Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футбол от България

17 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Левски
      29%
    • Литекс
      0%
      0
    • Лудогорец
      17%
    • Славия
      0%
      0
    • ЦСКА
      52%
    • Черноморец
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

ЦСКА - Локо Сф (Днес от 18:00)

да но го дават / p2p / защото пише да съм посетил сайта на канала

Има го в програмата на Канал 1 и ТВ България, но по същото време по Диема ще върви Манчестър Юнайтед - Челси.
  • Отговори 773
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мачкаме и с 10

Е както винаги Локото ви полягат на вас като котенце пред каминка :speak:

Естествено така ще кажете.

Е оплачи се.че играха срещу вас.Не,че искам да омаловажавам усилията на отбора ви,но все пак нямаше съпротива

Нз за вас но хареса ми играта на ЦСКА!И преди няколко дни с Тулуза и днес с Локо червените играха много правилно и излъгаха Локо дори с 10 човека. :)

Сори, ама това е най-безсмислената тема в целия форум. То хубаво заглавието, ама от 20 стр. само половин е по темата. Направете си друга тема и се карайте там. Аз искам в тази да чета какво се случва с футбола наистина, а не кой от кой отбор е.

не можах да гледам мачовете , които си бях набелязал за днес браво на червените нека се радват :) първенството става интересно

Сори, ама това е най-безсмислената тема в целия форум. То хубаво заглавието, ама от 20 стр. само половин е по темата. Направете си друга тема и се карайте там. Аз искам в тази да чета какво се случва с футбола наистина, а не кой от кой отбор е.

Ако не ти харесва не чети.Ако пък искаш да я разнообразиш пиши,а не само да хленчиш като хлапе на което не са купили сладолед.

Иначе изненадата е Вихрен - Пирин.Два гола вкара Вихрен,но единият беше в тяхната си врата.Пирин май си резнаха крилата след мача с ЦСКА

• Автор

Иван Маринов напусна Локо Пд

Иван Маринов подаде оставка като старши треньор на Локомотив Пловдив ден след загубата от Марек и седмица преди пловдивското дерби срещу Ботев. Маринов е уведомил ръководството за решението си, а президентът Левент Назифоглу е приел неговата оставка. Пред свои близки Масларя е заявил, че в Локомотив е необходима промяна, която да започне от старши треньора и затова се оттегля. Преди това, във времето на неяснота около смяната на собствеността, Иван Маринов бе напуснал Лаута, но впоследствие се завърна. Очаква се временно отборът да бъде ръководен от Аян Садъков, който до момента по документи се водеше старши треньор и от помощника на Маринов Стефан Генов. До няколко дни ръководството на клуба ще реши кога и кой да бъде назначен на поста. „Решението ми да напусна Локомотив е крайно. Не искам да се тълкува, като бягство. Изчаках прекалено много преди да взема това решение. Аз съм сигурен, че който и да бъде назначен на моето място ще даде импулс на отбора преди дербито с Ботев. Гордея се със седемгодишната си работа в Локомотив”, заяви Маринов.

Източник: Гонг

Иван Маринов напусна Локо Пд

Иван Маринов подаде оставка като старши треньор на Локомотив Пловдив ден след загубата от Марек и седмица преди пловдивското дерби срещу Ботев. Маринов е уведомил ръководството за решението си, а президентът Левент Назифоглу е приел неговата оставка. Пред свои близки Масларя е заявил, че в Локомотив е необходима промяна, която да започне от старши треньора и затова се оттегля. Преди това, във времето на неяснота около смяната на собствеността, Иван Маринов бе напуснал Лаута, но впоследствие се завърна. Очаква се временно отборът да бъде ръководен от Аян Садъков, който до момента по документи се водеше старши треньор и от помощника на Маринов Стефан Генов. До няколко дни ръководството на клуба ще реши кога и кой да бъде назначен на поста. „Решението ми да напусна Локомотив е крайно. Не искам да се тълкува, като бягство. Изчаках прекалено много преди да взема това решение. Аз съм сигурен, че който и да бъде назначен на моето място ще даде импулс на отбора преди дербито с Ботев. Гордея се със седемгодишната си работа в Локомотив”, заяви Маринов.

