Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Дръжки. Още с вземането на мисията получаваш апарат. Качваш се горе, убиваш оня келеш, дето е вътре в къщурката като гледаш да избягваш пазачите. После снимаш трупа и слизаш до долу. Само да не земеш да се изсулиш по дупе по стръмното надолу, че ше ритнеш кофата и ще трябва да правиш упражението отново.

Абе, кой я играе още тая игра? Срама вам!

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля ви се, вижте мнението ми и помогнете!

Изтеглих игра GTA San Andreas с някакъв Rado1's Mod и като я дръпнах - нямаше проблеми, като я разархивирах нямаше проблеми, но като я пуснах да играя ми изписва в прозорче, че нямам DirectX 9.0 - добре изтеглих го и си го инсталирах в папката на играта, но играта пак не искаше да тръгне - пак ми искаше DirectX 9.0

Въпроса ми е - Откъде (Да изтегля DirectX 9.0) Къде (да инсталирам DirectX 9.0) Къде ( е оригиналната версия на DirectX 9.0, та да може играта ми GTA San Andreas Rado1's Mod да ми тръгне)

Ако ми помогнете и ми стане ще съм ви много - много благодарен Публикувано изображение

Редактирано от hrisko_96 (преглед на промените)

Моля ви се, вижте мнението ми и помогнете!

Изтеглих игра GTA San Andreas с някакъв Rado1's Mod и като я дръпнах - нямаше проблеми, като я разархивирах нямаше проблеми, но като я пуснах да играя ми изписва в прозорче, че нямам DirectX 9.0 - добре изтеглих го и си го инсталирах в папката на играта, но играта пак не искаше да тръгне - пак ми искаше DirectX 9.0

Въпроса ми е - Откъде (Да изтегля DirectX 9.0) Къде (да инсталирам DirectX 9.0) Къде ( е оригиналната версия на DirectX 9.0, та да може играта ми GTA San Andreas Rado1's Mod да ми тръгне)

Ако ми помогнете и ми стане ще съм ви много - много благодарен Публикувано изображение

По-добре изтегли друг релийз-този на мисията с OG Loc има бъг и не можеш да продължиш. Това е читава според мен версия на DirectX

freaky114 Погледни картата където човека е тръгнал. Забеляза ли че пътя не води към хижата, а към върха? Явно не.

Абе, кой я играе още тая игра? Срама вам!

Не виждам нищо лошо човек да играеиграя, която му допада. Все пак всеки си има предпочитания. Срама теб!

SentLorlpMan Ако като стигнеш горе се качваш на Mountain bike сиреч планинско колело то тогава ти изписва Chilad Challenge нещо от сорта. Състезаваш си с още човечета.

Може да даде мястото-Намери камера или фотоапарат. Има я на втория етаж на CJ House-първата ти къща. Разходи се до първия град-Los Santos, взема апарата, върни се къде си почнал мисията щракни 1-2 фотоси. Отиди също и снимай, ако някъде из близкото село има червен цилиндър-нали дето да влезеш в мисия и щракни и се пробвай да я минеш, ако не си. Намери снимките в следната директория-My Documents/GTA San Andreas/снимките, (Мойте документи/GTA San Andres/~)и ги качи да ги видя.

Ами аз на колелото се качих, обаче ми изписа само Mountain Bike и нищо друго????

Аз играя на GTA SAN ANDREAS 4 FOREVER, т'ва CJ не ми го изписва на картата??

Играл съм нормалната игра, но не мога да се сетя къде точно е т'ва CJ???

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Е, това е руския мод. Него не съм го теглил. CJ-Carl Jonson-главния герой. ;) По-хубаво си дръпни обикновената оригинална версия. Между другото как се държи 4life при теб, защото на други им забивала още при първата мисия.

Ами съвсем нормално си върви играта... --------------- Все пак: Сега на мен ми е на руски щото и: 1. В меню 2. Отивам на '' ИТОГИ '' 3. След това на '' МИСИЯ '' 4. Пише следното: ''МИСИИ'' проидено - 1 польоток ''МИСИИ'' - 3 Това какво означава?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

По-добре изтегли друг релийз-този на мисията с OG Loc има бъг и не можеш да продължиш. Това е читава според мен версия на DirectX

freaky114 Погледни картата където човека е тръгнал. Забеляза ли че пътя не води към хижата, а към върха? Явно не. Не виждам нищо лошо човек да играеиграя, която му допада. Все пак всеки си има предпочитания. Срама теб!

Аз съм изтеглил тая версия с този мод, защото има един икарус там, а на мен много ми харесва и искам да го карам, ама играта не иска да ми тръгне, а къде да инсталирам директа?

Ами съвсем нормално си върви играта...

