Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset Smart Security - мнения и въпроси - част 1

Featured Replies

Би ли дал пример за някой такъв hacktool.Наскоро ми попадна един диск с такива "инструменти" и NOD32 нямаше особени проблеми...

• Отговори 83
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Изтрих точно hacktool-а който не го засича, но инече беше crack за активиране на Windows XP.

От ESET трябва да увеличат и успеваемостта на програмката срещу "скриптови вируси"...Положението там е толкова трагично колкото и както TrendMicro пропуска доста BOOT вирусчета и прекрати поддръжката на евристичния анализ...Иначе си личи че доста работят над програмката и искат да наваксат пропуснатото...

• 2 седмици по-късно...

Аз имам един въпрос, реших да я пробвам, но искам да знам дали мога да си ползвам името и паролата от нод32 (закупен легално)

Не ! Това е Бета версия,и ъпдейтите са безплатни,със стандартна парола за всички,които я тестват !

Може,да запазиш паролата,и ако не си доволен от Eset Smart Security,да я махнеш и си върнеш НОД 32 !

ExpandoR в какво обвинявате по-конкретно фирмата Есет? От какво не сте доволен?

Ти си Maniac от един друг форум,нали? Умната тука :blink:

Добър вечер prwvu! Поздравления! Макар и бета версия върши превъзходна работа. Есет определено изпипват нещата. За да се уверите, че работи добре тествайте я с някакъв безвреден например вирус. Успех!

здравейте,предварително трябва да премахна NOD32 преди да инсталирам този пакет нали ?

Да,разбира се ! Освен това трябва да махнеш и папката на ЕСЕТ от Програмните файлове,след рестарт !

Махаш и Firewall ако ползваш !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Здравей dfx! Преди да си инсталираш бета версията на продукта Eset Smart Security е нужно:

1. Да дейнсталираш NOD32

2. Да дейнсталираш, ако си сложил разбира се, Firewall (това не включва този на Windows, защото той автоматично се изключва)

1. Влизаш в: Старт > Контрол панел > Добавяне или премахване на програми. Там намираш NOD32, цъкаш веднъж на нея и натискаш бутона "Премахни" и следваш инструкциите за нейното премахване от твоя компютър. Сега, след като си я дейнсталирал, рестартирай компютъра (това дори ще ти го изисква след премахването й). След рестарта влизаш в: C:\Program files и изтриваш папката "Eset".

2. Правиш същото както при точка 1, но премахваш firewall-а, но само ако имаш такъв! Отново рестарт на компютъра направи.

Сега вече можеш да направиш инсталиране на ESS (Eset Smart Security), за да те улесня, прочети тези инструкции: тук. Успех!

Maniac

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

хех,мерси за подробното обяснение,нямаше нужда :rolleyes:

та,изтрих NOD32-то,но ESS прави някакъв генерален проблем при мен,и точно след 5мин работа windows-а ми забива по много странен начин или се рестартирва системата.ще чакам да излезе нова бета...

Здравей 3dfx! Би ли обяснил по-подробно при какви условия ти забива и т.н. Ако е при инсталацията, забравих да ти кажа, че тогава е съвсем нормално и по-добре на бакай компютъра докато не се инсталира иначе найстина може да ти забие. Приятна вечер!

да,първо машината ми се рестартира при инсталацията,при фазата на инсталиране на някакви драйвери,след повторно инсталиране (чисто) тръгна и работи нормално,но точно на 5тата минута windows-а забива,около минута машината ми не е забила напълно,но нямам никакъв контрол над OS-a и след тази минута (демек на 6тата мин.) машината съвсем забива и само хард рестарт оправя нещата...след изтриване на ESS проблема го няма.

Върнаг си NOD32,така и така съм си платил лиценза чрез SMS услугата им,ще си го ползвам докато излезе поне RC1 .

П.п. не ми хареса липсата на по-задълбочен контрол над защитната стена...

Редактирано от 3dfx (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

ESET Smart Security е нов продукт, който е замислен да предостави изчерпателна защита срещу много заплахи. Той съдържа следните компоненти :

Нова версия на антивируса на eset (NOD32 v3. 0)

Лична защитна стена

Антишпионска защита

Антиспам филтър

ESET Smart Security е в разработка и лиценза е безплатен до излизане на финална версия.

