Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

'Островът на Изкушението' проверява отношения между двойки

Featured Replies

Tелевизионното риалити шоу "Острова на изкушенията" излиза на българския екран от есента по "Нова телевизия". Участниците в него не са корабокрушенки, а четири двойки и поне още толкова изкусители, избрани чрез специален кастинг. Условията са лукс, разкош и разточителство. Залогът - увереност в силата на любовта и чувствата. Форматът ще бъде разработен в България от СИА по лиценз на американската телевизионна компания "Фокс". Най-луксозното риалити шоу изпраща двойки на екзотичен остров, за да проверят има ли бъдеще тяхната връзка. Шоуто има локални издания в 16 държави - САЩ, Австралия, Франция, Белгия, Норвегия, Италия, Германия, Унгария, Бразилия, Мексико, Сингапур, Китай, Великобритания, Холандия, Швеция и Дания. До момента във всички тези държави са излъчени около 30 сезона. Двойките трябва да са без сключен граждански брак, но в постоянно съжителство и в продължение на повече от месец ще им се предоставя възможността за уникална почивка при ВИП-условия на живот.

След като пристигнат на острова, двойките ще се разделят. Престоят им ще бъде подсигурен изцяло в стила "ваканция на частен остров". Луксозният курорт ще бъде оборудван с всички удобства на 5-звезден комплекс. В естетиката на елитен курорт от най-висока класа риалити героите ще разполагат с невероятни удобства, висока степен на внимание и с екзотичния комфорт на звездна ваканция. Островът, на който ще тече първият български сезон на шоуто, все още не е уточнен, но концепцията на предаването е те да са на десетки хиляди километри от България, дори от Европа. Първокласните дестинации са близо до Мексико, Доминиканската република и Тайланд. С всички тези условия на живот ще разполагат и така наречените изкусители - пълноправни участници в "Острова на изкушенията" - 13 неангажирани мъже и 13 необвързани жени. Те ще живеят заедно с 4-те двойки и също като тях няма да бъдат подлагани на никакви физически изпитания. Напротив, екипът на шоуто ще се грижи 24 часа в денонощието за лукса и комфорта на всеки един от тях.

Глезени от разточителство и безгрижие, двойките в "Острова на изкушенията" ще имат една-единствена задача - да проверят своите чувства и взаимоотношения в компанията на атрактивни изкусители. Всички те ще живеят на плажа, в бамбукови кабани с прозрачни воали вместо врати, с хамаци, висящи от покрива и с коктейли в ръка. Ще могат ли двойките да устоят на тези изкушения, ще останат ли същите или ще позволят на лукса да ги промени, са големите въпроси на шоуто. Предстоят 2 паралелни кастинга - за двойки и за изкусители. Съвсем скоро, през юни, започва кастингът за двойки. Той ще продължи на няколко етапа по-дълго от обичайното - два месеца. Успоредно със записването на двойки, ще тече записването и на единични участници. Условията ще бъдат уточнени допълнително. В "Острова на изкушенията" няма победител.

Голямата награда за участниците в него е както самата почивка, достъпна за малцина в целия свят, така и увереността в силата на техните чувства. Шоуто ще разглежда кандидатури за участие на двойки в свободно съжителство, които все още не са взели най-сериозното решение - да обвържат връзката си с граждански брак.

Източник: БТА

• Отговори 76
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Май тия от Нова вече се чудят какво реалити да измислят...и все едни такива с интриги, как не измислиха нещо, което наистина да има смисъл и да си заслужаава

ами аз чух за това предаване още преди 3 години...тогава то течеше по италианските телевизии..ами бих казала че е бая тъпичко...

И к'во да им гледам на тез'?! Как си почиват на плажа с коктейл в ръка а някаква яка мадама / младеж се "опитва" да ги съблазни. Като ги гледам най много да ме хване яд, че не мога да си позволя и аз една такава почивка. Подобни "социални експерименти" никога не са ми били по вкуса. Това, че даден продуцент е решил да се прави на господ / Купидон за някакви хора, достатъчно луди да му ходят по свирката, не ми се вижда атракция, а безумие...

Мен пък ще ми бъде интересно minidiable28492qv8.gif. Ма какво е това нещo - няма кинти? Без нас. Също като рекламата на Mартини - " No money? No Vili." biggrin.gif

Но дори и да имаше финансов стимул, пак ми се струва малко... Някак си не обичам и дори ме дразни комерсиализирането на някои чисто лични отношения и опването пред широката аудитория. Лично аз не бих се страхувала, че някой от "изкусителите" би ме "изкусил", най-малкото щото точно такъв тип мъже, каквито бях на рекламния спот, не ми харесват и дори поставени в екстремни условия, пак ме съмнява... сега не знам - флиртчето дисквалифициращо ли е? biggrin.gif

И на мен ще ми е интересно. Месец на остров във ВИП условия.. защо не..

