Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Ето тук има списък за превъртяване на 100% но е на англииски - ако не разбираш кажи ще го преведа

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе за разбиране му разбирам, даже и доста по-подробни списъци съм гледал ама все ми се струва че всичко което е в тях съм направил. Съмнява ме да не би както в предните GTA да съм убил някой от даващите мисии (като Кенджи в GTA3). Както и да е ще поджиткам още някой ден и ще мина нататък. Мерси все пак.

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте!Имам проблем с GTA SAN ANDREAS.Когато вляза в играта и дам new game il load game ме изхвърля и ми дава send error report или don't sent.Компа ми не е много мощен процесор Celeron 1.7 Ghz, 256 mb RAM, 64 mb video.Искам помощ защото съм много зарибен по GTA SA,ако някой знае как да оправя този проблем да пише.Благодаря предварително!

Не би трябвало да ти е слаб компа. И на по-слаб е вървяла (на ниска резолюция разбира се). Малко ме съмнява дали нещо като си сложил крака върху оригиналното gta_sa.exe да си объркал нещо. Пробвай да я преинсталираш за всеки случай може и да се оправи. А казваш че на new game и load game те изхвърля, това значи ли че можеш да влезнеш в options? Ако можеш да влезнеш там пробвай да речем да намалиш резолюцията.

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

Благодаря! Ще пробвам,но забравих да кажа че я подкарах миналото лято,но компа ми се брица и кат ми го върнаха от ремонта вече не тръгна

Има баскетболна топка и игрище в първия град намира се близо до пристанището и един гараж за тунинговане които ти се отвавя преди една мисия със Суиит дето ходиш при едни и се сустезаваш с хидравлика.дано да съм ти помогнал Публикувано изображение

Лично на мен GTA San Andreas ми е любимта игра.Искам да разбера вашето мнение и всичко интересно което знаете.Задавайтe и отговяряите на вапросите се и вообще всичко за GTA San Andreas!!! Публикувано изображение

Оправи Заглавието. Играта е добра, но GTA 3 е проста структура, няма такива ако събереш 50 взима пистолет.... 3 е по-добра =)

И на мен San Andreas ми е любимата игра.Въртял съм я 2 пъти - първия път с кодове, а втория без Публикувано изображение

Последното нещо, което направих е да намеря 100-те графита.И успях :lol6:

Как да мина мисията с Каталина????Ако може накой да ми помогне ще сам му много благодарен.

Редактирано от ivanjelevtenev (преглед на промените)

Извинете че не писах просто ме нямаше. Да,наистина се прави с цифрите от num lock-а!

А относно мисията на плажа като колите с хидравликата трябва да натискам копчетата от num lock-a ли???

А относно мисията на плажа като колите с хидравликата трябва да натискам копчетата от num lock-a ли???

Ако е тази мисия с танците и мини-вана с бас касите...аз си я минах с Left,Right,Up,Down. :clap:

резолуцията на играта е 800x600x32 на екрана е 1152x864 pixels. Не разбирам от резолуция и тем подобни ако някои може точно да ми каже какво да правя моля да пише

Аз имам подобрен проблем и много ще се радвам, ако някой може да ми помогне...

Преди си бях инсталирала Сан Андреас на комп с видеокарта 64МБ, 256RAM и си вървеше перфектно,без да сече;

Сега съм на комп с

Nvidia RIVA TNT2 Model64 32MB

(Pentium 4, 1.6GHz; 512RAM)

като включа играта почва интрото и като свърши или му дам да го прескочи ме връща в Уиндоус. Въобще не стигам до менюто с New Game, Options и т.н., и не мога дори да пробвам да сменя резолюцията

Възможно ли е само заради видеокартата въобще да не тръгва? (Не ми дава никакви съобщения за грешки и т.н.)

Не разбирам въобще, но си мисля че ако причината е че видеокартата е слаба би трябвало поне до менюто да стигна, дори и самата игра да сече...

Плс помогнете ми, много ми се играе Публикувано изображение:clap:

Виж драйверите дали са тип-топ и дали самата игра нещо да се е бъгнала.

Ако е тази мисия с танците и мини-вана с бас касите...аз си я минах с Left,Right,Up,Down. :)

Благодаря минах я както ти ми каза много ми помогна.А минал ли си мисията с Каталина защото аз не мога да я мина???

a аз да питам нещо за играта значи като я инсталирам сега и слагам крака и като влезна зарежда и ме изхвърля нз от какво е преди я играех сега не иска ако знаете от какво е пратете една лс :))

Проблема е в крака.Намери си NO-CD крак или си запиши инсталационните файлове на диск и играй с него. :clap:

Благодаря минах я както ти ми каза много ми помогна.А минал ли си мисията с Каталина защото аз не мога да я мина???

Минал съм всички мисии :clap: ,ама преди година...Ако ми припомниш малко за к'во ставаше въпрос в мисията,може пак да помогна! Публикувано изображение

Някой има ли сейф след мисията сас Каталина????Ще съм му много благодарен.:-)

Ама коя е тая мисия с Каталина?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.