Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Киноигра "Кой е този филм"

Featured Replies

Верно biggrin.gif Трябва да си го припомня. Минали са има-няма 10-12 години откакто го гледах. biggrin.gif

Много лесен, пак любим мой и пак започвам с реплики:

Последния път когато го видях той носеше син пуловер и идиотско изражение. Пуловерът беше нов.

По-добър съм в лъжите които измислям отколкото в тези в които живея.

Мозъкът ми имам неограничена вместимост за безполезна информация.

Не ме гледай с този тон.

- Прекалено късно ли е да ти кажа "Обичам те"?

- Рано е.

И това ако не е Playing by heart biggrin.gif

П.П: Саундтрака на този филм е велик!

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• Отговори 515
  • Прегледи 31,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И това ако не е Playing by heart biggrin.gif

П.П: Саундтрака на този филм е велик!

Пфу, аз само да бях казала, че ми е любим без да давам други жокери biggrin.gifbiggrin.gif

Айде Би, ти си на ход.

Ще ви затрудня, надявам се :rolleyes:

Млада двойка, решава да си даде последен шанс на връзката с едно пътешествие от Китай до Русия с доста известен преди време съветски влак. (това е предистория кък плота).

Сцената:

Девойката е в купето си - гаджето го няма, а тя е си бъбри с младеж на име Карлос, който пътува в тяхното купе, заедно с неговата приятелка, претендирайки, че пътуват около света, давайки езикови уроци и продавайки руски кукли матрьошка.

Карлос се обръща към мацката с репликата:

"Искам да ти покажа нещо." - и вади голям сак пълен с такива кукли. Започва да й разяснява от какво са изработени, как ги наричат и колко пари може да се вземе от тях в Амстердам.

Жокер: в кулките всъщност има дрога.

biggrin.gif

Който е следял филмите през 2008-ма ще се сети :rolleyes:

Ех, направо ми е срам да си призная, но напълно сам и без чужда помощ се сетих за филма ;)

http://www.imdb.com/title/tt0800241/

Такаааа, имаме боксьор, доста надежден в началото, но поради лошо стечение на обстоятелствата, кариерата му не потръгва.

Сега един цитат малко в свободен текст:

тренерът: "Какво ти става, ти си го побеждавал много лесно?"

боксьор: "Това не е същият човек"

Стига толкова, че много лесно ще ви стане.

въй, туй май го знам, всъщност не се сещам баш за заглавието, но помня че сюжета на филма бе за един боксьор( ролята май беше "гладиаторът"), който си контузи едната ръка, а имаше голямо семейство да изхранва, ходеше да работи по пристанищата на някой пара, но му се налагаше да се боксира. И помня една реплика само, че накрая, когато беше преди финалниа мач, той каза, че ако се прибере със златото, ще купи костенурка, защото децата така разбрали biggrin.gif. Мисля че е този филм, но съм сигурен едва на 30 %, така че ме поправете ако греша, ако ли не ми кажете поне заглавието sad.gif

Ех, направо ми е срам да си призная, но напълно сам и без чужда помощ се сетих за филма :beer:

Ех, че сме срамежливи :P

По темата: изобщо не знам за кой филм ми говориш, ама ми дължиш жокер :beer:

А, чакай, това да не е "Cindarella Man"?

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

А, чакай, това да не е "Cindarella Man"?

Ами той е :) , много лесно се сети бе, за теб другия път ще има кино тормоз

Хайде да изпреваря lpa ...

Диалог от филм

Млад човек разговаря с слепец:

— Това никога нямаше да се случи,ако баща ви беше жив.

- Той е умрял?

- Да!

- А майка ми?

- Тя умря от пневмония, докато вас ви нямаше.

- Братята ми?

- Бяха погубени от чумата.

- Кучето ми, Понго?

- Прегази го каруца.

- Златната ми рибка, Голди?

- Беше изядена от котката.

- Котката ми?

- Задави се с рибката... Xубаво е да си вкъщи, нали, господарю ***** "

Хайде да изпреваря lpa ...
Баси, на върха на езика ми е... 100% съм гледала този филм.

ПП: Сетих се, "Робин Хут: Мъже в чорпогащи" biggrin.gif Голям майтап.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Баси, на върха на езика ми е... 100% съм гледала този филм.

ПП: Сетих се, "Робин Хут: Мъже в чорпогащи" biggrin.gif Голям майтап.

Бравос Юле :P Ти си на ход !

Бравос Юле :P Ти си на ход !
Сега е момента американеца да се включи, ще го изчакам малко.