Явно всеки ден никне по една простотия, ама тази е една от най-големите...Игра, в която ще се опитват да разделят двама души - МНОГО ОРИГИНАЛНО!!!

Наистина много глупаво... Виж, да е игра за събиране на двама души, това ще е по-интересно, макар че всяко нагласено нещо си е чиста проба изкуствено преживяване, още повече пред камерите...

Предполагам, повечето от двойките ще отидат просто, заради самото шоу, а и заради екзотичната почивка най-вече; кофти е, че наистина ще има разделени...

Макар да се чудя, толкова ли ще са тъпи /изкушените, защото със сигурност ще има и такива/, да се поддадат на чара на някой/я непознат/а, като знаят, че всичко е нагласено,гледа ги сума ти народ, и най-важното - че самата задача на съблазнителите/телките е да ги разделят, сиреч, че тук не става въпрос за някакви истински чувства...?!

Тъй като награда няма, номера е един месец да си живееш в лукс и разкош. За да си живееш в лукс и разкош, вероятно трябва зрителите да не те гонят. За да не те изгонят зрителите, трябва да им предложиш зрелища - за целта отивате с гаджето (или с който и да е - лесно можеш да излъжеш продуцентите, че си живял с някого един месец) и спретвате мелодрама в стил "Миро и Елена" от Биг Брадър 2, която бабите да гледат след "Дързост и красота" вечер и да си бършат сълзите. Хем цял месец ви дават "по телевизоро", хем си изкарвате скъпа почивка на далечен остров. Рисковете - като се върнете да чувате не особено приятни подхвърляния на улицата (особено - за жените) и жълтите вестници да ви проучат семейството до девето коляно, но пък ставате "звезди" и почват да ви канят за интервюта, на разни партита и т.н.

На който му стиска - да се пробва ;)

На който му стиска - да се пробва :)

Не че не ми стиска :wors: просто съм от друго тесто замесена-никога няма да сложа на трапезата на хората моя личен живот,любовта си,чувствата си ;)

Наистина много глупаво... Виж, да е игра за събиране на двама души, това ще е по-интересно, макар че всяко нагласено нещо си е чиста проба изкуствено преживяване, още повече пред камерите...

Предполагам, повечето от двойките ще отидат просто, заради самото шоу, а и заради екзотичната почивка най-вече; кофти е, че наистина ще има разделени...

Макар да се чудя, толкова ли ще са тъпи /изкушените, защото със сигурност ще има и такива/, да се поддадат на чара на някой/я непознат/а, като знаят, че всичко е нагласено,гледа ги сума ти народ, и най-важното - че самата задача на съблазнителите/телките е да ги разделят, сиреч, че тук не става въпрос за някакви истински чувства...?!

И нас ни гледа сумати и форум непознато, можем да направим игра за събиране на двама души ;)

• Автор

Започна ловът на влюбени и изкусители

Търсят се 4 силно влюбени двойки и 26 изкушаващо необвързани човека, които да прекарат един месец на карибски остров. Месец, в който ангажираните ще поставят на изпитание чувствата си – собствените и на партньора си, „подкрепени“ от самотни, но много страстни свободни мъже и жени.

Да, да, говорим за новото риалити „Островът на изкушенията“. Първият кръг започва този понеделник и ще приключи в края на месеца. Както в изданията на Биг Брадър, първоначалният подбор става чрез онлайн попълване на анкетни карти, като кандидатите трябва да са над 18 години. За влюбените въпросите са над 70 и включват отговори на „От колко време се познавате“, „Какво ви възбужда“, „Кой е идеалът ви за партньор“ и „Бихте ли се целували с друг човек на Острова, ако имате тази възможност“. Двойките не трябва да имат сключен брак или деца помежду си. Кандидатите за изкусители трябва да отговарят пък на въпроси от рода на „Имали ли сте връзка с половинката на ваш близък“, „Как флиртувате“ и „Танцували ли сте професионално“.

Всички участници трябва да представят 2 снимки, както и информация дали страдат от различни заболявания и алергии. Както е известно, награда в това риалити няма, защото тук важни ще са чувствата и личната победа. „С това риалити шоу искаме да дадем равен шанс на всички за безкористно и достойно участие.” – коментира главният редактор на „Островът на изкушението” Николай Николов.

Източник: tialoto.bg

Явно всеки ден никне по една простотия, ама тази е една от най-големите...Игра, в която ще се опитват да разделят двама души - МНОГО ОРИГИНАЛНО!!!

