Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Имам един въпрос:

1. Има ли код, да не те гони полицията?

AEZAKMI
  • Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какъв е оня мургав пич, с черната тениска, дето се разкарва полулиците и кат се спреш пред него та пита нещо и иска да натиснеш y/n?

Редактирано от ko_drugo (преглед на промените)

Какъв е оня мургав пич, с черната тениска, дето се разкарва полулиците и кат се спреш пред него та пита нещо и иска да натиснеш y/n?

Еми принципно тези пичове са наркопласыори. Не можеш да вземеш дрога от тях нито с да нито с не. Просто ги пребиваш и си пълниш касичката+малко патлак.

Еми принципно тези пичове са наркопласыори. Не можеш да вземеш дрога от тях нито с да нито с не. Просто ги пребиваш и си пълниш касичката+малко патлак.

OK Мерси!

Абе защо още като почна да играя и ме подгонват някви, обикновенно облечени в лилави якета... За панталоните не съм обърнал внимание...... Не мога да се оттърва от тяхххх. Моля Помогнете.. 1. Може ли да попитам, Как се отваря парашута, за да скачам от горящи хеликоптери.......

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Абе защо още като почна да играя и ме подгонват някви, обикновенно облечени в лилави якета... За панталоните не съм обърнал внимание...... Не мога да се оттърва от тяхххх. Моля Помогнете..

1. Може ли да попитам, Как се отваря парашута, за да скачам от горящи хеликоптери.......

С левия бутон на мишката

Ами те са ганстери от друга територия

По-късно в играта трябва да завладееш всички територии(лилави,оранжави и т.н) ;)

С левия бутон на мишката

Ами те са ганстери от друга територия

По-късно в играта трябва да завладееш всички територии(лилави,оранжави и т.н) :speak:

Ами за парашута Благодаря...

А за гангстерите добре... Поне ще знам...

---------------------------------------------------

ASNAEB Куките не те гонят - тоя код като го пиша не действа... Куките - нали било имитация на ченгетата, а си има отделен код??? За какво служи???

Сега си дръпнах и играх GTA San Andreas 4Life... Цялата карта е засипана от разни обозначения за магазини и други подобни: Тотъйровки, оръжейни магазини, закусвални, магазини за пици полиция, болница, пожарна и т.н. Другите ги забравих.. Още 10 - тина....Там са отворени мостовете, но на оригинала ( имам в предвид нормалната игра ) как да ги отворя??

Сега си дръпнах и играх GTA San Andreas 4Life... Цялата карта е засипана от разни обозначения за магазини и други подобни: Тотъйровки, оръжейни магазини, закусвални, магазини за пици полиция, болница, пожарна и т.н. Другите ги забравих.. Още 10 - тина....Там са отворени мостовете, но на оригинала ( имам в предвид нормалната игра ) как да ги отворя??

На оригиналната GTA San Andreas трябва да минаваш мисиите. Когато свършиш мисиите в определен град мостовете се отварят.

Може ли да попитам: Защо тръгнах да изкачвам една планина и на последната скала паднах и се претрепах... В следствие на това ми изписа '' mision failed ''.. Това случайно да не е някоя от мисиите на играта? Ето точно къде стана това:

Може ли да попитам:

Защо тръгнах да изкачвам една планина и на последната скала паднах и се претрепах... В следствие на това ми изписа '' mision failed ''.. Това случайно да не е някоя от мисиите на играта?

Ето точно къде стана това:

Момко грешил си пътя. Тази мисия съм на 99% сигурен, че е първата в Countrysite сиреч селата. Тя е след като свършиш всички в първия град Los Santos. Значи имаш си едно фотоапаратче и трябва да трепеш един бандяга горе в панината. Ти си се качил ала си сгрешил пътя.

цък

Ако не е тая казвай, че да умуваме.

Момко грешил си пътя. Тази мисия съм на 99% сигурен, че е първата в Countrysite сиреч селата. Тя е след като свършиш всички в първия град Los Santos. Значи имаш си едно фотоапаратче и трябва да трепеш един бандяга горе в панината. Ти си се качил ала си сгрешил пътя.

