Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset Smart Security - мнения и въпроси - част 1

Featured Replies

Инсталирах си тази програма с цел да я тествам,засега се държи добре,но не знам защо липсва възможността да сканирам чрез отваряне на десен бутон,а трябва да стартирам програмата и да дам на Custom scan и така да сканирам това което искам-така ли трябва да бъде(доста неудобно),иначе инсталацията мина нормално и не съм променял никакви настройки.Благодаря предварително на отговорилите!!!

• Отговори 83
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Надявам се този нов продукт се отрази в нужната посока на конкурентите. Прегледай това, може да ти е от полза.

От "сценаристите"на НОД32,все пак са се доказали.Дано продължават да се доказват и за напред.

От "сценаристите"на НОД32,все пак са се доказали.Дано продължават да се доказват и за напред.

Виждам, че последният месец не са се доказали: http://www.virusbtn.com/vb100/archive/2007/04

vb042007.jpg

Вярно, че е под линукс, но все пак ...

еми не знам- Нод32 я налагат, че е доста добра и пази всичко. Няма да споря с никого, но според мен не е така :P лично мнение

• 2 седмици по-късно...
еми не знам- Нод32 я налагат, че е доста добра и пази всичко. Няма да споря с никого, но според мен не е така :angry: лично мнение

Само едно допълнение-не НОД32 ,а ЕСЕТ,Rommel42 !

Това е изцяло нов продукт и не трябва да се бърка с НОД32 !

Аз също я инсталирах/любимият НОД32 го деинсталирах с мъка/.

Eset Smart Security блокира достъпа до Интернет по подразбиране и трябва да се направи на Стандарт,за да ви позволи достъп .

Eset Smart Security блокира достъпа до Интернет по подразбиране и трябва да се направи на Стандарт,за да ви позволи достъп

При мен си тръгна по подразбиране без проблем. За две седмици с нея нито КИС, нито ad-aware намират нещо... не че досега са се блъскали някакви гадинки....

За сканиране с десен бутон на файл - това е ограничение на бетата, в нормалните версии няма да е така.

Добър ден! thanatys предлагам ти да използваш "Automatic Cleaning". По този начин, ако намери потенциални опасности автоматично ги премахва. За да конфигурирате Eset Smart Security BETA 1 използвайте линка, който даде по-горе hlevoust. Rommel42 NOD32 е обявена за най-добра антивирусна програма за 2006 г. и това не е направено току-така, но ESS (Eset Smart Security) ще бъде много по добра в няколко отношения, но за сега е бета версия за това не пребързвайте със заключенията. dimd защо с мъка, приятелю? Просто правиш следното: Старт > Контрол панел > Добавяне или премахване на програми и дейнсталираш NOD32. След дейнсталирването отбелязваш "Restart now" и "Ok". След рестартирването на компютъра: Моят компютър > C:\ > Program Files и изтриваш папка Есет след което започваш процеса за инсталирване на ESS. И на мен също като gaffer ми се ъпдейтва без проблеми. И не забравяйте: за сега Eset Smart Security e бета версия и тази бета версия е създадена за потребители с по-голям опит.

dimd защо с мъка, приятелю?

Fixer,мъката ми е от тъга по НОД 32 , а не от трудности при деинсталиране !

Проблем се яви току-що-поиска ми парола,като се опитах да я ъпдейтна !

Ами сега ?

Още по-лошо-изписа ми невалидна парола и иконата стана червена !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Fixer,мъката ми е от тъга по НОД 32 , а не от трудности при деинсталиране !

Проблем се яви току-що-поиска ми парола,като се опитах да я ъпдейтна !

Ами сега ?

Още по-лошо-изписа ми невалидна парола и иконата стана червена !

name:essbeta

pass:essbeta

Добър вечер! dimd проблема ти си го обяснявам така:

1. Не си въвел точното потребителско име или парола

2. Лиценза ти е изтекъл, което ме съмнява.

Парола не съм въвеждал при инсталация-тя си беше такава по подразбиране,или се лъжа !?

Лиценза не би трябвало да го има-нали е ВЕТА версия .

name:essbeta

pass:essbeta

Стана,номера,но какво ли го е породило ?

dimd незнам дали те разбирам правилно, но отговора ми е че за да си ъпдейтваш дори Eset Smart Security ти трябва Потребителско име и парола т.е лиценз и с този лиценз ти въвеждаш в настройките за ъпдейт системата на Eset Smart Security и така тя се ъпдейтва. В случия може би си нямал лиценз :wors: незнам от каде го изровихте това essbeta, essbeta, но се надявам да не е незаконно :eek:

Абсолютно-не е незаконно-това си идва с инсталацията,но по непонятна за мен причина,са изчезнали !

Паролата essbeta,не е ли стандартна за ВЕТА версията ?

Вече мина почти 1 месец откакто излезна Eset Smart Security BETA 1. Какви са ващи впечатление? Макар и бета за сега справя ли се добре?

Паролата си е редовна и е дадена от ESET.

Вече мина почти 1 месец откакто излезна Eset Smart Security BETA 1. Какви са ващи впечатление? Макар и бета за сега справя ли се добре?

Аз съм много доволен,и вече се ослушвам за приблизителна цена на продукта !

dimd изчакай full версията, която предполагам, че ще бъде пусната към края на годината. Дотогава цените не са съвсем сигурни.

Има една доста добра новинка за тази програмка. За сега само някои хора я знаена, но вече не се сдържам и ще ви я кажа. Eset Smart Security ще бъде локализирана на бългаски език от самия производител. За сега я има на окло 15 езика. Все още бългаския не е включен, но за финалната версия обещават, че ще в пакета. Скоро може и да има бългаски превод за Beta версията от gaffer и мен.

Наскоро и тази новина навлезе в интернет пространстовото и да вярно, за което много се радвам, защото доста хора в България ще я употребяват и аз се радвам, че ще бъде преведена на родният ни език.

Кратко превю на ESS има този адрес.

hlevoust нищо против твоя линк, но аз по-скоро бих се доверил на специалистите от Хай Компютърс ЕООД, които са представител на ESET/NOD32 на територията на България. Ето: цък.

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

hlevoust нищо против твоя линк, но аз по-скоро бих се доверил на специалисти от Хай Компютърс, които са спонсори или нещо от този сорт на фирмата създател на продукта Есет т.е на това.

Не бих си и помислил да възразя, дадох този линк, защото ми попадна и реших, че може да е от полза за някого. За мен NOD32 и ESS не представляват интерес.

П.П. Добре, че все пак предостави алтернативния линк, Fixer, благодаря за това.

И още едно уточнение или по-скоро корекция - NOD32 и ESS не представляват интерес за мен само от практическата им страна, затова и ще продължа да наблюдавам темата.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Браво на NOD32, ама я го накарарйте да открие някой hacktool. Просто забравете. Всички други антивирусни ще го открият, ама не и NOD32. Това е еиднственото нещо, което не открива. Дано в Eset Smart Security този проблем е поправен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.