Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

т.е. в близките 6-7 години да очакваме въора и трета част ... бах ти тъпаците са тея близард !

• Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Все пак да не забравяме: :biggrin: StarCraft Release Date: March 31, 1998 StarCraft: Brood War Release Date: January 01, 1999 (Mоже и да пробваме експанжъните по-рано... не се знае!) :P

Хаха. Толкова дълго време... Blizzard няма да си позволят. Все пак вече имат по-голям екип и всичко става по-бързо малко или много... За AA за Nvidia - включвате от Nvidia Control Panel. А за потребителите на ATI трябва да се изтегли бетата на Catalyst 10.7a и включвате пак от него... BTW, SCII има overheating bug :withflowers: , който се оправя от файла My Documents\StarCraft II\Variables.txt като добавите или си сложите fps какъвто вие искате:

frameratecapglue=30

frameratecap=60

Що се отнася до кампанията - интересно е продължението... краят е много хубав, но разбира се това е само 1/3 от цялата двойка, а то не е достатъчно. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Blizzard винаги са правили интересни игри и съм сигурен, че ще продължат да го правят. Четох, че могат да се отклонят да правят конзолни игри (пак както преди ~15[+;-] години) но времето ще покаже. А аз имам въпрос: За тези които са си купили Wings of Liberty, ще трябва да купят и Heart of the Swarm и Legacy of the Void ли, че да играят мулти-то пак? Но все пак ми се струва, че ще трябва и него да купуваме, защото надали ще пуснат експажън /продължение/ без да бъде продадено - те какво печелят от това продължение? Дано някой знае нещо около това. :)

Аз пък имам молба. Някой закупил играта и имащ ненужен Guest Key, ако има желание да ми го прати на ЛС.

А аз имам въпрос: За тези които са си купили Wings of Liberty, ще трябва да купят и Heart of the Swarm и Legacy of the Void ли, че да играят мулти-то пак? Но все пак ми се струва, че ще трябва и него да купуваме, защото надали ще пуснат експажън /продължение/ без да бъде продадено - те какво печелят от това продължение? Дано някой знае нещо около това. :yanim:

Въпросните експандове ще добавят нови бойни единици и умения. При StarCraft1 си беше разделено - single player original/expand, multiplayer original/expand. Тоест, ако държиш - можеш да си играеш на чистия SC. За SC2 се съмнявам да го направят така. Това е още една идея - да ни вземат парите поетапно ;)

Въпросните експандове ще добавят нови бойни единици и умения. При StarCraft1 си беше разделено - single player original/expand, multiplayer original/expand. Тоест, ако държиш - можеш да си играеш на чистия SC. За SC2 се съмнявам да го направят така. Това е още една идея - да ни вземат парите поетапно :D

Едно е ясно - първя експанжън ще излезе най-рано през 2012. 2011 е запазена за Diablo 3 :eek:

Един въпрос - подадах си документи за карта VISA Electron на 31 юли и още си я чакам. Подадох документи към Кооперативна банка, но надали щеше да стане по-бързо ако беше в друга банка.

Райфанзен имат срок до 5 работни дни, а в Кооперативна банка ми казаха, че за срокове нищо не гарантират.

Вчера отидох до офиса и ми казаха, че до края на седмицата може и да ги донесът.

Защо толкова се бавят? Вярно, че е почивен сезон, ама парите не спят :)

Играта Starcraft II: Wings of Liberty е опасна за „здравето“ на вашата графична карта!??

Съвременните компютърни игри, наситени със сложна графика и специални ефекти, представляват особено тежко изпитание даже и за достатъчно мощен компютър. Основното натоварване за синхронното рендване на множеството детайли от игровата сцена съвсем естествено се поема от графичната карта .

Не случайно водещите производители на видеокарти създават по-специални геймърски модели, като правило снабдени с подобрено охлаждане и специални компоненти повишаващи надеждността на видеокартата при работа под сериозно натоварване. Но всичко това може да се окаже безполезно, ако решите играете новата игра от жанра стратегии в реално време StarCraft II: Wings of Liberty.

