Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футбол от България

17 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Левски
      29%
    • Литекс
      0%
      0
    • Лудогорец
      17%
    • Славия
      0%
      0
    • ЦСКА
      52%
    • Черноморец
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ти си от тия дето не са за Левски, ама са против ЦСКА. Поредния.

Против съм злобата която таите всички привърженици на червения отбор срещу Левски.

Твоето изказване беше същото преди да те апострофирам.Яд ме е,че не виждате собствения ви отбор как играе,а гледате все в нашия!!!

• Отговори 773
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вашия?!? Ти не знаеш 3 имена на футболисти от Левски без да отвориш GOOGLE бе. Бегай да викаш за Белите Орли. Много си прозорлив да преценяваш изказванията и мислите на другите. Сигурно ти е дарба, но недоразвита.

Вашия?!? Ти не знаеш 3 имена на футболисти от Левски без да отвориш GOOGLE бе.

Бегай да викаш за Белите Орли.

Много си прозорлив да преценяваш изказванията и мислите на другите. Сигурно ти е дарба, но недоразвита.

За тве сведение мога да ти кажа,че знам имената на всички футболисти в Левски за последните 5 години!!!Без да отварям Гугъл!!!

Сега се прибрах от мача Славия - Ботев.Ходя на много мачове и гледам доста.Точно от теб футболни мисли не бих приел.

На колко мача си ходил на ЦСКА за последните няколко години???

На минус 2. хахахахха, смешко. Веднага да издекламираш всички от Славия + тези от Вихрен и резервите на ЛеWCки. Хей, и да не забравиш да се оплачеш на Калин, че съм те нарекъм смешко. хахаха

Хайде без обиди. Големи хора сме и няма нужда от такива глупости. Ostavime,точно ти като модератор би трябвало да даваш пример на останалите,а не да се държиш като Дучето.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Обиди?!? Къде ги видя? Лек сърказъм не вреди на самочувствието никога. ;) Големи сме наистина. Дръжте се като такива. Ти не беше ли фен на Свраките? Що дириш тук?

Обиди?!? Къде ги видя?

Лек сърказъм не вреди на самочувствието никога. ;)

Големи сме наистина. Дръжте се като такива. Ти не беше ли фен на Свраките?

Що дириш тук?

Ами примерно леWCки и други подобни. Голяма част от изказванията ти относно Левски и хората,които го подкрепяме,не са саркастични,а откровено злобни и провокиращи. Не за пръв път го забелязвам. Ако искаш в този раздел да няма заяждания и спам,трябва самият ти да избягваш преднамерените заяждания...А за какви свраки говориш,не разбрах. Фен съм на Тотнъм. ;)

Е така де. Как им викаха? Свракиет ли, чавките ли? Ти ще кажеш. Няма заяждане бе. Упсокойте се. Обичам ви всички.

Ostavime,мога да ти кажа много неща и от отминали времена + някой любопитни факти за смешното ви отборче без име а с няква 4 буквена абривиатура...

Не разбрах защо намеси Калин в цялата ситуация?Аз не мога да се обидя от фенчета на изкуствено създаден отбор без име...

Публикувано изображение

Като си фен,на колко мача на младежите и на националният отбор отиде?Макар,че младежите играят на вашият стадион...Явно на Ц*КА не си ходил на много мачове...

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

• Автор

Пребиха и Мариян Огнянов

Мариян Огнянов е бил пребит вчера късно вечерта в родния си град Лом. Инцидентът с юношата на Левски се е случил в местна механа и играчът го грози сериозно наказание от ръководството на тима. "Инцидентът е на битова основа. Мариян не е в болница и утре ще тренира", заявиха за gol.bg от Левски. "Наказание за футболиста ще има, ако се установи, че се е случило извън "вечерният час" на играчите. В момента тече проверка по случая." Според слуховете обаче е възможно побоят да е станал на расова основа. Подобни сбивания далеч не са нещо необичайно за крайдунавския град. Нападателят на "сините" стана известен с това, че е първият българин отбелязал гол в Шампионската лига.

Вратарят на Черноморец - пребит!

Днес към 14:00 часа двама мъже с маски са пребили вратарят на Черноморец Иван Чворович. Състояните му не е леко и той ще бъде вън от терена поне месеца. Инцидентът се е случил на една пресечка в близост до площада "Кирил и Методий". Не е ясно какви са мотивите на извършителите. Сръбският страж е с е с няколко избити зъба и отток на едното окото, което не му позволява да вижда.

Източник: gol.bg

Ostavime,мога да ти кажа много неща и от отминали времена + някой любопитни факти за смешното ви отборче без име а с няква 4 буквена абривиатура...

Не разбрах защо намеси Калин в цялата ситуация?Аз не мога да се обидя от фенчета на изкуствено създаден отбор без име...