ЯСЕН ПЕТРОВ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЛОКО ПД

Публикувано изображение

Ясен Петров се разбра със собственика на Локомотив Пд Левент Назифоглу и вече е новият старши треньор на „черно-белите”. Днес в 17.00 часа той ще изведе отбора на първа тренировка за седмицата преди дербито с Ботев.

Бившият футболист и треньор на „канарчетата” само потвърди назначението, без да разкрие повече подробности.

Преговорите продължиха около 3 часа, като се очаква по-късно да има официална позиция с подробностите около контракта.

„Нямахме никакво време. Аз харесвам Ясен Петров и съм мислил върху това, че е бил треньор на Ботев. Въпреки всичко мисля, че ще ни свърши работа. Проследих цялата му кариера като треньор”, заяви Назифоглу малко преди преговорите да приключат.

И то точно преди дербито с Ботев...Ще е страшно на този мач...

като си спомням предишния му престой в клуба, няма да е много лесно на Локо-то до края на сезона ......

• Автор

Батков: Левски не ми е грижа

Собственикът на Левски Тодор Батков сензационно заяви, че на този етап не се интересува особено от клуба. "Лично давам по 2 милиона евро на сезон от джоба си за отбора. В момента обаче Левски не ми е грижа, въпреки че повече ме свързват с дейността на футболен ръководител, а не като адвокат, инвеститор и издател", каза Батков вчера. "Синият" бос говори пред медиите край морето и обяви, че ще строи жилищно-ваканционен комплекс на нос Форос край Бургас. Средствата, които бизнесменът заедно с британска фирма ще инвестира в него, са около 300 млн. евро.

Батков официално представи проекта, който включва 3 зони, разположени върху над 800 декара. В тях ще има жилищни миникомплекси, яхтено пристанище с марина и морска гара, спортно-възстановителен комплекс, хотел 5 звезди, бизнес парк, заведения за обществено хранене и транспортни артерии. В пристанището се предвиждат кейове за около 150 по-малки яхти. Морската гара ще обслужва фериботна връзка с централната част на Бургас. Предвижда да бъде изграден и Колеж по туризъм. "До момента са инвестирани близо 30 млн. евро за закупуване на терена, а догодина ще бъдат вложени още 20 млн. за изграждане на инфракструктурата", съобщи Батков.

Източник: ТопСпорт

Батков реши да купи бразилците

Публикувано изображение

sport1.bg

Официалният собственик на Левски - адвокат Тодор Батков, се е съгласил да извади необходимите пари, за да купи наведнъж и тримата бразилци, съобщи "Дарик".

Според информацията босът е привикал на среща треньора и изпълнителните директори тази сутрин. След двучасово обсъждане на офертите адвокатът е удовлетворил желанието на Станимир Стоилов.

Наско Сираков и Константин Баждеков ще заминат до 10 дни за Бразилия, където на място ще финализират сделките за Карлос, Зе Суарес и Жоазиньо.

Очаква се 23-годишният таран Карлос от Фигурензе да дойде първи до средата на октомври като най-силно желан.

Преминалият през Палмейрас Зе Суарес, който е силен по дясното крило на атаката ще дойде за зимната подготовка.

С него тогава се очаква да пристигне и 18-годишният джобен техничар Жоазиньо от Португеза, от който "сините" очакват да се превърне и в отлична инвестиция за бъдещето.

Тримата бяха открити от Саид Ибраимов и мениджърът Мирчо Димитров, а Стоилов ги одобри след няколко дни гледане на записи с атрактивни пасове и голове.

Прави впечатление, че за първи път от доста време Тодор Батков се решава отведнъж на мащабен трансферен удар. Адвокатът се доверява изцяло на спортно-техническия щаб.