За кой е глупаво? За необвързани кат мен си е супер,можем да забършем някоя изкусителка....малееее,аз и изкусител,но ше съ пробвам,може и да става нещо от мен...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Nova TV откри острова на изкушението

Съвсем приказно се очертава да бъде новото риалити „Островът на изкушенията“. Бурните страсти, раздели, нови влюбвания и емоции ще се вихрят на фона на бял пясък, спокойни сини вълни и палми на полуостров Юкатан. Ако не сте много на „ти“, ще ви припомним, че Юкатан се намира на ивицата между Северна и Централна Америка. Досега с анкета по интернет са кандидатствали 22 342 души. Само трийсет и четири от тях ще имат шанса да проверя любовта си или пък просто да си починат в Юкатан.

Източник: tainata.com

tri-ostrova1.jpgtri-ostrova3.jpgtri-ostrova4.jpgtri-ostrova5.jpgtri-ostrova6.jpgtri-ostrova7.jpg

Вий си приказвате колко е тъпо, ама още от сега виждам как като почне шоуто тази тема ще се превърне във важна или ще има нова такава - "Всичко за Островът на изкушението" и ще наброява 20-30 страници, както се случи с брадърите. Мноо тъпи, мноо незнам си кви, пък народа коментира ли, коментира => го гледа.

П.П. Аз телевизия не гледам.

За такъв лукс май си струва да си продадеш душата или да станеш за сеир на хората :)

За такъв лукс май си струва да си продадеш душата или да станеш за сеир на хората ;)

Или за посмешище....никога не е късно :)

• Автор

Двойникът на Фродо ще води ”Острова на изкушението”

Витомир Саръиванов, прочул се с емоционалните си коментари от победите и драмите по леда на Албена Денкова и Максим Стависки, официално бе обявен за водещ на "Острова на изкушението" по Нова тв.

Коментаторът на "Евроспорт" е спечелил продуцентите на риалити шоуто с позитивно излъчване и солиден опит в телевизията. През есента той ще замине за Юкатан с четирите двойки и 26 самостоятелни участници. "Вито е страхотен професионалист, чиято сила са интервютата и коментарите, слънчев човек, който излъчва толерантност и доброта. Коментарите му са пример за емоционалност", казва Николай Николов, главен редактор на шоуто. Саръиванов е признат за двойник на Фродо от филмовата трилогия "Властелинът на пръстените". Над 3500 кандидати от 30 000 записали се вече са препитани за изпитанието.

Източник: dir.bg

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Снимат “Островът на изкушението”

След продължителен кастинг за "Островът на изкушението", който приключи в средата на август, екип от 100 души заминава за Мексико в понеделник. Там в продължение на месец група ентусиасти ще бъдат "изолирани" от околния свят. Снимките ще продължат от 5 до 30 септември, а епизодите на шоуто ще тръгнат в ефира на Нова тв месец след това.

Участниците в нестандартната игра без голяма награда ще бъдат разделени в 2 лагера. В единия жените от четирите избрани двойки ще се опитват да устоят на чаровните Изкусители, докато половинките им се наслаждават на пищните форми на Изкусителките в другия край на острова. И двете места, на които ще бъде снимано предаването, са част от Ривиерата на маите. Разположени са на лазурни плажове с дълги пясъчни ивици, екзотична растителност и луксозно обзаведени океански капанчета. Точната локация обаче засега се пази в тайна, за да не знаят участниците какви са условията там.

Източник: Монитор

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

7 любовни интриги се заплетоха на Острова на изкушението

Вече 10 дни четири български двойки и двадесет и двама изкусители (и изкусителки) са се впуснали в бурни приключения на 10 000 км далеч от България в карибски рай. Приказката, разбира се, се нарича Островът на изкушението – най-новото риалити шоу, което ще нагорещи страстите у нас през студената есен. Между българските участници вече са започнали да прехвърчат искри, съобщават от екипа на шоуто. „Действието в този риалити филм тече със скорост, по-висока от най-смелите ни прогнози. Само до момента комбинациите от връзки между отделните участници са седем”, разкриват продуцентите. Според тях най-ценното на този формат е, че хората не се борят за оцеляване, както е в Сървайвър, а за “продължаване на рода”. Дали за продължаване на рода, или заради авантюра на приказно място, важното е, че зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на най-парещите кадри, излизали на роден екран. Поне условията за невероятни флиртове са повече от приказни. Участниците в риалити продукцията живеят повече от седмица на лазурен плаж, известен с втория по дължина преграден риф в света, изобилстващ с тропически рибки, невероятни корали и животинки, и снабден от самата природа с най-добрите места за подводно гмуркане. Плажната ивица е по-известна като Ривиерата на маите и се намира между курорта Канкун на север и държавата Белиз на юг.