---------------

Все пак:

Сега на мен ми е на руски щото и:

1. В меню

2. Отивам на '' ИТОГИ ''

3. След това на '' МИСИЯ ''

4. Пише следното:

''МИСИИ'' проидено - 1

польоток ''МИСИИ'' - 3

Това какво означава?

Еми мисля, че това е:

Изпълнени мисий-1

опити за мисий-3.

hrisko_96 Виж в : Control panel/Add/Remove programs/ потърси за DirectX. Ако не стане- Директно инстални новата DirectX.

Еми мисля, че това е:

Изпълнени мисий-1

опити за мисий-3.

hrisko_96 Виж в : Control panel/Add/Remove programs/ потърси за DirectX. Ако не стане- Директно инстални новата DirectX.

Еми добре тогава..

Аз се опитвах да я мина точно 3 пъти!!!

Добре щом съм я минал!!

Благодаря много за помощта!! :P;) ;) Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Еми мисля, че това е:

Изпълнени мисий-1

опити за мисий-3.

Благодаря ти :wors: но когато изтегля Директа къде да го инсталирам, то ми дава да настроя къде искам да се инсталира, а то сигурно трябва да се инсталира някъде за да може да действа или?

Благодаря ти :wors: но когато изтегля Директа къде да го инсталирам, то ми дава да настроя къде искам да се инсталира, а то сигурно трябва да се инсталира някъде за да може да действа или?

Където ти душа иска. Може да си я инсталнеш където искаш. SentLorlpMan No problemo, amigo ;)

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Където ти душа иска. Може да си я инсталнеш където искаш. SentLorlpMan No problemo, amigo ;)

Аха благодаря :) Инсталирах Директи 9.0 където си искам, но не се получава, като инсталирам директа ми излизат някакви WinRar-ове, екстракнах после и тях и нищо не става пак Публикувано изображение Интересно ми е дали ще стане, ако Uninstall-ирам играта, инсталирам директа и после пак инсталирам играта?Дали ще стане?Благодаря за помоща пак :)

Аха благодаря ;) Инсталирах Директи 9.0 където си искам, но не се получава, като инсталирам директа ми излизат някакви WinRar-ове, екстракнах после и тях и нищо не става пак Публикувано изображение Интересно ми е дали ще стане, ако Uninstall-ирам играта, инсталирам директа и после пак инсталирам играта?Дали ще стане?Благодаря за помоща пак ;)

Пробвай. Аз не съм имал проблеми със DirectX и говоря на изуст. Публикувано изображение

Пробвай. Аз не съм имал проблеми със DirectX и говоря на изуст. Публикувано изображение

Благодаря ти за помощта много :)

Някой може ли да каже какво се иска да се направи в мисията дето пише "Recruit a couple of Grove street Families gang members". Тя след завоюването на територии и всичко живо е луднало гърмят се , бият се ,къщите горят колите гърмят а на полицаите дори да ги гърмиш не им пука

Някой може ли да каже какво се иска да се направи в мисията дето пише "Recruit a couple of Grove street Families gang members".

Тя след завоюването на територии и всичко живо е луднало гърмят се , бият се ,къщите горят колите гърмят а на полицаите дори да ги гърмиш не им пука

Ако е тва дет си мисля, отиваш си в гетото отиваш при някои циганета в зелено натискаш десен бутон + G все едно искаш да го цъфнеш в тиквата ама не баш :) и така горе в ляво трябва да ти се появи един зелен бар(не за пиене) който се пълни в зависимост колко гангстери си събрал в твойта група. Събери няколко и отивай на мисия. Не че не умират като ботове още в началото ама все пак има подкрепа ;)

Успех.

kodovete li iska6 SPEEDFREAK Всички Коли Имат Нитро

NIGHTPROWLER Винаги е Полунощ

FLYINGFISH Лодките могат да летят

BUBBLECARS Колите отлитат когато са уцелени

STATEOFEMERGENCY Хаос Режим

BLUESUEDESHOES Всички изглеждат като Елвис

SPEEDITUP Забързва играта

CRAZYTOWN ????

ONLYHOMIESALLOWED Членове на бандата ви са навсякъде

BIFBUZZ Всички банди се навсякъде

ROCKETMAN Джетпак

PROFESSIONALKILLER Hitman статус на всички оръжия

CJPHONEHOME Огромен скок с колело

FULLCLIP Безкрайни патрони

WHEELSONLYPLEASE Само колелата на колите се виждат

NATURALTALENT Max All Vehicle Skill Stats

BUFFMEUP Максимум Мускуло

WORSHIPME Максимум Уважение

HELLOLADIES Максимум Привлекателност

KANGAROO Mного висок скок

NINJATOWN ???

