Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футбол от България

17 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Левски
      29%
    • Литекс
      0%
      0
    • Лудогорец
      17%
    • Славия
      0%
      0
    • ЦСКА
      52%
    • Черноморец
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

Митал продава ЦСКА?

ЦСКА ще бъде изтъргуван във Виена до месец. Сегашният собственик на червените Прамод Митал иска да се отърве от акциите на клуба година, след като купи отбора от Васил Божков. Индиецът бил готов да се раздели с ЦСКА срещу 14 млн. евро. Както е известно Митал плати с милион повече на Васил Божков през декември 2006 г. Най-близо до ЦСКА е голям международен концерн, базиран във Виена. В същото време плъзнаха слухове, че бившият мажоритарен собственик на ЦСКА Васил Божков е предложил клуба на Галя Топалова. Бизнес дамата е собственичка на Локо Пд. Прамод Митал обаче едва ли ще забави финансовите си плащанията към Божков и с това да рискува сериозни парични загуби.

Източник: Стандарт

• Отговори 773
  • Прегледи 78,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми май така както ги създадоха така ще ги и закрият

... Най-близо до ЦСКА е голям международен концерн, базиран във Виена...

Източник: Стандарт

Питам се каква ли възможността този международен концерн е български...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Питам се каква ли възможността този международен концерн е български...

Защо си задаваш риторични въпроси?Нaли знаеш,след време ще им лъснат задниците

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Ми май така както ги създадоха така ще ги и закрият

Как ли се създава един футболен клуб ?

Сигурен съм,че ще кажеш "изкуственно",но "естественният" начин е по полов път,нали ?

Кой сега е номер 1? :beer::)

Незнам кой е номер 1 . но ще кажа , че се гордея с Пирин както и всички в Благоевград ! Силна игра срещу страпно слабия шампион , спечелена от него с нереална дузпа ... т'ва е .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И дузпа не спаси Левски в Благоевград

Публикувано изображение

Шампионът Левски се издъни при гостуването си на Пирин от 11-ия кръг на "А" група, след като допусна изравняване в 89-ата минута на стадион "Христо Ботев". Играли много добре през първата част и трагично през второто полувреме, "сините" поведоха от дузпа в 70-ата минута чрез Валери Домовчийски. Съдията Стоян Алексиев даде 11-метров наказателен удар за нарушение срещу Дарко Тасевски, което бе дълго оспорвано от футболистите на Пирин.

Публикувано изображение

Веднага след това игралите изключително грамотно през цялата среща домакини бяха близо до изравняване, но удар на Дафков срещна горната греда на Божидар Митрев. Последваха няколко мелета през вратата на гостите, като в 89-ата минута Юсуф Рабех фаулира Марио Метушев пред наказателното поле. Потърпевшият застана зад топката и с удар над стената с левия крак прати топката в посока вратата. Последва лек рикошет в играч пред Митрев, който излъга вратаря и прати топката в неговата мрежа за радост на над 4500 местни фенове, изпаднали в екстаз.

Така играчите на Станимир Стоилов, които през последните седмици показаха напредък в играта си, се издъниха и вече изостават на цели 5 точки от вечния съперник ЦСКА. Както е известно, "червените" спечелиха по-рано днес с 3:1 срещу Марек в Дупница и имат 31 точки. В същия момент шампионите са с 26 четири кръга преди края на есенния полусезон.

Публикувано изображение

Гостите играха на добро ниво през първото полувреме, но не успяха да създадат нито едно голово положение, докато след почивката единствената свестна атака доведе до дузпата срещу Тасевски. Така за пореден път се видя, че проблемите на "сините" са в нападение, като контузията на Георги Петков оказва влияние. Митрев допусна елементарен гол срещу Локо (Мездра) за купата, като подари топката на нападателя Атанас Николов. Днес стражът бе още по-неубедителен, като за малко да се повтори упражнението от Мездра, но за негово щастие Пиетробон не успя да го прехвърли, след като му бе подарена топката. При попадението младият вратар също не се намеси добре, като топката му мине през ръцете, въпреки че бе излъган от футболист през себе си, който леко я отклони.

Отбор, който претендира за шампионската титла, не може да си позволява да не създава голови положения в мачовете срещу Пирин. Плюс това елементарни грешки в защита като тази днес отдалечават от целите, въпреки че все още има цели 19 кръга до края на първенството, както и два мача с ЦСКА. Мъри трябва да помисли как да отърси отбора си от тези проблеми.

sportal

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Как ли се създава един футболен клуб ?

Сигурен съм,че ще кажеш "изкуственно",но "естественният" начин е по полов път,нали ?

Не е нормално футболен клуб да се създава с решение на политбюро.Виж историята на повечето клубове и ще разбереш какво имам в предвид.А ако искаш можеш да прочетеш статията в дневника ми тук в кладата.

Незнам кой е номер 1 . но ще кажа , че се гордея с Пирин както и всички в Благоевград ! Силна игра срещу страпно слабия шампион , спечелена от него с нереална дузпа ... т'ва е .

Тобс,доколкото разбрах мача е бил слабичък и дали е имало дузпа или не едва ли можеш да кажеш със сигурност..Че Левски играе слабо като гост тази година е факт,но и вие не сте кой знае какво цвете за мирисане.

Дузпа нямаше 110%. Който е гледал мача и повторенията може да го каже и сам!

имало е дузпа и Домовчийски я е вкарал

Тобс,доколкото разбрах мача е бил слабичък и дали е имало дузпа или не едва ли можеш да кажеш със сигурност..Че Левски играе слабо като гост тази година е факт,но и вие не сте кой знае какво цвете за мирисане.

