги съм бил ЗА лицензионият софтуер и игри, НО ако имам парите или получавам заплата като този на аватара ти тогава ДА !

Наскоро имах рожден ден, така че накратко Откъде е най-сигурно и евтино да си я поръчам! Може и да я има пиратска, но тръпката е съвсем друга. Тази игра има сантиментална стойност за мен...

Наскоро имах рожден ден, така че накратко Откъде е най-сигурно и евтино да си я поръчам! Може и да я има пиратска, но тръпката е съвсем друга. Тази игра има сантиментална стойност за мен...

Засега само от

ТУК !

Успехи !

Ако не закупите играта няма да притежавате достъп до батъл нета и от там до мултиплеъра... всички знаем че чара на тази игра е мултиплеъра. От 5 години си плащам за WoW за това смятам да си платя и за Старкрафт защото почти всеки може да отдели тези пари... Аз също не купувам всичко което харесвам разбира се но има заглавия които просто си заслужават парите !

Абе аз разбирам да си купя WoW (даже си го купих) но да плащам всеки месец ? :whist: Преди да си го купя мислех,че ще мога да си играя сингъл плейър а после като разбрах щях да припадна... :biggrin::bday19:;)

Абе аз разбирам да си купя WoW (даже си го купих) но да плащам всеки месец ? :whist:

Преди да си го купя мислех,че ще мога да си играя сингъл плейър а после като разбрах щях да припадна... :biggrin::bday19:;)

Important: "The game can only be played online..." Ами то си го пише на самата кутийка човек :whist: Не си чел внимателно :super:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.