Лично той е наредил за Бразилия да лети дуетът Сираков – Баждеков, което се очаква да вдъхне достатъчен респект в най-футболната държава.

Остава, все пак, шампионите да решат проблема с позволената у нас бройка футболисти извън Европейския съюз. Вариантите са продажби и натурализиране. Би трябвало бразилската вълна да сложи точка на нападателната немощ в Левски.

...

sport1.bg

...

Тримата бяха открити от Саид Ибраимов и мениджърът Мирчо Димитров...

:ph34r: По-голямата част от Амазонка минава през територията на Бразилия, та по този повод терминът "бяха открити" ми навява разни нефутболни асоциации. :offtopic_s:

Преди време някъде из джунглите на Нигерия бе открит и прочутия Гарба Лавал, който бе скрил 10-тина години от възрастта си, та някой от синьото ръковоство ходи на място да прави съответната проверка.

Сега пък намерили трима бразилци, че са ни твърде малко другите анонимни чужденци в Левски, а и в цялата "А" Група Публикувано изображение .

• Автор

Спряха правата на Христо Ристосков

Съдийската комисия спря за неопределено време правата на рефера Христо Ристосков, заради слабото му представяне в срещата между Спартак (Вн) и Левски, в която "сините" победиха трудно с 2:1.

В сайтът на БФС излезе официалното решение по случая:

Днес 03.10.2007г. СК на БФС проведе своето редовно заседание, на което разгледа съдийството в изминалия кръг от първенствата на “А” и “Б” ФГ и установи следното:

1.Двубоите в “Б” ФГ са протекли нормално и оценките на делегатите говорят за добро представяне на съдиите.

2.Съдийството на Христо Ристосков в мача “Спартак” (Варна) и “Левски” (София) е оценено като незадоволително от съдийския наблюдател и СК на БФС, след като изгледа видеоматериал от срещата, подкрепя оценката на наблюдателя. СК на БФС спира съдииските права на съдията Христо Ристосков за неопределено време, базирайки се на допуснати системни грешки от началото на шампионата в следните мачове: “Видима-Раковски” (Севлиево) – “Черноморец” (Бургас), “Ботев” (Пловдив) – “Локомотив” (София), “Сливен” (Сливен) – “Калиакра” (Каварна) и “Спартак” (Варна) – “Левски” (София), за което му бе обърнато сериозно внимание на семинара на съдиите проведен в НСА “Васил Левски” на 10/09/2007г.

3.СК на БФС ръководи и обучава съдиите съобразно изискванията на конвенцията на УЕФА. Допускането на грешки от страна на съдиите е чисто човешка слабост и част от футболната игра. В случаите на системно допускани грешки, независимо от ранга на съдията, СК ще налага адекватни наказания, с цел проява на уважение към правилата на футболната игра, клубовете, БФС и не на последна място авторитета на съдийската институция.

СК апелира към ръководителите на отбори, които се чувстват засегнати, да проявяват по–голяма толерантност и да изясняват спорните ситуации, посредством цивилизован диалог, който да отговаря на съвременното Европейско мислене.

Източник: ТопСпорт

Тенчо Тенев е новия старши-треньор на Ботев. Новината потвърди спортно-техническия директор на "жълто-черните" Борислав Димитров. Специалистът ще води днешната тренировка на отбора на стадион "Пловдив", която ще е от 16:30 часа. Днес Тенев се е договорил с президента на Ботев Димитър Христолов. На първо време Тенев ще се води главен мениджър в клуба.

Левски победи с категоричното 4:2 Марек в среща от осмия кръг на А група след отлична игра и настроение в тима на Станимир Стоилов. Валери Домовчийски се разписа с хеттрик и напомни за себе си, ден след като навърши 21-я си рожден ден. С едно попадение се отличи Димитър Телкийски.

След успеха над гостите от Дупница шампионите на България се изкачиха на първото място във временното класиране, ден преди срещата си от този кръг да изиграе вечният съперник на "сините" – ЦСКА.

