Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

'Островът на Изкушението' проверява отношения между двойки

Featured Replies

Започна миналата седмица,на 1 ноември,мда,вече два епизода гледахме :)

Ще се излъчва всеки четвъртък и петък от 20 часа

biggrin.gif

Да знам, идеята ми беше, че всъщност освен представяне не сме видели нищо от същината на шоуто, смятам че оплюването е прибързано и изпреварващо

Тъпа идея, тъп водещ, тъпо изпълнение, с една дума - NTV.

Ти да не си Слави Трифонов бе biggrin.gif

• Отговори 76
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Да знам, идеята ми беше, че всъщност освен представяне не сме видели нищо от същината на шоуто, смятам че оплюването е прибързано и изпреварващо

Аз чакам изкусителите да оплакнем окото :) много набързо ги представиха и нищо не разбрах

А пък водещият е вярно голям смешник-толкоз ли нямаше по-подходящи от него

:speak:

Тъпа идея, тъп водещ, тъпо изпълнение, с една дума - NTV.

Водещия нещо не ме кефи... :speak:

Не само теб, изключително неподходяш избор angry.gif

Аз чакам изкусителите да оплакнем окото :wub: много набързо ги представиха и нищо не разбрах

А пък водещият е вярно голям смешник-толкоз ли нямаше по-подходящи от него

:)

Витомир Саръиванов е голям пич... много е умен и е страхотен спортен коментатор :) На мен ми допада ;)

Редактирано от ivanmilan (преглед на промените)

Витомир Саръиванов е голям пич... много е умен и е страхотен спортен коментатор ;) На мен ми допада ;)

За спорта вярно е страхотен-две мнения няма ;)

Може би затова не можем да свикнем с новата му роля

:P

Ти да не си Слави Трифонов бе biggrin.gif

Хвана ме.

Нямах големи очаквания за това шоу, но може и да се окаже инетересно biggrin.gif

Някой каза че било тоалетна,след днешния епизод за мен е някакъв бардак с оргии sad.gif

И изкусителите - поне тези,които показаха-празни от съдържание

Гларуси тип "Здравко" от Брадър-ите

sad.gif

Някой каза че било тоалетна,след днешния епизод за мен е някакъв бардак с оргии sad.gif

И изкусителите - поне тези,които показаха-празни от съдържание

Гларуси тип "Здравко" от Брадър-ите

sad.gif

еми най-вероятно не са ги търсили в БАН изкусителите, нито са им дали тест за интелигентност :)

Ебахти тъпото "шоу" това е по - зле и от Сървайвър. В брадъра поне имаше някакви наченки за замисъл

Ебахти тъпото "шоу" това е по - зле и от Сървайвър.

Много,ама много зле

Уж се обичате тоооолкоз много-к'во стана-още в началото с чуждите

Голяма "любов"-няма що

Само че една двойка е оцеляла

;)

Нормално е да има изневери, сигурна съм че са ги избирали тези който са по склони към изневяра за да става шоу :offtopic_s:

Че е тъпо съм съгласен, но че е по-тъпо от Сървайвър ... ;) ... него няма кой да го мине :)

Аз днес за 1ви път гледах "Острова на изкушението" - не е зле.. показва истински отношения между хората...

Аз пък се чудя дали не правят някаква фалшива постановка за тези дето "уж им изневерявали"-то след шоуто всички ще са разведени sad.gif Пък и тези дето са на острова ако наистина държат на семействата си,какво търсят там?

Пък и тези дето са на острова ако наистина държат на семействата си,какво търсят там?

Реклама и да ги дават по телевизора :headphones:

Абе как така подбраха пък най-некачествените ohmy.gif ми за шоуто

Аз ако съм там ще се забавлявам,но в определени граници,да-защото съм моногамна до мозъка на костите си

Дори и да видя касета с изневяра на любимия човек -пак няма да се впусна в оргии-за да му го върна тъпкано

Ще си намеря най-голямото палмово или каквото и да било там листо и ще се покрия

Мда

Аз ако съм там ще се забавлявам,но в определени граници,да-защото съм моногамна до мозъка на костите си

Да, но хората там като цяло не са. А тези, които са...например Милена според мен, имат връзки, които ще се наложи да прекратят за тяхно добро. ;)

А за коментара какво правят хората с истински връзки на острова...мисля, че това не са двойки тип средностатистическа българска двойка, те са проблемни и са на прага пред това или да се заздравят наистина, или да се разпаднат.