Тази игра видя бял свят в края на миналия месец и за краткия срок от нейното съществуване бе закупена от множество фенове по целия свят. Но наред с възторга по повод реализираната тримерна графика в StarCraft: Wings of Liberty се появиха и тревожни съобщения. Според тях в играта има бъг, който може буквално да предизвика изгаряне на графичния ускорител.

Съгласно информацията от издателя на на играта Activision Blizzard, се признава наличието на грешка, която възниква в сцена с не особено голямо количество детайли, като опасността грози видеокартите с не особено ефективно охлаждане. При това, като причина за грешката се съобщава отсъствието на ограничение на броя кадри, което води до много бързо прерисуване на изобразяваната сцена и като следствие от това увеличено натоварване на GPU и възможността му от изгаряне.

В качеството на временна решение заради „забавянето“ на разработчиците на StarCraft: Wings of Liberty се предлага да се добави във файала Documents\StarCraft II\variables.txt записа

frameratecapglue=30 и frameratecap=60.

Източник: Eurogamer.net

AA за Nvidia - включвате от Nvidia Control Panel>

http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2010/07/SC2-AA-01.jpg

Доста товари, но пък имаме страхотно изглаждане на графиката!

Май ще се примиря с min-30 max-46 FPS и 4xAA... :cool:

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Единствено когато играя StarCraft 2 имам проблеми с видеото. (!прегряване на паметта,червени артефакти и след мин.- ресване!)

Направих модификацията: frameratecapglue=30 и frameratecap=60., да видим дали ще има някакъв ефект!

Др. вариант е максимални RPM на вента, по време на игра.

@holler_pz това го написах няколко поста по-горе, но както и да е. Ще добавя: ако имате и бавен loading или първите 15 секунди "лаг", пробвайте - отваряте играта и затваряте, така няколко пъти и би трябвало по едно време да се оправи. Също така както вече споменах за Catalysta - 10.7a наистина забързва изобщо играта. При Nvidia-та трябва да си е от Контролния Панел.

Единствено когато играя StarCraft 2 имам проблеми с видеото. (!прегряване на паметта,червени артефакти и след мин.- ресване!)

Направих модификацията: frameratecapglue=30 и frameratecap=60., да видим дали ще има някакъв ефект!

Др. вариант е максимални RPM на вента, по време на игра.

И на мен направо ми става печка лаптопа,супер много прегрява

Днес си получих картата Visa и си поръчах код от offgamers. За по малко от 5 минути пристигна и си активирах акаунта в батълнет ;) Някой за мрежа?

Днес си получих картата Visa и си поръчах код от offgamers. За по малко от 5 минути пристигна и си активирах акаунта в батълнет :whist:

Някой за мрежа?

Браво! Аз като имам бета ключ... да го изхвърля в кофата ли ;)

Иначе цъкам с Аи-та, та даже и отборна игра правим с тях. :P

AI - тата са добри. Иначе това си беше с цел чиста реклама. За 86 лева можеш сигурно и спокойно да си вземеш ключ. Впрочем две седмици и аз карах на Guest pass

Вече повечето единици имат специални умения, което не ми допада, доста увеличава micromanage-а. Скоро ще заприлича на WarCraft 3, където почти всяка единица има магии за правене.

Ако някой иска може да превърнем темата в нещо от рода на "Намери другите българи в Battle Net". Моя ник е Tutankamon например... А,и бих бил много благодарен за идея по Achievment-a с 4-те бази в мисията "Zero Hour"

Ако някой иска може да превърнем темата в нещо от рода на "Намери другите българи в Battle Net".

Моя ник е Tutankamon например...

А,и бих бил много благодарен за идея по Achievment-a с 4-те бази в мисията "Zero Hour"

В YouTube напиши в търсачката RoosterTeeth, после отиди на Achievment Hunter и там ще намериш решения на много ъчийвмънти на много игри. StarCraft 2 е сред тях!

Мерси,точно този го нямаха,но идеята с Youtube помогна.Намерих един Guide в немскоговорящото пространство и довечера като се прибера ще го пробвам,че съм почнал да повтарям кампанията на hard с Achievment-и и тоя направо ме разбива до момента.

