Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футбол от България

17 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Левски
      29%
    • Литекс
      0%
      0
    • Лудогорец
      17%
    • Славия
      0%
      0
    • ЦСКА
      52%
    • Черноморец
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Президента Борислав Михайлов се показа като твърд и решителен ръководител в случая и софийският отбор "кандиса"-мач ще има ! Предполагам и оправдания-също ! Е,станаха нещата-дузпите са късмет,но са част от играта ! Мисля,че при тях Литекс няма да успее-дано не съм прав,но нямат нито вратар,нито изпълнители,които да ме опровергаят ! Логично съм за Литекс ! Определено съм доволен ! Браво на Литекс !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

• Отговори 773
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Браво на Литексоооо!!!

рано или късно всичко си идва на мястото...

тази година е ясно къде е мястото на Левски, така че тази загуба нито е нещо изненадващо, нито ще даде повод за някакви ексцесии...

поне според мен...

Уффф,кое му беше пък доброто?Слаб мач като цяло.Но пък както винаги ние си бхме на ниво в Сектор Б

Ако бяхте победили мача щеше да е добър. Че какво му беше? Потичкаха момчетата, но ловчанлии имаха повече късмет при пеналите. И сега Вили Вуцив като стигне финал вече ще полудее. Той и без туй не е в час. :huh:

Ако бяхте победили мача щеше да е добър. Че какво му беше? Потичкаха момчетата, но ловчанлии имаха повече късмет при пеналите.

И сега Вили Вуцив като стигне финал вече ще полудее. Той и без туй не е в час. :)

Очаквах повече положения за гол и по-бърза игра.Иначе Калиакра са българският Барнзли.Отдавна май не е имало отбор от Б група на такава фаза за купата.

Не искаха да рискуват явно, но все пак играха. На фона на други двубои, които сме гледали си беше екстра. Ако имаше гол на даден етап, щеше да стане по-интересно може би, но уви, нямахме този късмет. Трябваше Боримиров да вкара в началото, за да стане истинско дерби. Дано Калиакра не се паднат с Литекс. Все пак ще имат по-голям шанс да стигнат до финала.

Литекс: Агитката на Левски е в Европа - учете се от нея

Публикувано изображение

Ръководството на ПФК Литекс изразява специална благодарност към феновете на тима за подкрепата по време на мача с Левски.

"В този 1/4-финал публиката в Ловеч бе нашият 12-ти играч и благодарение на нея постигнахме важна победа по пътя към спечелването на Купата на България.

Впечатлени сме и от европейското поведение на гостуващите привърженици от София, които подкрепяха любимците си цивилизовано и с позволени средства. Феновете на Левски за пореден път доказаха, че са в Европа и трябва да служат за пример на всички агитки в България", се казва в декларация от ръководството на Литекс.

Sportal.bg

Литекс тресна Левски на ”Герена”, Тодоров отново герой

Публикувано изображение

Шампионът Левски загуби с 0:1 от Литекс в дербито на 18-ия кръг и на практика се сбогува с титлата. Единственото попадение реализира Ду Бала с глава в 24-ата минута на мача. Пред около 7 000 зрители на стадион ”Георги Аспарухов” шампионите се опитаха да се реваншират за поражението с дузпи преди няколко дни от тима на Миодраг Йешич, но срещнаха отново едни страхотен Тодор Тодоров. Стражът на ”оранжевите”, който хвана две дузпи на ”сините” в сряда вечерта, днес парира всичко, като отново хвана дузпа. Този път Игор Томашич, който вкара своята дузпа, не успя на надхитри вратаря в 72-ата минута.

ЛЕВСКИ – ЛИТЕКС 0:1

0:1 Ду Бала (24)

sportal.bg

Тази година е ясна, че Левски ще е капо! За съжаление истината е такава...дано поне да се изгради отбор по-бързо... Литекс за мен играят най-добре...Просто слаб есенен полу-сезон и изозтават значително...

Сините, сигурно плачете още и за това ви няма. Реших да поизчакам, ама йок. Иво, не се ли върна от Герена бе? Или още давиш мъката в някоя кръчма?

Сините, сигурно плачете още и за това ви няма. Реших да поизчакам, ама йок.

Иво, не се ли върна от Герена бе? Или още давиш мъката в някоя кръчма?

Нема мъка бате.Левски си ми е в сърцето и заради един не толкова силен сезон няма да седна да рева.Поне ми хареса как се борят.Имат желание да играят,но им трябва време да се сработят.Ако не станат някакви катаклизми следващият сезон ще мачкаме.

И само Левски,оле

И само Левски,оле

И само Левски,олеее

И само Левски обичаме те.

Ла-лала-ла,ла-ла,

Ла-лала-ла,ла-ла...