Ама Пирин досега не е имал някакви високи амбиций и не е гонил големи цели , нали ?

jackass , веднъж да съм на 1 мнение с ostavime ! :) Дузпа имаше ... но несъществуваща . То Левски само с такива дузпи бие или взима точки , когато не може да надиграе съперника си в последно време . Започна да ми писва тва ...

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Мани го тоя, така си клапа. Имало е... вкарал я е. Щом говори в минало време дори не е видял положението. Чист шпагат и ясно се видя как изчиства топката без да докосне нападателя.

явно съдийство е за е.ане , а не да се нахвърляте върху отбора , за който е свирил

бахти злорадството

ToBy не мисля , че Левски само с такива дузпи бие .. и не мисля , че Левски е единствения отбор , който получава такива дузпи

ostavime ти си гледай и съди червените . Твоето мнение за играта на Левски най-малко ме интересува

на 2 декември ще се види кой колко може

ае сОс здраве

Редактирано от jackass (преглед на промените)

Ти сам стигна до извода , че не съм видял положението .. или си забравил ?!

Ама Пирин досега не е имал някакви високи амбиций и не е гонил големи цели , нали ?

jackass , веднъж да съм на 1 мнение с ostavime ! ;) Дузпа имаше ... но несъществуваща . То Левски само с такива дузпи бие или взима точки , когато не може да надиграе съперника си в последно време . Започна да ми писва тва ...

То вашият мач срещу Марек не беше същия нали?

Не ми говори за сини и червени. Ако не се лъжа се опитваше да коментираш "съществуващата" дузпа. И?

На ЦСКА и голове с ръце зачитат когато не можете да вкарате по нормалният начин.Не правете червеното отборче мъченици...

Интересно ми е тогава защо си чешеш изобщо пръстите?!

защото ми е гот да гледам как се напиняш , като глист на буца ;)

ivo23,то и с хитлеристки поздрав не се започва мач,но...! Мога да ти пратя снимка от 1943 година на любимият ти отбор !

Публикувано изображение

ivo23,то и с хитлеристки поздрав не се започва мач,но...!

Мога да ти пратя снимка от 1943 година на любимият ти отбор !

Не мога да съм виновен за политическото положение през 1943 година.Не знам тогава кой какво е правил и как са се поздравявали по света.

Но мога да ти дам да прочетеш това: цък

След това можем да си говорим пак.

БРАВО НА ПИРИН, дузпа нямаше който е гледал Спортен свят знае че наистина е така, не случайно и вота на зрителите беше 70-30, че нямаше...

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

• Автор

Публикувано изображение

Миодраг Йешич пое Литекс

Сърбинът Миодраг Йешич е новият треньор на Литекс, съобщиха от пресслужбата на клуба. Бившият наставник на ЦСКА експресно се договори за личните си условия с финансовият благодетел на ловчанлии Гриша Ганчев и замени на поста уволненият след загубата 0:1 от Локомотив Пд Ферарио Спасов. Това е трети роден отбор за Йешич. Както е известно преди да донесе рекордната 30-та шампионска титла на "червените", сърбинът бе наставник на Славия. "В отбора на Литекс има криза на резултатите, но аз имам доверие в клуба и футболистите и за това се съгласих да стана старши треньор", бяха първите буми на Йешич, след като парафира договора си. Днес от 15,00 часа на градския стадион в Ловеч, сърбинът ще проведе и първата си тренировка начело на "оранжевите". Това е първа треньорска работа за Йешич, след като повече от година специалистът бе безработен.

Източник: gol.bg

Миодраг Йешич пое Литекс

Сърбинът Миодраг Йешич е новият треньор на Литекс, съобщиха от пресслужбата на клуба. Бившият наставник на ЦСКА експресно се договори за личните си условия с финансовият благодетел на ловчанлии Гриша Ганчев и замени на поста уволненият след загубата 0:1 от Локомотив Пд Ферарио Спасов. Това е трети роден отбор за Йешич. Както е известно преди да донесе рекордната 30-та шампионска титла на "червените", сърбинът бе наставник на Славия. "В отбора на Литекс има криза на резултатите, но аз имам доверие в клуба и футболистите и за това се съгласих да стана старши треньор", бяха първите буми на Йешич, след като парафира договора си. Днес от 15,00 часа на градския стадион в Ловеч, сърбинът ще проведе и първата си тренировка начело на "оранжевите". Това е първа треньорска работа за Йешич, след като повече от година специалистът бе безработен.

Това ми е най - противния треньор ! :rolleyes:

БРАВО НА ПИРИН, дузпа нямаше който е гледал Спортен свят знае че наистина е така, не случайно и вота на зрителите беше 70-30, че нямаше...

Какъв вот какви зрители бе?Вие покрай тоя Сашо Диков изперкахте всичките.

А за Смешич не знам какво да кажа...то се вижда колко добър треньор е:

...Под негово ръководство ЦСКА влезе в групите на УЕФА, но не успя да стигне до следващия етап на надпреварата.След това Йешич бе за кратко треньор на Партизан, но бе освободен заради слаби резултати.След това той бе на работа в иранския Ширин Фараз, който заема предпоследно място в първенството на Иран...

...Това е първа треньорска работа за Йешич, след като повече от година специалистът бе безработен.

Не мисля, че ще остане кой знае колко дълго в Ловеч, а и Ферарио Спасов вече чака да го назначат отново, за кой ли път?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.