Ако никой не даде нова до довечера, ще седна да измисля.

Сега е момента американеца да се включи, ще го изчакам малко.

Ако никой не даде нова до довечера, ще седна да измисля.

ами аз като гледам - моят пост тук е изтрит.....

Ами той е :angry: , много лесно се сети бе, за теб другия път ще има кино тормоз

:)

Хихихихиххихи, ти съмнявал ли си се в мене :P

Пък колкото до кино тормоза....и ти няма да имаш душица да ме тормозиш, споко :ass:

ами аз като гледам - моят пост тук е изтрит.....
Може би трябваше да изчакаш да разпознаем предходната преди да пускаш нова, а пък когато имаш възможност - никакъв те няма :P

Пък колкото до кино тормоза... и ти няма да имаш душица да ме тормозиш, споко :ass:
Пенке, вместо да се дупиш можеше да ме отмениш. Аз трите филма дето съм ги гледала вече ги пуснах, ами сега :speak:

Задачка-закачка:

Един от героите препича филиите с ютия за гладене и мачка картофите с ракета за тенис.

Ами нещо с Рон Аткинсън , ама кой от многото филми...

на прав път ли съм??? :eek:

Може би трябваше да изчакаш да разпознаем предходната преди да пускаш нова, а пък когато имаш възможност - никакъв те няма :P

Sorry, ама беше футболна вечер - за съжаление - без победа , ама нали си знаеме , че "И да Паднем ,и да Бием, пак ще се НАПИЕМ" :)

Пенке, вместо да се дупиш можеше да ме отмениш. Аз трите филма дето съм ги гледала вече ги пуснах, ами сега ;)

Задачка-закачка:

Един от героите препича филиите с ютия за гладене и мачка картофите с ракета за тенис.

Хм, звучи познато... то на мен всичко ми звучи познато тццц, айде дай жокерче sad.gif

Задачка-закачка:

Мозъчни донори Brain Donors ?

Същия този образ бе спечелен на игра на карти. Той, новият му "собственик" и неговата сестра отиват в едно заведение за бърза закуска. Там започва да имитира с хлебчета Чарли Чаплин, но едното изкача от вилицата и удря сервитьорката по главата. Тя изпуска подноса с чиниите който се плъзва по плота на заведението. Нашия човек изтичва и го хваща без да има поразии. После поднася чиниите на клиентите като се заиграва започвайки да ги разменя. Друга келнерка идва да му направи забележка и той почва да говори някакви щуротии. Оказва се, че тя е участвала в нискобюджетен и съвсем безизвестен филм на ужасите чиито диалози нашия герой е запаметил и цитира. / Вече Любо е баннат и няма право да участва в разпознаването

Същия този образ бе спечелен на игра на карти. Той, новият му "собственик" и неговата сестра отиват в едно заведение за бърза закуска. Там започва да имитира с хлебчета Чарли Чаплин, но едното изкача от вилицата и удря сервитьорката по главата. Тя изпуска подноса с чиниите който се плъзва по плота на заведението. Нашия човек изтичва и го хваща без да има поразии. После поднася чиниите на клиентите като се заиграва започвайки да ги разменя. Друга келнерка идва да му направи забележка и той почва да говори някакви щуротии. Оказва се, че тя е участвала в нискобюджетен и съвсем безизвестен филм на ужасите чиито диалози нашия герой е запаметил и цитира. / Вече Любо е баннат и няма право да участва в разпознаването

Бени и Джун?

;( така или иначе нямам никаква идея за какво говориш ;(

Ето и загадката, да ме простят ценителите, ама аз си падам по лиготиите. Откъс от едно любимо филмче...И се басирам, че Галя ще познае от раз.

-Ей, бейби! Как си?

- Потна като прасе.

- Сигурно адски действа на мъжете.

- Това ми е мисията в живота.

- Но на теб явно е подействало. Любовта върти света.

- Ще мина да те взема в петък.

- Нямаш проблеми.

- Ще те заведа където не си била.

- В денонощния на Бродуей? Знаеш ли името ми поне?

- Знам повече, отколкото си мислиш.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Ето и загадката, да ме простят ценителите, ама аз си падам по лиготиите. Откъс от едно любимо филмче...И се басирам, че Галя ще познае от раз.
Мчи то и аз го познах от раз :wors: И моята застраховка на колата не включва ПМС, жалко. biggrin.gif
Мчи то и аз го познах от раз :wors: И моята застраховка на колата не включва ПМС, жалко. biggrin.gif

Изпревари я, ти си...

П.П Според мен сериозно трябва да се замислят за подобна застраховка...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.