Да,на практика не играме зле...Само този невероятен вратар ги спаси Литекс...Създадохме доста положения,но футболът е игра на голове...Отново съм впечатлен от публиката,която след края на мача аплодираше отбора.Това е истинска европейска публика! Евала! :P

Да,на практика не играме зле...Само този невероятен вратар ги спаси Литекс...Създадохме доста положения,но футболът е игра на голове...Отново съм впечатлен от публиката,която след края на мача аплодираше отбора.Това е истинска европейска публика! Евала! :P

Пеем си Данчо,щото сме водени от любов,а не от омраза...

Пеем си Данчо,щото сме водени от любов,а не от омраза...

А феновете на един друг отбор искаха да си линчуват играчите,независимо от това,че победиха..."Митко" Удоджи го бяха подгонили да го бият... Публикувано изображение

Нема мъка бате.Левски си ми е в сърцето и заради един не толкова силен сезон няма да седна да рева.Поне ми хареса как се борят.Имат желание да играят,но им трябва време да се сработят.Ако не станат някакви катаклизми следващият сезон ще мачкаме.

И само Левски,оле

И само Левски,оле

И само Левски,олеее

И само Левски обичаме те.

Ла-лала-ла,ла-ла,

Ла-лала-ла,ла-ла...

Да,на практика не играме зле...Само този невероятен вратар ги спаси Литекс...Създадохме доста положения,но футболът е игра на голове...Отново съм впечатлен от публиката,която след края на мача аплодираше отбора.Това е истинска европейска публика! Евала! :)

Точно така!!

На мене пък ми хареса играта, особено всравнение с първите три измъчени мача и ми вдъхна някаква надежда, че има хляб в тоя отбор!!

Отдавна е ясно, че няма да сме шампиони тая година... за какво да ревем?? Факт е, че играха добре.

Вижда се проблясък в играта ни.За публиката какво да коментирам... ПОКЛОН!Отново показахме,че сме най-добрата Българска публика!

Успокоявайте се още взаимно. Друго не ви остана. :wors:

Този сезон -да...

Обаче като ви гледам пък вие как сте цъфнали и завързали...Да,ще станете шампиони - и какво от това? Имате уникално слаб треньор и уникално слаб отбор,и ще ядете бой по евротерените.

Е, сефте. Голяма работа. Ще ни мачкат и това си е. Ще трябва да се учим, какво да се прави. Поне да трупаме опит навън. По-добре е. Айдееее, пак гробница след кръга. Нали сините заблудени фенове са повече и като падне дружината, в която имаше проблясъци в последния кръг, по думите на феновете и става някаква мъка. Всички са застреляни от блестящата игра. Сега ще дойде Иво и ще почне да пее опиянен от обзелата го тъга, колкото и да не му се вярва и да не иска да признае истината. Може и оня измислен петел да се появи и той да изкряка нещо. Другите няма да ги споменавам. хихихи Е верно и ние не бихме, ама що па да си даваме зор. Кой го е** при положение, че Левски се дъни мач след мач. Е така си е. Догодина с Гонзо, Кривия и Бардон като подмладят отбора ще мачкат.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Лидерите слаби и жалки. Левски тумби 0:1 в Пловдив, ЦСКА драска за 0:0 в Севлиево, Локо (Сф) се бъхти за равен с Ботев Тихо по терлици се прибраха в София треньорите на първите три отбора в "А" група - ЦСКА, Локо (Сф) и Левски. И трите тима бяха слаби, жалки и смотани. Левски се издруса в Пловдив и загуби с 0:1 от скромния тим на Локомотив (Пд). - Срамна загуба. Не може такъв отбор да губи такива мачове - измънка Станимир Стоилов в Пловдив. Неговият тим няма вкаран гол три мача поред. Лидерът ЦСКА се измъчи със слабака Видима в Севлиево. Домакините дори претендираха за отменен гол. Това е първата точка за Видима от 10 мача насам. - Проспахме първото полувреме. След като последният взима точка от първия, значи футболът е жив - заяви Стойчо Младенов. Локомотив (Сф) едва спаси точката от Ботев, завършвайки 2:2 в Надежда. - Безумна отбрана. Накрая върнах играчите да пазят резултата - призна Стефан Грозданов. 7дни СПОРТ Много слаб футбол се играе в България,нямам нерви да ги гледам.

Може и оня измислен петел да се появи и той да изкряка нещо. Другите няма да ги споменавам. хихихи

Благодаря ти,че ме спомена в поста си,о Височайши... ;)

Да,паднахме,ужасно слаби сме в момента...И какво? Признавам си го веднага,без да се заяждам с някого...Нещо,което за теб явно е непосилно...Смешко...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.