Публикувано изображение

Като си фен,на колко мача на младежите и на националният отбор отиде?Макар,че младежите играят на вашият стадион...Явно на Ц*КА не си ходил на много мачове...

Хаха, озлобил си се след "почивката", която си даде. Завръщаш се с нови сили.

Как лъсва човечката същността и глупост след като не бъде обърнато подобаващо внимание на някои. Хапеш наляво и надясно и се мислиш за интересн или се опитваш да бъдеш различен.

"Хей, вижте ме. Това съм аз и се завърнах в Калдата. На всичкото отгоре съм изпростял и заядлив.

Да не спиш сам? Нещо изнервен ми се струваш.

Безмислено е да водя този спор с теб.

Вижте съберете се сините на саме и си поговорете за стратегията, по която ще нападате отбора или мен персонално.

Абе вие (сините фенове) да не сте си спретнали някакъв задкулисен конкурс под надслов "Кой ще изръси повече глупсоти" На бас, че за момента си от водещите в класацията.

Дали всички заедно, дали един по един, кой ще пише повече простотии и ми кажете кога е старта на надпреварата ви, за да знам да изляза отпуска. хахахах

• Автор

Ще ви помоля разговорите на тема ЦСКА - Левски и кой е по-по-най да ги водите на лични съобщения, ICQ и където решите, но не и тук. Благодаря ви!

Извини ме за късния отговор. Сега сядам. Fifa, мислех че дискусионният форум предразполага към дискусия. Дискутираме сини и червени в темата за футбол от България. Ако не тук, къде? Още повече, че нито се обиждаме, нито нищо. Говорим си съвсем нормално и открито, както и би трябвало да бъде. Без недомлъвки и загадки. Кой каквото има, да си го казва. И къде видя проблем? Защо точно тук реши да се направиш на важен и тежък. Пред кой трупаш точки? Според теб какво трябва да се дискутира в тази тема? Защо изобщо се изказаш в темата без да си сложил цитат от дадена новина. Написал си 2 реда. О боже! Ще заградя датата в червено.

Май ти си малко поизнервен...Гледам,че се заяждаш с всичко и всеки. Какво ли се чудя - типично за вас, цеденевистите... Публикувано изображение

Стига сега и ти. Аз съм абсолютно спокоен. Дори и от предстоящия труден двубой довечера. Това че не ви говоря лизни-мазни глупости не е изнервеност и заядливост, нито грубост и обиди. Бъдете такива, каквито сте тук и навън. Ей, пожелайте ни успех довечера поне. хех

Стига сега и ти. Аз съм абсолютно спокоен. Дори и от предстоящия труден двубой довечера.

Това че не ви говоря лизни-мазни глупости не е изнервеност и заядливост, нито грубост и обиди.

Бъдете такива, каквито сте тук и навън.

Ей, пожелайте ни успех довечера поне. хех

Е айде,поне трупайте точки за клубен коефициент,че не Американците,ми и Румънците няма да можем да стигнем с този футбол

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

успех на Ц(*КА отбора на народа днес ... а ако не им провърви Моуриньо още е свободен :>

Емил Наков: Не съм извършил нищо нередно

Емил Наков е убеден, че не е извършил нищо нередно.

От Топспорт.бг

Това не ме касае, отсече кюстендилецът, който бе обвинен, че продал карето на ЦСКА само за 40 000 лв

Обвиненият по-рано днес, че е продал петима футболисти за смешната сума от по 10 000 лева - Емил Наков, прие спокойно новината, като бе твърдо убеден, че не е извършвал нищо нередно.

"Това въобще не ме касае, в момента не съм в клуба и не ме занимавайте с такива неща. Не съм извършил нищо нередно и няма от какво да се притеснявам", каза Емил Наков пред БТА.

Той добави, че досега не е получавал призовка от Прокуратурата да дава обяснение. Ако получи такава обаче, ще отиде и на място ще обясни всичко.

Споко бе. КъФ ти е проблема? Аз съм за Тулуза. Публикувано изображение Нещо лошо ли има? :)

Хубаво е,че така добре се разбираме Публикувано изображение

Приятно гледане на мача! :)

Резултати от 6-тия кръг на А ФГ

Марек 2 : 1 Локо Пд

Ботев 1 : 0 Берое

Беласица 2 : 1 Спартак

Левски 4 : 0 Черно море

Черноморец 2 : 0 Славия

Вихрен - Пирин(Днес от 17:00)

ЦСКА - Локо Сф (Днес от 18:00)

Литекс - Видима(Днес от 19:00)

ЦСКА - Локо Сф (Днес от 18:00)

да но го дават / p2p / защото пише да съм посетил сайта на канала

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.