Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset Smart Security - мнения и въпроси - част 1

Featured Replies

На комп с тези параметри е:

Тип централен процесор AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+

Дънна платка Gigabyte GA-7VT600P-RZ© (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)

Чипсет на дънната платка VIA VT8377 Apollo KT600

Системна памет 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Работя основно с Фотошоп и други програми за фоторедактиране.Интернета ми е 16 мегабита.

Еми аз си инсталирах Eset Smart Security не знам дали ще ме защити както трябва ,но за сега не товари компа нито нета(12 MBit ADSL).Аз съм с Виста и би трябвало и тя да ме защити малко,ако въобще има смисъл от този Windows Defender

• Отговори 83
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Еми аз си инсталирах Eset Smart Security не знам дали ще ме защити както трябва ,но за сега не товари компа нито нета(12 MBit ADSL).Аз съм с Виста и би трябвало и тя да ме защити малко,ако въобще има смисъл от този Windows Defender

Различни отговори ще получиш.Посети официалният форум на Есет и се поинтересувай за конкретни съвети.

Слагай Авира и компютъра ти също няма да я усеща, а и ще си защитен на ниво. Особено ако браузваш с Опера.

Не ,че имам нещо против пакета,но ако нямаш намерение да плащаш за лиценз след изтичането на 30-дневния пробен период,по-добре послушай съвета на delig ,така или иначе,цитирам:

Да,за домашно ползване ,но преди имах .......
в допълнение и една от безплатните FireWall,естествено зависи и от това каква информация съхраняваш.Аз нямам нищо кой знае колко ценно, затова и ползвам безплатно решение,поне за сега положението е такова.Ако се наложи ще премина на Кис отново.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Не ,че имам нещо против пакета,но ако нямаш намерение да плащаш за лиценз след изтичането на 30-дневния пробен период,по-добре послушай съвета на delig ,така или иначе,цитирам: в допълнение и една от безплатните FireWall,естествено зависи и от това каква информация съхраняваш.Аз нямам нищо кой знае колко ценно, затова и ползвам безплатно решение,поне за сега положението е такова.Ако се наложи ще премина на Кис отново.

Сега последно да инсталирам ли защитна стена когато съм с Eset Smart Security? Нямам кой знае колко важна информация но все пак не бих искал някой да ми гледа личната информация от браузъра. Използвам Mozilla Firefox тя ли е по-сигурна или Operat-a (айде това ми беше последня въпрос,но все пак мерси на всички за прпоръките )

Не, не е нужно да инсталираш допълнителна защитна стена при положение, че използваш ESET Smart Security. Относно кой браузър е по-защитен, не знам, но много зависи от това какви сайтове посещаващ.

Сега последно да инсталирам ли защитна стена когато съм с Eset Smart Security? Нямам кой знае колко важна информация но все пак не бих искал някой да ми гледа личната информация от браузъра. Използвам Mozilla Firefox тя ли е по-сигурна или Operat-a (айде това ми беше последня въпрос,но все пак мерси на всички за прпоръките )

Според мене Opera ако става въпрос за браузър,но определено Фикс е прав,не ти трябва като допълнение защитна стена.

• 2 месеца по-късно...
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.