STICKLIKEGLUE Перфектни завои.

ROCKETMAYHEM ????

GHOSTTOWN По малко трафик

BRINGITON 6 звезди.Бъдете предпазливи с армията

SLOWITDOWN По бавен геймплей

ITSALLBULL Dozer пред краката ви!

OHDUDE Hunter пред краката ви!

JUMPJET Hydra пред краката ви!

MONSTERMASH Monster пред краката ви!

FOURWHEELFUN Quad пред краката ви!

VROCKPOKEY Racecar пред краката ви!

WHERESTHEFUNERAL Romero пред краката ви!

CELEBRITYSTATUS Stretch пред краката ви!

FLYINGTOSTUNT Stunt Plane пред краката ви!

TRUEGRIME Trashmaster пред краката ви!

GOODBYECRUELWORLD Самоубийство!

PLEASANTLYWARM Слънчево Време

SCOTTISHSUMMER Буря

EVERYONEISPOOR Всички коли са ефтини

EVERYONEISRICH Всички коли са спортни.

TOODAMNHOT Много слънчево време

PROFESSIONALSKIT Всички оръжия – сет 2

MUNASEF Адреналин Режим

YLTEICZ Агресивни шофьори

COXEFGU Всички коли имат нитро

ZEIIVG Всички светофари са зелени

XJVSNAJ Винаге е полунош

CIKGCGX Beach Party

IOWDLAC Черен Трафик

CPKTNWT Всички коли експлодират

AFSNMSMW Лодките летят

BSXSGGC Колите отлитат като се ударят

RIPAZHA Колите летят

ASNAEB Куките не те гонят.

BMTPWHR ???

ASBHGRB Всички са Елвис Пресли

FOOOXFT Всички са въоражени

YSOHNUL Забързва часовника на играта.Повторете кода за да го спрете.

PPGWJHT По-бърз геймплей

BTCDBCB ДЕБЕЛИНА

CFVFGMJ Мъгливо Време

OUIQDMW ???

PRIEBJ ???

MROEMZH Членове на бандата ви са навсякъде

BAGOWPG Куките ви гонят

AIYPWZQP Парашут

HESOYAM Запълва кръв,армор и дава $250k

OSRBLHH Две звезди.

BAGUVIX Безкрайна Кръв

CVWKXAM Безкраен Кислород под Вода

LFGMHAL Мега скок

IAVENJQ Мега удар

AEDUWNV Никога не огладнявате.

AEZAKMI Никога полиция

AFPHULTL ????

OFVIAC Небето става оранжево

ALNSFMZO ????

AJLOJYQY Гражданска война! Не сейвайте с този код !!!

BGLUAWML Гражданска война! Не сейвайте с този код !!!

LLQPFBN Розов трафик

AUIFRVQS Дъждовно Време

SJMAHPE ??/

ZSOXFSQ ????

IOJUFZN Гражданска война! Не сейвайте с този код !!!

CWJXUOC Пясъчна Буря

KVGYZQK Кльощав герой.

BEKKNQV Момичетата се залепят за вас.

JCNRUAD Когато колите се блъснат се взривяват

CQZIJMB Bloodring Banger пред краката ви!!

RZHSUEW Caddy пред краката ви!!

URKQSRK Самолет за каскади пред краката ви!!

AMOMHRER Танкер пред краката ви!!

KGGGDKP Vortex пред краката ви!!

VKYPQCF Всички таксита имат нитро.

MGHXYRM Гръмотевична Буря

FVTMNBZ Всички коли са селски

LXGIWYL Всички оръжия – сет 1

KJKSZPJ Всички оръжия – сет 2

UZUMYMW Всички оръжия Публикувано изображение

Аз играя без кодове, но все пак благодаря че си ги казал.

Използвам само за '' Оръжия '' и '' Автомобили ''

Искам да задам един въпрос относно една мисия, която не мога да мина... С Big Smoke там в една сграда трепем едни и на края трябва да се качим на един мотор а когато се доближим до него той избухва... Какво трябва да се прави? Благодаря предварително!

Искам да задам един въпрос относно една мисия, която не мога да мина... С Big Smoke там в една сграда трепем едни и на края трябва да се качим на един мотор а когато се доближим до него той избухва... Какво трябва да се прави?

Благодаря предварително!

Ако говориш за мисията, дето трябва да трепеш руснаците, тоя пича се качва на един мотор и ти с него (ала във филмчето) и стреляш всичко що мърда... Ако не е тая кажи насоки.

• 2 седмици по-късно...

Ъъъ, как става тая работа - докато си гърмя автомобили и най-вече полицай не ме подгонват.. А пък като минавам мисийте - ВЕДНАГА

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.