Понякога хората се залъгват и не искат да сложат край на взаимоотношенията си заради спомените, навика и т.н. Но не мисля, че след едно такова участие, можеш да продължиш да си затваряш очите.

Да, но хората там като цяло не са. А тези, които са...например Милена според мен, имат връзки, които ще се наложи да прекратят за тяхно добро. :P

А за коментара какво правят хората с истински връзки на острова...мисля, че това не са двойки тип средностатистическа българска двойка, те са проблемни и са на прага пред това или да се заздравят наистина, или да се разпаднат.

Понякога хората се залъгват и не искат да сложат край на взаимоотношенията си заради спомените, навика и т.н. Но не мисля, че след едно такова участие, можеш да продължиш да си затваряш очите.

Aз пък се чудя как участието ти в играта може да заздрави връзката ти?Остави тез песни любовни,че твоя като види друг да те сваля или целува,ще му порасне любовта.Аз съм далеч от тази мисъл.Все не ми остава време да го видя това предаване,ама утре ще погледна за какво става въпрос ;) А това за залъгването -не съм съгласна-не можеш да продължаваш една връзка само заради спомени,навик или тем подобни.Явно имаш някаква изгода от такава връзка-било парички,било връзки.

Aз пък се чудя как участието ти в играта може да заздрави връзката ти?

Не може. Но може да я прекрати веднъж завинаги. :)

Едно определено (лично за мен) безинтересно и повече от блудкаво предаване,което с нищо не ме грабва или още повече не може да ме заинтригува с уж добрата си концепция и замисъл ако има такава!

Книгите сиреч хубавата литература в такива случай са много по за предпочитане или чаша хубаво бренди,но с музикалните изпълнения на David Bowie разбира се отколкото този вид и род TV предавания,каквото е между впрочем въпросното. Так,че...

674406_orig.jpg

P.S. Но все пак всеки си има лично мнение,предпочитания и вкусове за хубаво,красиво и грозно.

674399_orig.jpg

"Жената има само една действителна трагедия в живота си!

Това е,че миналото и е нейният любовник,а бъдещето-нейният съпруг"!

Криси,Криси - мислеше си че всичко знаеш за живота,особено за мъжете - да,ама :huh:

Та си вдигай парцалките от тоя бардак щото извън него те заслужава по-стойностен човек,мда

;)

• 3 седмици по-късно...
Aз пък се чудя как участието ти в играта може да заздрави връзката ти?Остави тез песни любовни,че твоя като види друг да те сваля или целува,ще му порасне любовта.Аз съм далеч от тази мисъл.Все не ми остава време да го видя това предаване,ама утре ще погледна за какво става въпрос :) А това за залъгването -не съм съгласна-не можеш да продължаваш една връзка само заради спомени,навик или тем подобни.Явно имаш някаква изгода от такава връзка-било парички,било връзки.

И аз това се чудя как така такава игра заздравявала връзката им?! :huh:

Ама, че странни хора!

Аз пък ледах само рекламите на тая простотия и повече не съм се занимавала с глупости...

• 3 седмици по-късно...

Аз пък си мислех че Цвети и Росен ще оцелеят то какво стана-мацето се влюбило у един от съблазнителите

sad.gif

Чак ми стана жал за Росен-дано намери жената,която да го обича-тая не го заслужава хич

И аз това се чудя как така такава игра заздравявала връзката им?! :comp_virus:

Ама, че странни хора!

Аз пък ледах само рекламите на тая простотия и повече не съм се занимавала с глупости...

Това все още ли го смятате за "риалити" :) щом е по телевизията не търсете нищо "реалистично" там :)

Аз пък си мислех че Цвети и Росен ще оцелеят то какво стана-мацето се влюбило у един от съблазнителите

sad.gif

Чак ми стана жал за Росен-дано намери жената,която да го обича-тая не го заслужава хич

Стегнете се и спрете да гледате телевизия щото инак тъжна ви майка :)

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.