Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Киноигра "Кой е този филм"

Featured Replies

trapped дай нещо като жокер де ... че ми се въртят поне 10 филма в главата !!!

• Отговори 515
  • Прегледи 31,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ok,

Ресторант. Собственикът на ресторанта седи на една маса. В заведението влизат двама мъже, сядат през една маса и започват да си говорят. Собственикът на ресторанта отначало не ги забелязва, но в момента, в който погледът му се спира на тях, в очите му се забелязва тревога. Собственикът се замисля, пак поглежда към мъжете, които си говорят, пак се замисля...После става бавно и отива до телефона. Набира малкия си брат. Започват да ти говорят, братът се радва и се извинява на големия брат. Големият брат казва на малкия брат, че го обича, а в това време двамата мъже стават от масата, вадят пистолети, вкарват 6-7 куршума в тялото на мъжа, вдигат си високо яките и излизат от ресторанта. Финални надписи.

Свързан ли е по някакъв начин с Тарантино...

Не. Жокерът е, че продуценти са бивши собственици на Фиорентина.

Иначе филмът не може да се сбърка ако сте го гледали. Все едно да питам "бе кой е тоя филм, дето на края един мъж се спуска по едно въже в една пещ и накрая като се потапя от него остава само вдигнат палец? Горе долу така е. Филмът е задължителен.

Ако не познаете , ще ви давам още жокери.

Хайде сега стара, Светле ! ;)

Като допълнение на жокера : във филма има една крава дето се разкарва с ботуши ;)

играта е хубава и полезна.

ето аз например не съм го гледала този филм.

сега се пробвам да го сваля и утре или в другиден ще го гледам.

;)

На мене веднага ми изниква в главата Белязания, но там нямаше май такава сцена и все пак той ми се върти из главата нз защо :baby:

Нещу италианцко ми се върти из мухата, че ще е biggrin.gif Понеже не съм гледала филма, викам поне да се опитам да стесня кръга biggrin.gifНякой от тези ли е?

не мога да вляза. Още един жокер, много силен: в главната роля /собственикът на ресторанта/ е много известен италиански артист, който участва в култов сериал от 80-те. Името му там беше с инициали К.К.

не мога да вляза. Още един жокер, много силен: в главната роля /собственикът на ресторанта/ е много известен италиански артист, който участва в култов сериал от 80-те. Името му там беше с инициали К.К.

За кой от всичките филми на Микеле Плачидо говориш :huh: ? Не се сещам аз !

Ха сега де! :huh:

Много сериозен филм. Беше издаван от Александра на видеокасети.

Ok,

Ресторант. Собственикът на ресторанта седи на една маса. В заведението влизат двама мъже, сядат през една маса и започват да си говорят. Собственикът на ресторанта отначало не ги забелязва, но в момента, в който погледът му се спира на тях, в очите му се забелязва тревога. Собственикът се замисля, пак поглежда към мъжете, които си говорят, пак се замисля...После става бавно и отива до телефона. Набира малкия си брат. Започват да ти говорят, братът се радва и се извинява на големия брат. Големият брат казва на малкия брат, че го обича, а в това време двамата мъже стават от масата, вадят пистолети, вкарват 6-7 куршума в тялото на мъжа, вдигат си високо яките и излизат от ресторанта. Финални надписи.

Това не може да не е "Сицилианска връзка".

Дайте ново филмче де. Нищо, че не мога никога да разпозная филма, поне се кефя да ви чета. biggrin.gif

Дайте ново филмче де. Нищо, че не мога никога да разпозная филма, поне се кефя да ви чета. biggrin.gif
Ми ади, дай де. biggrin.gif Включвай се със загатка.

Самолет,превозващ отбор по ръгби катастрофира.Част от пътниците загиват,а останалите остават живи и чакат за помощ.Борят се с живота 10 седмици в тежки условия.Филма е стар.Ако не се сетите ще давам още жокери...

Eeeee, баце. Голем кеф. Признал съм те. :ph34r:

Аз съм по класиките. Виж в съвременното кино малко ме няма, но то има още доста да наваксва според мен.

Наздраве бацко.

Самолет,превозващ отбор по ръгби катастрофира.Част от пътниците загиват,а останалите остават живи и чакат за помощ.Борят се с живота 10 седмици в тежки условия.Филма е стар.Ако не се сетите ще давам още жокери...

Това би трябвало да е Alive (1993).

Може и да бъркам разбира се, защото съм го гледал доста отдавна, а може и да има и други филми с подобни сюжети.

Но доста се изписа навремето за този отбор.

Браво!Ето друг:

Обикновен човек работи във фабрика и се грижи за семейството си.Неочаквано неговият син се разболява и се нуждае от сърдечна трансплантация.Нямат пари,а възможностите детето да остане живо се изчерпват.Бащата прави рискован залог чрез който може да спаси детето си...

Добавям и резултатите от играта:

Censored - 2т

agentpat - 1т.

yvsot - 1т.

vboychev - 1т.

AciDBurn - 1т.

trapped - 1т.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

" ДЖОН КЮ " - Дензъл Уошингтън ?

Да

Добавям и резултатите от играта:

Censored - 2т

agentpat - 1т.

yvsot - 1т.

vboychev - 1т.

AciDBurn - 1т.

trapped - 1т.

Hanibal_Lektar - 1т.

Готвачка.Живота и е обсебен от работа.Сестра и загива при катастрофа и тя трябва да се грижи за племенничката и.

Другата изненада е,че при нея идва готвач,които не може да понася.След време обаче се влюбва в него и отварят собствен ресторант.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.