Вече повечето единици имат специални умения, което не ми допада, доста увеличава micromanage-а. Скоро ще заприлича на WarCraft 3, където почти всяка единица има магии за правене.

Чак пък повечето?

По тази логика дай да си седим на ниво Warcraft2 където двете раси имат абсолютно еднакви единици, различаващи се само във визията и имената...

Да не говорим, че са направени толкова много улеснения на ниво макро, че е нормално да се обърне повече внимание на микрото. И както се казва - като те е страх от мечки - не ходи в гората.

Един въпрос към малчо дето по-горе разправяше, че SC се играело смао с мишка:

Това е само мишка, нали? ;)

Публикувано изображениеИмах в предвид друго бе,голямчооо героя се управлява с мишката,посочваш му къде да отиде и той върви :) Не е като да речем управлението на dragon age (знам,че между RPG и стратегии има разлика просто давам пример) сес се нали ? :line dance:

Естествено,че има някои неща които се управляват с клавеатурата но специално героя не се,за т'ва като ти харесва играта и управлението й си я играй :line dance:

За мен тази игра не заслужава целия шум който се вдигна покрай нея,има много по добри игри и не знам дали причината е щото съм "малчо" но супер марио ме задържа повече време пред компютъра ;) Не си прави нек'ви фенбойски защити на любимата игра защото има и хора на които подобен тип игри не им допадат,остави ни да дишаме и си гле'й кефа ;)

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

10 Доказателства, че прекалявате с протос: 1во. Поздравявате всеки срещнат с "En taro Tassadar". 2ро. Вече не използвате чадър.Използвате guardian shield за да ви защитава. 3то. Когато някой изгаси лампите се ядосвате и чудите кой е унищожил вашия Pylon . 4то. Когато си лягате с приятеля/приятелката искате да правите Archon (о, дааааа). 5то. При поръчка на пица ви искат адреса, казвате “Оставете я до някой Pylon”. 6то. Когато търсите своя Creative Cam (http://www.arxvaldex.com/shop/images/creative%20webcam%20chat.png), усмивката ви напомня на Stalker (бляк). 7мо. Тананикате си силно "Prismatic core online!!!" . 8мо. Когато на летището ви съобщават, че самолетът ви е готов за излитане, не ви кажат просто "Carrier has arrived". 9то. Казвате на майка си “MOTHERSHIP” :yanim: 10то. Искате да chrono boost вашата микровълнова за да размразите пилето. 11то. Когато сте чели това поне малсо сте се засмели :cool:http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/283441828 Преводът е мой, приемам критики :yanim:

Публикувано изображениеИмах в предвид друго бе,голямчооо героя се управлява с мишката,посочваш му къде да отиде и той върви :yanim: Не е като да речем управлението на dragon age (знам,че между RPG и стратегии има разлика просто давам пример) сес се нали ? :yanim:

Естествено,че има някои неща които се управляват с клавеатурата но специално героя не се,за т'ва като ти харесва играта и управлението й си я играй :cool:

За мен тази игра не заслужава целия шум който се вдигна покрай нея,има много по добри игри и не знам дали причината е щото съм "малчо" но супер марио ме задържа повече време пред компютъра ;) Не си прави нек'ви фенбойски защити на любимата игра защото има и хора на които подобен тип игри не им допадат,остави ни да дишаме и си гле'й кефа ;)

Заради такива коментари спрях алкохола, lol! Цитирам себе си от Ar*na - ако направиш IQ тест сигурно няма да ти напише резултата, щото не отчита отрицателни числа. Като знаеш, че има разлика между RPG и стратегия, защо ги сравняваш? В 5 коментара ти се каза да не коментираш, като не я играеш - ти продължаваш да твърдиш, че не обичаш да "играеш игри само с мишката". Ми Harry Noober каква игра е?

Извинявам се за ултра спама, но имам и да добавя нещо, има един пич дето продава ключове за по 80-90 кинта, свиркайте ако искате да ви свържа.

• 2 седмици по-късно...

Не бе, аз схващам. Не те кефи играта и държиш да го знаем :] По същия начин и аз смятам за абсурден целия шум, който се дига около кънтър страйк :ph34r: Но - всеки с вкуса и предпочитанията си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.