Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Киноигра "Кой е този филм"

Featured Replies

Куче в чекмедже :P

Рибарски кораб се завръща в пристанището с твърде разочароващ улов - няколко дребни рибки. За да прикрият срама,записват в доклада,че са хванали по-вече и по-големи. Оттам нататък броят и размера на рибите нараства лавинообразно biggrin.gif

• Отговори 515
  • Прегледи 31,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Цаца ама риба . Риба ама цаца !

Кит :) !

Новата:

Момче се кара на момиче :

" Няма да ходиш там ! Онези са курви, а ония е педераст "

Данчо не участва :) !

Леле не вярвам че ви затрудни ...

Жокер:

Култов лаф и сцена от филма :

Мъж се е опънал на диван . Влиза друг , по - млад .

Възрастния :

" А боеца ! Ще пиешли уиски или да извикам Иличо ? "

Вие сте на ход !

Просто не мога да си представя че толкова ви затрудних !

Баш майстора да не е?

Не приютелю !

И последно ...

Ще се купува палто от норки и репликата е :

" Ми то в палтото май има умрели норки "

" Ами то всичките норки са умрили "

" Е ми щом всички са умрели ... ІІІ качество - 20 лв. "

Хайде този да е предпоследен ... в 14 часа ще ви кажа режисьора , сценариста и актьорите в него !

Както обещах в предния си пост , ето Ви и последнитят жокер:

Режисура: Николай Волев

Участват Васил Михайлов, Ирини Жамбонас, Христо Шопов

Ако до 17 часа не познаете , казвам заглавието !

" А боеца ! Ще пиешли уиски или да извикам Иличо ? "

" За да получиш , първо трявба да дадеш ! "

Баси!

Бях обещал да не се обаждам тук, ама нема как.

Особено с втората реплика как да не сетите момента, когато В. Михайлов - тоест другаря Неризанов, чука Маргарита на масата в кабинета си, докато тя го плюе в лицето...

И как и обясняваше как се издига човек, докато Рашко Младенов (Юлиан) му връзва връзката наведен със задника към патката му.

"Знаете ли колко връзки съм вързал за да стигна до тук..."

"Маргарит и маргарита" е заглавието.

Браво брат !!! Вече се притесних че никой няма да познае един от добрите българси филми . БРАВОС !

Censored давай нова загадка.Нещо не мога да се запиша с верен отговор.Няма ли да е по-лесно да се дава целия сюжет на филма,не реплики?

Censored давай нова загадка.

Да видим...

Трима мъже седят на дървения перон на една малка гара.

Влак спира пред тях, като парния локомотив е точно до резервояра с вода.

Мъжете очаквателно се оглеждат непрекъснато наляво-надясно.

След няколко секунди единия прави знак с глава на другите и докато влака потегля бавно те се събират в средата на дървения перон и с гръб към вагоните се запътват към изхода.

В същия момент чуват познат звук и спират.

Обръщат се бавно и в същия момент точно след преминаването на последния вагон от другата страна виждат мъж.

Гледат се изпод вежди известно време и накрая провеждат следния диалог:

Той: Къде е Франк?

Единия от групата : Франк изпрати нас.

Той :Докарахте ли кон за мен?

Единия от групата : поглежда конете и усмихвайки се ехидно казва: Е, изглежда че... Изглежда, че един кон не ни достига.

Той : поклаща леко глава и отвръща: Не, докарали сте 2 повече.

Гледат се 10-ина секунди втренчено, след което започва стрелба...

пп. Страшно съм ви улеснил, но не и прекалено.

Някои детайли съм ги спестил, защото щеше да стане прекалено елементарно вече.

Не, че и така не е.

Диалога ми е твърде познат, но самата сценка не мо га да я свържа с някакви образи. Изглежда ще ни трябва помощ за този уестърн.

Твърдо нье!

Оффф боже-"Имало едно време на запад" (Once Upon A Time In The West) .... така ли е ?

а въпросът го зададе "

когато изтрепа наемниците, нали ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Оффф боже-"Имало едно време на запад" (Once Upon A Time In The West) .... така ли е ?

а въпросът го зададе "

когато изтрепа наемниците, нали ?

:)

Бях сигурен, че някой ще го познае и без жокери, затова и се въздържах да дам такива.

Малко прецаках описанието, но ако бях написал вместо "В същия момент чуват познат звук и спират." - "В същия момент чуват звук от хармоника и спират." щеше да е много лесно. Също не описах сцената как от тримата наемници единия събираше капещата вода в шапката си, а втория затвори досадната муха в дулото на пистолета.

Поздравления за чичо Док.

Аз ще ви задам една загадка, че алгор ви ги дава много лесни. Това е филмът, който гледам в момента. Още отначалото начинът на говорене и дикцията на един от героите ми бяха познати и бях сигурен, че съм го чувал тоя, но филма не съм гледал.

Докато не дойде следната сцена, в която всичко ми се изясни.

Шефът на затвора наблюдава как слагат вериги на краката на един от затворниците. Казва му, че било за негово добро, а затворникът му отвръща, че ще е добре да му спестят добрините. Шефчето вкарва един мощен ритник на затворника, който се търкулва на земята. Шефът казва:

- На това му се казва "неуспешна комуникация". Някои хора просто не могат да схващат. Значи, както стана миналата седмица, той сам си го заслужи. Търсеше си го и си го получи. И на мен не ми харесва толкова колкото и на вас.

Жокер: с тази реплика започва една мн. яка песничка на една мн. известна рок-група от 80-те и 90-те.

Редактирано от trapped (преглед на промените)

Аз ще ви задам една загадка, че алгор ви ги дава много лесни.
Случайно да си ни забъркал омлет с 50 яйца от 1967ма година? Ако е така, за по-малко от час ще го хапнем. :hush:

Първото ми предположение беше Пол Нюман, просто нямаше начин да не го гледаш в негова памет.

Второто бе: "What we've got here is failure to communicate." :baby: Guns N' Roses - Civil War

Хайде някой да дава нова...

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Новата / супер лесна /

Мъж и жена стоят пред компютър . Мъжа яде сандвич и предлага на жената . Протича следния диалог:

" Не . Не ям плът. А и тази плът сигурно си е имала име . " - жената

" Да има си пише го на опаковката . Лебрекес " - мъжа

" Всъшност , в така наречения лебрекес слагат какво ли не - уши , крака стомаси , всичко минава през месомелачката и ето ти го твоя салам " - жената

След кратко въжмущение мъжа си взима кисела краставичка и заръбва нея .

Кой е този филм ?

Bad Boys от 1995 г. (първата част). :P Помня го отлично този момент Теа Леони и Мартин Лоурънс разглеждаха снимки на потенциалните убийци и точно тогава Мартин дъвчеше сандвича, от който предлагаше е на мадамата, но тя бе вегетарианка.

Bad Boys от 1995 г. (първата част). :angry: Помня го отлично този момент Теа Леони и Мартин Лоурънс разглеждаха снимки на потенциалните убийци и точно тогава Мартин дъвчеше сандвича, от който предлагаше е на мадамата, но тя бе вегетарианка.

:P точно ! Някой да дава нова...

Супер лесна, няма да давам жокери, просто защото няма да се наложи като ви кажа...

Добро утро! И в случай, че не се видим добър ден, добър вечер и лека нощ!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.