Футболистите на Станимир Стоилов демонстрираха класа и желание за победа, като за настроението на Националния стадион „Васил Левски” до някаква степен допринесоха феновете по трибуните, които имаха специална хореография с пукане на червени балони.

Повечето от попаденията паднаха през първото полувреме на срещата, за която характерна бе откритата игра и за двата тима. "Сините" показаха много изобретателни отигравания в нападение и освен че вкараха 3 пъти до почивката, пропиляха още няколко изгодни положения. Гостите от Дупница от своя страна се възползваха от липсата на синхрон в определени моменти демонстрирана от синята отбрана, за да стигнат до попадения.

21-годишният нападател на Валери Домовчийски изведе на два пъти своя отбор напред в резултата. Още в 4-та минута след много добра атака на шампионите преминала през Тасевски и Николай Димитров Валери Домовчийски вкара от непосредствена близост. Само шест минути след това обаче се стигна до изравнителен гол. При центриране в наказателното поле на Левски и грешка в "синята" отбрана бившият играч на ЦСКА Евгени Йорданов стреля между краката на Митрев за 1:1.

В 14-та минута Димитър Телкийски вкара от пряк свободен удар, а след още три се стигна до ново равенство - 2:2. Милан Павлович преодоля Бензукан като мушна топката между краката му, след което красиво я заби в мрежата на Левски.

В 31-та Валери Домовчийски отново блесна за „сините”. Бардон асистира за втория гол на младия футболист, който реализира от непосредствена близост.

При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка. След повторната поява на играчите на терена „сините” продължиха да диктуват темпото и стила на игра и така се стигна закономерно до 60-та минута, в която след отлично центриране на Димитър Телкийски отдясно, 21-годишната звезда на Левски оформи своя хеттрик.

До края на мача момчетата на Станимир Стоилов можеха да увеличат преднината си, но в крайна сметка последният съдийски сигнал дойде при резултат 4:2. Така шампионите заемат първо място в таблицата с 19 точки, преди обаче да бъдат изиграни всички срещи от кръга.

Мач като мач.Очакваше се,но и не и двата баламски гола на Марек.А готиното беше преди мача в Сектор Б ;)

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Без премии в ЦСКА до края на полусезона

Ръководството на ЦСКА обмисля да остави футболистите без премии поне до края на полусезона, твърди "Топ спорт".

Причината е отпадането на тима от Тулуза на прага на групите в Купата на УЕФА.Председателят на НС на клуба Александър Томов все още не е потвърдил новината, но почти сигурно собственикът Прамод Митал ще намали финансирането на клуба именно зарди отпадането.Близки до ЦСКА източници съобщават, че Томов се надявал да върне голяма част от заемите си от евроучастието на "червените", но сего няма да има тази възможност. При това положение финансовото състояние на тима се очертава да бъде далеч не розово. Играчите ще получат премии единствено ако победят Левски в дербито през декември и зимуват на първото място в класирането.Заговори се също така, че и зимната селекция не се очертава да бъде особено солидна. Стойчо Младенов е набелязал определени играчи, но вероятността някой от тях да бъде привлечен е много малка.

07 Октомври 07:32

Източник: Sportal.Bg

Димитър Димитров - Каубоя: Преди купуваха съдии, сега пробиват футболисти

Публикувано изображение

„От истината полза никаква, само си късаш нервите", казва ми той в началото на нашата среща.

- Каубоя изглежда обезверен, защо?

- Няма как да се пребориш със системата. Обречен си. Той и Боби Михайлов е обречен, оглави я по нейните правила и няма как да я разбие, дори и да иска.

- Какво имаш предвид?

