Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо родители убиват децата си?

Featured Replies

Алкохолът е лошо нещо, особено за определени хора. Сигурен съм , че има такива случаи и с други етноси в България. Познавам много хора, които не понасят алкохола и стават изверги. Никой не е застрахован, дори и да не е циганин. Замислям се над едно интервю на доктор Иван Георгиев, който определя циганите като хора на по-ниско еволюционно ниво и това ниво не зависи от социалното им положение, а от гените им. Не знам дали е истина или си измисля, но ето и част от това, което казва:

Целта на глобализма е да спадне интелектуалния капацитет на българския народ, да ни претопят и това ще стане генетически чрез т.нар. интеграция на циганите, които са далече от еволюционната стълбица на човека. Ще ви го обясня по следния начин. Геномът е носител на наследството и се състои от хромозоми с наредени аминокиселини. При циганина на 17-то място аминокиселината аланин е заменена с левцин и това означава, че той губи способността да бъде човек, т.е той никога не може да достигне интелектуалното равнище на онзи, който има нормално равнище на аминокиселини.
Алкохолът е лошо нещо, особено за определени хора. Сигурен съм , че има такива случаи и с други етноси в България. Познавам много хора, които не понасят алкохола и стават изверги. Никой не е застрахован, дори и да не е циганин. Замислям се над едно интервю на доктор Иван Георгиев, който определя циганите като хора на по-ниско еволюционно ниво и това ниво не зависи от социалното им положение, а от гените им. Не знам дали е истина или си измисля, но ето и част от това, което казва:

bildera_-това са пълни глупости! :) Евгенистическа помия,с която се можеш да докажеш,че жителите на пЛевен са хора,а в София живеят дегенерати,например

Не ги слушай-циганите са си хора както мен и теб.Проклети са по характер,мързеливи и миришат лошо,но са си хора.

Поради мързела си и някой други характерни черти за тях пълнят гетата и раждат деца,които не желаят......

Алкохола не е оправдание за едно убиство...никой няма право да да отнема правото на друг да живее

Абсолютно е така!

Говорил съм с доста циганки....Знаете ли как ми отговаряха на въпроса "Като не можеш да ги гледаш,защо си ги направила"??

Отговаряха ми-"Ами аз не съм ги искала,ама моя не ще да се празни навън и ще ме убие,ако си туря спирала"

Той пък много ще разбере че има спирала

Пък и да си върже тръбите,все има изход

Как ли някой ще ме забременява заради кефа си,моля :)

Ей тука е всичко - до angry.gif и до възпитание,култура,както и до етнос

bildera_-това са пълни глупости! :) Евгенистическа помия,с която се можеш да докажеш,че жителите на пЛевен са хора,а в София живеят дегенерати,например

Не ги слушай-циганите са си хора както мен и теб.Проклети са по характер,мързеливи и миришат лошо,но са си хора.

Поради мързела си и някой други характерни черти за тях пълнят гетата и раждат деца,които не желаят......

Сигурно си прав. Ама що човека тогава ще казва тия неща? На времето един циганин карал колело и минавал през участък в ремонт. Един от работниците се избъзикал: Ей, задното ти колело се върти. Циганина погледнал колелото и казал: И ти да си на ос и ти ще има да се въртиш ;) Определено са на ниво, но какво? Под ос се сещаш какво е имал предвид :)

Между другото съм учил с доста цигани и турци - бих казал 80 % бяха такива. Циганите определено не можеха да схванат нищо. Те дори не се научиха да четат. Затова до нас си имаше и училище за бавноразвиващи се, но определено без особена полза. да, тук таме се среща някой циганин, дето се откроява над другите. В казармата имаше един мангал и оня щом чуеше нещо инструментал, веднага викаше - тия са от нашите, дори това да бяха оркестър "Канарите" или "Хоро". Мисля, че наистина има заложено нещо генетично в циганите, както и във всички други раси или етноси. Не знам, но негрите имат по принцип голям ху*. Жълтурчетата са много енергични и изпълнителни... Негрите бягат яко и никой бял не може да ги стигне. Негър в момента води в шампионата на Ф1 и ми се струва, че това е обусловено генетично. Хубаво, искаме всички да сме равни, но по тая логика трябва да приравним с нас и шимпанзетата, щото малко се отличават от нас. Аз и ти сме различни, серийните убийци също се различават от мен и теб. Не знам защо с лесна ръка отхвърляме всичко генетично заложено. Може би заради това, че не искаме да си спомняме историята. Дано не се повтаря. За всеки има място под слънцето. За маймуните, прасетата, кучетата, зайците, хлебарките, бълхите...Пречи ли му нещо, човек има лошия навик да го елиминира. За това, че си убил хлебарка, никой няма да ти каже нищо, даже ще те похвали. Но дали наистина така трябва да бъде?

Става дума за някакъв прост циганин. Доста често се случва по телевизията да кажат, че или някое от 6-7те чавета от някое циганско семейство е било пребито (като винаги родителите твърдят, че е паднало я от леглото, я по стълбите)

или пък че няколко циганета са умряли от задушаване у дома си, като родителите им са ги били заключили там.(даже един път като бяха умряли едни деца, оцелелите им братчета и сестрички казаха, че се радват)

И сега ми кажете циганите хора ли са???

И сега ми кажете циганите хора ли са???

Ох, за тях много може да се говори. До предната ми работа имаше доста такива и това, което ми направи впечатление бе, че едно от малките още не знаеше на кой свят се намира, а вече искаше стотинки "за мама за цигари"....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.