Не се поддържа обновяване на предишната бета и тя трябва да бъде деинсталирана преди инсталация на тази.

Повече информация

Сваляне

Български интерфеис

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Излезе нова БЕТА версия:

ESET Smart Security Beta 1b

За повече информация-официалният сайт и форум на ЕСЕТ за България !

ESET Smart Security е нов продукт, който е замислен да предостави изчерпателна защита срещу много заплахи. Той съдържа следните компоненти :

Нова версия на антивируса на eset (NOD32 v3. 0)

Лична защитна стена

Антишпионска защита

Антиспам филтър

ESET Smart Security е в разработка и лиценза е безплатен до излизане на финална версия.

Не се поддържа обновяване на предишната бета и тя трябва да бъде деинсталирана преди инсталация на тази.

Повече информация

Сваляне

Български интерфеис

Здравей!

1. Лиценза в момента е платен, но от ESET са ни предоставили потребителско име и парола, докато трае бета тест периода.

2. Напротив, при последната бета версия ESET Smart Security BETA 1b, не е нужно да дейнсталирвате ESET Smart Security BETA 1a, за да сложите 1b, може върху нея директно, но и да я дейнсталирате не е грешно.

3. Мойте уважения, но този "Български интерфейс" е пълен боклук.

Здравей!

1. Лиценза в момента е платен, но от ESET са ни предоставили потребителско име и парола, докато трае бета тест периода.

2. Напротив, при последната бета версия ESET Smart Security BETA 1b, не е нужно да дейнсталирвате ESET Smart Security BETA 1a, за да сложите 1b, може върху нея директно, но и да я дейнсталирате не е грешно.

3. Мойте уважения, но този "Български интерфейс" е пълен боклук.

1. Мисля че е почти същото...не съм казал че програмата е с лиценз "open source".

2. Ако ти прави впечатление поста е писан няколко минути след пущането на версия бета 1б за сваляне. Тогава, а и все още на официалната страница за сваляне на бетата пише:

BETA DOWNLOAD

To download the beta test version, click on the following link and save or open it on your computer:

http://download1.eset.com/special/essbeta1b/ess_nt32_enu.msi

(17.4MB, English)

NOTE: Upgrading from previous builds is not supported. Uninstall your current version of ESET NOD32 Antivirus or ESET Smart Security before installing this release.

Това че може и да се инсталира върху предишна бета е информация от форума на Есет.

3. В следващите версии програмата ще има официален превод на български, който, естествено ще е на много по високо качествено ниво. Нашия превод е любителски като сме се опитали максимално да се придържаме към смисъла на текста, като се съобразяваме и с наличното място за показване на текста. Ако може да посочиш нещо противоречащо на оригинала, давай, за да го коригираме.

2. Ами бързаш да предадеш информация, която още не е затвърдена :rolleyes: Спокойно, няма да те изпреварят.

3. Тази информация ми е ясна още преди да пуснат ESET Smart Security :ph34r: Добре правите, но не е нужно.

• 1 месец по-късно...

Програмата не е лоша но трябва да излезе финална версия :beer:

Програмата не е лоша но трябва да излезе финална версия :beer:

Според мен няма да е в близко бъдеще, може би 1-2-3 месеца и чак тогава. Програмата като бета версия също работи добре, но трябва да се доизпипат някои функции. За първи път като я инсталирах и за първи път ми хареса 1 продукт на ESET LLC. Има интересен дизайн и вид, съчетан с добри функции, които трябва да се подобряват още повече. Желая успех на чехите и скоро дано пуснат финална версия, пък да видим тогава кое как е.

• 2 месеца по-късно...

2005367866168393955_rs.jpg

ESET Smart Security е цялостно решение за сигурност, пряк наследник на NOD32 включващо: antivirus, antispyware, antiSPAM, firewall. Или казано по друг начин: защита от вируси, шпиони, хакери и други заплахи, както и филтриране на нежеланата поща. Отделните модули за защита имат способността да комуникират активно по между си, да работят заедно, като по този начин цялостното ниво на защита остава изключително високо.

Разгледах темата за нод32, но не можах да си отговоря на въпроса: Какви настройки да направя на ESET Smart Security 3 за да хваща вирусите, защото до колкото разбрах само с Инсталирай -> Продължи -> Продължи -> Край не се приключва?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.