цък

Ако не е тая казвай, че да умуваме.

Аз минах по друг път.. ето от тук ( очертаното с черно )

Защо Браво?

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

че си я минал.

Между другото съвет-Hidden Challanges & Unquied Dumps сиреч Скритите състезания и Уникалните пари не са Ви нужни за 100%.

А някои да ми даде съвет, че трябва да направя 25 точни на баскетбол, ала времето все изтича. Публикувано изображение Съвет?

че си я минал.

Между другото съвет-Hidden Challanges & Unquied Dumps сиреч Скритите състезания и Уникалните пари не са Ви нужни за 100%.

А някои да ми даде съвет, че трябва да направя 25 точни на баскетбол, ала времето все изтича. Публикувано изображение Съвет?

Някъде в опциите на играта мога ли да видя че съм я минал?

И след като съм я минал не трябваше ли да ми изпише?

Би трябвало като си я минал да ти изпише Mission Passed. Кажи за коя мисия говориш, че ме обърка?

Би трябвало като си я минал да ти изпише Mission Passed. Кажи за коя мисия говориш, че ме обърка?

Не и знам името..

По горе дори съм питал Дали е Мисия

Здр. искам да попитам нещо . Значи моята машинка не е мощна но попълва изискванията на играта San Andreas и си върви добре и когато влезне в някоя кола радиото се пуска автоматично и за около 5-10 секунди започва ужасно да засича.. то направо за тези 5-10 секунди камерата се сменя само 2-3 пъти и след това като го изключя се оправя.. правя от Options да не се пуска радио но то пак се пуска , това се случва и при хора с много по-мощни системи от моята тоест проблема не е от системата.. нещо от играта е . Къде в коя папка са тези радиота да ги изтрия за да не се пускат.. ако имате и друга идея как да се отърва от проблема кажете : ) потърсих в папката audio но.. не намирам нещо.. идеи ? Благодаря предварително .

Не и знам името..

По горе дори съм питал Дали е Мисия

Я дай тогава малко информация. Къде отиваш да я почнеш, дай и шотче на мястото... Може да е триатлон, може да е първата мисия от селата...

rosen92-Пробвай да изтеглиш друг релийз примерно от замунда Holdum или нещо от сорта. Ала при него когато вали дъжд, спира и звука. Пробвай също да намалиш съвсем звука на радиото. Провери за нови аудио кодеци Цък. Надали е от изискванията, но провери и саунд картата си, но невярвам да е от това.СФХ-а погледни. Изключи фхкса и виж на колко колонки си го настроил+в Sound Effect Manager . Успех!

Marian 95Чети преди да пишеш! Човека е пробвал това!

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Я дай тогава малко информация. Къде отиваш да я почнеш, дай и шотче на мястото... Може да е триатлон, може да е първата мисия от селата...

rosen92-Пробвай да изтеглиш друг релийз примерно от замунда Holdum или нещо от сорта. Ала при него когато вали дъжд, спира и звука. Пробвай също да намалиш съвсем звука на радиото. Провери за нови аудио кодеци Цък. Надали е от изискванията, но провери и саунд картата си, но невярвам да е от това.СФХ-а погледни. Изключи фхкса и виж на колко колонки си го настроил+в Sound Effect Manager . Успех!

Marian 95Чети преди да пишеш! Човека е пробвал това!

Тръгвам от ето тука, и вървя по това пътче.. Снимка на мястото не мога да дам....

SentLorlpMan Ако като стигнеш горе се качваш на Mountain bike сиреч планинско колело то тогава ти изписва Chilad Challenge нещо от сорта. Състезаваш си с още човечета.

Може да даде мястото-Намери камера или фотоапарат. Има я на втория етаж на CJ House-първата ти къща. Разходи се до първия град-Los Santos, взема апарата, върни се къде си почнал мисията щракни 1-2 фотоси. Отиди също и снимай, ако някъде из близкото село има червен цилиндър-нали дето да влезеш в мисия и щракни и се пробвай да я минеш, ако не си. Намери снимките в следната директория-My Documents/GTA San Andreas/снимките, (Мойте документи/GTA San Andres/~)и ги качи да ги видя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.