Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма, която да ме уведомява за получен E-mail

Featured Replies

Има ли такава програма,виждал съм го по филмите ...но не знам съществува ли в действителност...... :)

Има ли такава програма,виждал съм го по филмите ...но не знам съществува ли в действителност...... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Много зависи каква поща ползваш. Това по филмите с големите летящи пликове и приказките от рода "Имате поща" си е по - скоро за филмите.

Но пак повтарям, зависи от това каква поща ползваш - POP3 или WEB базирана.

При POP3 пощите има поне 10 пощенски клиента, които може и да имат разни такива хвърчащи писъмца.

Уточни по - подробно какво ползваш

:bye:

Всяка програма за проверка на POP3 базирана поща ще свърши работа и за mail.bg. Условието е, че трябва да си направиш абонамент. Доколкото си спомням е 2лв за 3 месеца и става с SMS. Мисля, че не е много ! Успех !

• 2 седмици по-късно...

Виж това: http://www.incredimail.com/english/splash/splash.asp

Прави точно това, което искаш и е много приятна програма!!!

Заб. Работи дори и с mail.bg но но неможе да се проверява на интервал по-малък от 15 мин., така че си я настрой на 20 или повече минути!!!

Важно: Проверката е безплатна, платено е изпращането през техния smtp сървър!

Редактирано от stu (преглед на промените)

Ако имаш поща ABV,то там си има ICQ,за тази работа,а ако случаино имаш и поща в Hotmail,MSN върши същата работа. И двете ги ползвам и съм повече от доволен,при това всичко е безплатно!

• 1 година по-късно...

Търся програмка която да ме уфедомява когато имам поща (примерно в АБВ-то) Дали въобще има такава?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ами abv.bg има такава опция, пращат ти съобщение на GSM-a.

Ами abv.bg има такава опция, пращат ти съобщение на GSM-a.

За съжаление услугата е платена и важи само за Mtel.

Търся програмка която да ме уфедомява когато имам поща (примерно в АБВ-то) Дали въобще има такава?

Виж gmail на Google.Регистрираш се,правиш си акаунт и после си изтегляш програмката Gmail notifier.Всичко е безплатно ,а и на български,и имаш лично пространство над 2 гигабайта.От повече от година използувам тази поща.

Пощата в Gmail има възможност (опция) да изпраща SMSи за получен и-мейл. Със сигурност знам, че работи за номера от М-тел, защото го ползвам. Много е удобно, известията пристигат почти веднага след получаване на писмо в пощенската кутия.

За целта трябва да се конфигурират, както пощенската кутия, така и получаването на SMSи от М-тел. Ето как:

Gmail

Отиваме в "Настройки" от там избираме "Препращане и POP(Post Office Protocol)", маркираме бутон "Препращай копие от входящата поща до" и в полето до него въвеждаме следното: 35988*******@sms.mtel.net (на мястото на звездичките се пише конкретния номер). Много е важно да се обърне внимание на следващото поле, там трябва да се избере "Запази копието от GMail във Вх.Поща", защото иначе писмата ще се изтриват от кутията. Натискаме бутон "Запази прометите" Това е.

Прехвърляме се в конфигурирането на М-тел

За целта, трябва да имаме регистрация в сайта на М-тел - www.mtel.bg

Добавяте и конкретния GSM номер в профила си. След това избираме раздел smsmmsbv9.png SMS & MMS, от там подразделemailtosmszl0.png E-MAIL КЪМ SMS и активираме услугата. Безплатна е, но мисля, че не работи с номера от Прима-карта. Това е.

След цялата тази процедура би трябвало да получавате известия за получено писмо от Gmail в телефона си.

Дано не съм пропуснал нещо в настройките... :)

• 3 седмици по-късно...
Има ли такъв вариянт от абв.бг да пращат смс-и на глобулски номер при нов емайл ?

Да,аз съм на Глобул и получавам смс за нов емайл.Ето какво пише за начина на активиране на услугата:

За абонати на GloBul: За да активирате услугата "Известяване за получена поща" за Глобул е необходимо да сте регистрирали номера на телефона си за услугата mail2sms. Това става като изпратите на номер 1552 кратко текстово съобщение със съдържание OPEN. Моля запознайте се подробно с условията на услугата email-SMS на Глобул. Ако натрупате 5 непрочетени email-SMS съобщения (не сте отговорили с SMS със съдържание Y или N), то те се съхраняват за период от 72 часа, през които не можете да получите 6-то съобщение.

Ползвам mail.bg за подобни услуги. Отказах се вече от abv.bg. В mail.bg POP3 достъпът е безплатен, а SMTP се заплаща 2.40 лева за 3 месеца, което мисля, че не е никак зле. За мейл клиент ползам вградения в Опера и не се занимавам с ръчна проверка на пощата. Освен mail.bg, подобна безплатна услуга ( POP3) има и в data.bg . За Yahoo има една програмка, която позволява да теглиш пощата с мейл клиента си, но за жалост от около седмица не работи при мен. За уведомяването с СМС при Глобул. Карат те да им изпращаш обратен СМС, но няма нужда да се набутваш! Те така или иначе те уведомяват, че имаш мейл, дори и нито един обратен СМС да не им изпратиш.

За съжаление услугата е платена и важи само за Mtel.

Това абсолютно не е вярно, аз съм абонат на Globul и си ползвам открай време безплатно услугата - прочети малко по-внимателно описанието в прозореца за уведомяване. Праща се еднократно SMS и си готов.

а Mozilla Thunderdurd (дали е така !?)

не е ли нещо такова ?

а Mozilla Thunderdurd (дали е така !?)

не е ли нещо такова ?

Определено е "Такова", но аз препоръчвам Опера, ако се ползва тоя браузер. Проверката на пощата може да се нагласи за всяка поща поотделно, интерфейсът е приятен и няма нужда от стартиране на друга програма. Недостатък на самата идея е, че при всяко пускане на Опера се прави проверка на акаунтите за поща и ако те са доста( както при мен), се губи малко време, докато се зареди началната страница на браузера. Просто с един клик можеш да провериш или видиш пощата си, да напишеш писмо и така нататък, без да пускаш друга програма.

Освен това могат да се следят новините от различни сайтове, включително и Калдата.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Отвори си поща в google-(gmail.com).Там има програма за известяване от икона в трая.

Отвори си поща в google-(gmail.com).Там има програма за известяване от икона в трая.

Мерси братле, точно това търсех - да ме уведомява на десктопа,а не чрез SMS

Opera ти дава почти пълен контрол над пощата-уведомява те и ги изтегла .Можеш да ги четеш ,както и да прашташ както и да ги изтриваш.С Гугъл са идеалното решение....

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

За ползвателите на GSM-и предлагам следната възможност:

Искате ли да бъдете уведомявани за полученият във вашата поща Email чрез SMS до вашият телефон?

Да, възможно е и става съвсем лесно и най-важното - Безплатно.

1.Влезте през сайта на вашия Email Account в настройките (Settings);

2.Отидете на раздела за препращане/пренасочване на получената от вас поща към друг Account (Forwarding);

3.Разрешете препращането, като за адрес на другата ви пощенска кутия, въведете вашият Email за достъп до вашият мобилен телефон както следва:

За абонати на Мтел > [email protected]

За абонати на Globul > [email protected]

За абонати на Vivatel > [email protected] (не съм го тествал, може и да не работи)

Там където виждате ххххххх трябва да е въведен номера на получателя т.е. вашият номер laugh.gif

П.С: abv.bg има точно такава обция, но това е само за нейните потребители, при други пощи за сега не съм забелязвал

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.