- Боби и Пеневата чета тръгнаха с идея да правят добро. Но за да спечелят изборите, им трябваха клубните президенти, които сега командват. Как да не ги слушаш, като са те качили на власт. Преди конгреса се купуваха съдии, сега се пробиват футболисти. Преди клубовете търсеха рефери и им даваха пари. Сега е евтиния - вместо съдията търсиш трима-четирима играчи на съперника, гладни и готови да се дадат за няколкостотин лева. И идва мачът, ако арбитърът вземе, че не ти помага, звъниш на Боби Михайлов. Той, ще не ще, натиска за наказание, нали ти си му спечелил изборите, къде ще ходи. Така се доубива и малкото останало от българското съдийство - за да останеш в нарядите, трябва да слугуваш за без пари. А малкото останали личности ни изгониха - мен, Коцето Костадинов, Момчил Врайков, Ристосков. Последният май изгоря не за мача във Варна. Вицепрезидентът Лечков му е набрал за мача на своя Сливен с Калиакра, където племенникът му изгоря за цяла година.

- Нали клубовете махнаха Иван Славков в името на промяната?

- Промяна има - преди някои съдии се поддаваха по своя воля, а сега всички арбитри, които искат да останат в съдийството, се превръщат безплатно в слуги на силните президенти, избрали Боби Михайлов. Ако искаш да си личност, пречиш и си аут от системата.

- Какви са били доскоро тарифите на съдиите?

- Винаги колегите са странели и не са обсъждали тези въпроси с мен, но мач от средна ръка е вървял между 10 000 и 20 000 лева. Ако трябва да порежеш отбора на някой силен президент, дето ще вдигне много шум - като Юри Галев например, сумите са скачали до 30 000 лева. Схемата - при оферта съдията се обажда на своите хора в Съдийската комисия и им казва: "Сложете ме на тоя и тоя мач". И като видиш после наряда, наблюдатели, бригада, веднага ти става ясно. А сега, ако си клубен президент, вместо да даваш тия големи суми, пробиваш играчи. Има много такива футболисти, които са с някакво име и качества. Те гастролират по куп отбори от средна ръка, по градове, откъдето не са родом, и им пука само за парите. И като им забавят плащанията в клубовете, са готови да се продадат за по няколкостотин лева. И на теб, като клубен президент, ти излиза много по-евтино така, отколкото да хващаш съдия. Него го натискаш през президент, Изпълком и Съдийска комисия. Ако не помага, се сбогува с нарядите. Кажи ми как при това положение да имаме добри съдии, кажи ми?

- Ти участваше ли в схемата - преди и сега?

- Не. Мен винаги са ме държали встрани, бил съм независим. Просто съм имал пари, свое мислене и не съм участвал. Не продавам принципите си.

- И все пак - ти пари взимал ли си?

- Не, това е едно от нещата, заради което ме уважават в съдийските среди. Преди години се появих от нищото и се утвърдих за нула време. Не можаха да ме спрат. Първи на всякакви тестове у нас и чужбина, изкарвах всички тежки мачове. Но после, като не пожелах да слугувам, ме махнаха. Казал съм го където трябва, но Боби Михайлов трябва да се обгради със силни хора, личности, иначе сам няма да се оправи. Иска да е лице на футбола ни в чужбина - в УЕФА, ФИФА и така нататък. Ами кой ще свърши черната работа в българския футбол? Хората около него го подвеждат. То не става само по телефона с обаждане на недоволен приятел и той да взима мерки. Колко съдии извадиха в последно време? Много, все утвърдени, за да се излъже обществеността, че нещо се прави. Ето, видите ли, борим се с корупцията. А тя е другаде.

- Къде?

- В тия, които предлагат пари. Кой е за затвора? Детето ти, което си е купило наркотици, или този, който му ги предлага. Сещам се за срещата на футболните шефове и съдиите в "Царско село". Става Гриша Ганчев и пита колегите си футболни президенти: „Има ли някой от нас, който да каже, че не е давал на съдии?". Последва мълчание. Какво значи това? После ни попита нас: „Има ли от вас някой, който да не е взимал?" . Веднага му казах: "Има!". Значи всеки президент е предлагал пари, но е имало и рефери, които не са се поддали. И после подчиниха съдиите на Изпълкома. А не ни дадоха независимост - свободата сами да си избираме председателя на Съдийската комисия. А това нещо аз и мои утвърдени колеги желаехме да стане от много време. И сега искат от реферите да свирят 50 на 50 в мачове на отборите, чиито шефове са в Изпълкома или са избрали Боби Михайлов на конгреса. Ти ми кажи как да свириш обективно, като знаеш, че ако нещата не се получат, ще те накажат.