Снимките, които започнаха на 7 септември ще продължат до края на месеца. „Снимаме реалити сериал, не шоу, а филм с няколко паралелни сюжета. Говорим не просто за връзки, а за комбинация от различен житейски опит, каквато българските зрители не са виждали до момента,” коментира от мястото на снимки главният редактор Николай Николов. Изкусителите-мъже и 4-те жени от двойките живеят заедно в единия карибски курорт, а Изкусителките и мъжете от двойките – в другия, разположен на няколко километра от него. Разбира се, двойките и Изкусителите нямат право на връзка с външния свят. Връзка с двойките и изкусителите има само водещият на Острова на изкушението Витомир Саръиванов. Само някои от участниците (4-те жени и 4-те мъже от двойките) се срещат с Вито на специални места и в определено за това време. По време на разговорите им водещият коментира първо с 4-те жени, а после и с 4-те мъже, какво се е случило с половинките им и Изкусителите от противоположния пол.

„ С тях обсъждаме много неща, които ги вълнуват, аз се опитвам да им бъда полезен, защото в крайна сметка те са по-млади от мен. В никакъв случай обаче не се опитвам да се превръщам в някакъв ментор. Опитвам се да им помогна. Неприятно ми е да съобщавам някои от истините, но знам, че това е единственият начин големите проблеми на някои двойки – естествено, когато има такива – да намират своето разрешение”, споделя водещият. Преди да започнат снимките, двойките в шоуто бяха настанени в 5-звездния курорт „Паладиум”, един от най-големите и луксозни в Юкатан. За да загреят за истинските изкушения. Които и не закъсняха. А става все по-горещо. Колко горещо ще видим след броени седмици.

Източник: tyaloto.bg

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Скандални кадри шокираха екипа на ”Островът на изкушението”

Скандални кадри от риалити сериала „Островът на изкушението” ще разпалят въображението на телевизионния зрител. Aко изобщо бъдат излъчени... Това сподели екипът на продукцията, който в момента подготвя първите епизоди на най-луксозната риалити продукция.

Риалити сериалът „Островът на изкушението” ще стартира на 1 ноември по Нова телевизия. Продукцията бе заснета през месец септември на п-в Юкатан, единствената част от Мексико с излаз на Карибско море. Участниците в „Острова на изкушението” ще бъдат 4 двойки и 22-ма Изкусители - 11 мъже и 11 жени. Те ще живеят в два отделни лагера, курортите „Есмералда” и „Диаманте”. Двата курорта са построени в различен стил и се намират на десетки километри един от друг. Сериалът "Островът на изкушението" започва с разделянето на 4-те двойки в двата лагера. Обвързаните жени пренасят своя багаж при Изкусителите мъже и обратното – обвързаните мъже отиват със снимки на своите половинки в лагера на жените Изкусителки. Преди да се разделят, двойките си разменят гривни в знак на вярност. Гривните се превръщат в «брачните халки» на Острова. Ако някой от участниицте махне своята гривна по време на снимките, този негов жест ще означава желание за раздяла с парньора. Дали това ще се случи, зрителите на Нова телевизия ще следят всеки четъвртък и петък през трите месеца.

Източник: dir.bg

Ако някой от участниицте махне своята гривна по време на снимките, този негов жест ще означава желание за раздяла с парньора.

Ами, ако си изгубят гривната, без да искат biggrin.gif

За кой е глупаво? За необвързани кат мен си е супер,можем да забършем някоя изкусителка....малееее,аз и изкусител,но ше съ пробвам,може и да става нещо от мен...

Ама, ако ти си от необвързаните, трябва ти да си изкусител, така че може да забършеш някоя от обвързаните девойки всъщност да не се окаже накрая, че изкусителите са се изкушили взаимно, а обвързаните са си тръгнали както са си дошли biggrin.gif:)

Вий си приказвате колко е тъпо, ама още от сега виждам как като почне шоуто тази тема ще се превърне във важна или ще има нова такава - "Всичко за Островът на изкушението" и ще наброява 20-30 страници, както се случи с брадърите. Мноо тъпи, мноо незнам си кви, пък народа коментира ли, коментира => го гледа.

П.П. Аз телевизия не гледам.

Еми, така е, явно повечето хора имат нужда да гледат интриги

Ами, ако си изгубят гривната, без да искат biggrin.gif

Ще кажат, че са ги загубили и ще им дадат нови.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.