- Къде отиде обещанието да не се натискат съдии и противникови играчи след смяната на Батето?

- Има един клуб, в който наистина от доста време спряха с тези похвати. Но има и други. Например един специалист, наш треньор, е известен с условието си още преди да поеме поста в даден отбор да има бюджет за хващане на съдии и играчи на съперника. Има и друг функционер, който в изявите си пред медиите демонстрира страхотна принципност, но иначе е сред бащите на корупционната система за подкупи и натиск върху съдиите и футболистите.

- Кои са тези хора, за които говориш?

- Знаеш, че и да ги назова, у нас тези неща все не се доказват. Но като цяло схемата се измести - съдиите слугуват, без да им се бутат пари, само и само да оцелеят в листите, да останат в системата. Та дори мои млади колеги ми се оплакват, че вече им искат пари, за да растат. Наскоро едно момче ми каза, че са му поискали 3000 лева. Безумие! Виж, че няма конкурси нито за Б, нито за А група, нито за международен съдия. Защо не ги направят - да викнат камери и журналисти, пък нека най-добрите спечелят. Иска се пълна прозрачност. А сега какво? Решават ти съдбата в някой кабинет. Как да си обективен, как да си личност? Щом жертваха такава фигура като Коцето Костадинов, уважаван у нас и в чужбина, честен и неподкупен. За какво? За мач от В група с участието на отбора на Манол Велев. Какво тогава е посланието към младите съдии, които гледат Коцето в очите. Ами за какво махнаха Момчил Врайков - един отличен съдия.

- Врайков ми каза, че е наказан за поредица от мачове, в които оценката му не е под осем...

- Същото е и с Христо Ристосков. Независими сме, мислим, не се поддаваме, не могат да ни манипулират. А сега за пред хората говорят за така наречените „млади съдии". С цялото ми уважение - все рефери от провинцията. Гладни, готови на всичко, за да се утвърдят. Защо тази година нямаше повишени в листите съдии от София? Това е абсолютен прецедент. Зададохме този въпрос и ние по време на септемврийския семинар. Отговорът беше: „Изпълкомът нареди".

- Като че ли и Пеневата чета няма да изкара футбола ни от калта?

- Тя, четата, се разцепи още в навечерието на един сигурно спечелен конгрес. Защо още тогава се отдръпнаха Любо Пенев, Краси Балъков и Трифон Иванов? Питам Любо - голям капитан, мъжкар, уважаван в цяла Европа: „Защо се отказваш?". Той ми казва: "Мите, още преди конгреса са си разделили някакви постове, и за мен имало. А аз ги питам - момчета, това ли е най важното, нали за друго се борим".

- Къде е спасението?

- Спасение няма, трябва някой да разбие системата отвътре. Иначе отвън - ти, аз, Боби Михайлов - не можем. Оправия няма.

Ивайло СЛАВЕЙКОВ, "Тема спорт"

Sportal.bg

- Спасение няма

Много вярно

Ако е истина тва интервю , тоя човечец може и да си замине

Иначе много жалко за футбола ни

• Автор

Митал продава ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Прамод Митал може да се опита да продаде клуба, твърди "Меридиан мач". Решението на милиардера е продиктувано от проблемите с металургичния гигант "Кремиковци", на който индиецът също е собственик. Според запознати Митал е твърдо решен да не се занимава повече с бизнес в България. Предполага се, че той ще иска около 20 млн. евро за "армейците", което е с 50% повече от сумата, за която той закупи клуба през миналата зима от Васил Божков.

Източник: sport1

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.