Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Тънкия момент в тази мисия е, че самолета е много тромав и трудно набира височина. Затова трябва да веднага след излитането да започнеш максимално изкачване, така че да се издигнеш малко НАД необходимата височина. (След няколко опита ще го хванеш, защото ако вдигнеш носа рязко нагоре, самолетчето почва да пада.) Успех.

Абе я кажете от къде мога да си зема хеликоптер? плсс

Ето ТУК има една JAVA карта. Можеш да избираш автомобили, оръжия самолети и хеликоптери. Изобщо в този сайт има почти всичко за играта.

Редактирано от Benedetto (преглед на промените)

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

намерих саит с ноби коли за гта сан андреас,изтеглих фаилобете но не знам къде да ги сложа плс хелп :P:)

намерих саит с ноби коли за гта сан андреас,изтеглих фаилобете но не знам къде да ги сложа плс хелп :);)

Разхивирваш в папката на играта Публикувано изображение

Разхивирваш в папката на играта Публикувано изображение

МИ ПАК НЕ СТАВА,НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ НИКОЯ ОТ КОЛИТЕ

МИ ПАК НЕ СТАВА,НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ НИКОЯ ОТ КОЛИТЕ

E сигурно има някакво уписание как да ги хакнеш!? :speak:

E сигурно има някакво уписание как да ги хакнеш!? :)

ми четох всички ''read me'' файлове, но не намерих нищо

Редактирано от Aragorn(Elesar)
Пишете с Ч, Ш, Щ бе хора (преглед на промените)

Здравейте! Някой знае ли как се кара Hydra. Това е оня самолет, който излита вертикално и не мога да разбера как да го накарам да лети като нормален самолет, след като съм се издигнал.

Редактирано от ko_drugo (преглед на промените)

Здравейте! Някой знае ли как се кара Hydra. Това е оня самолет, който излита вертикално и не мога да разбера как да го накарам да лети като нормален самолет, след като съм се издигнал.

С осем

С осем

Ама то хидрата била много хубава :speak: 10x

Тъй и тъй съм почнал... Всеки път като вляза в кола или мотор се включва радиото и в подължение на 5-10 секунди играта страшно забива-камерата насича, колата не реагира... Така е всеки път и на всичкото отгоре камо мине това насичане не се чува никакъв звук от "радиото". Също така в филмчетата към мисиите няма звук. Наистина ми се ще да изключа радиото, но не става дори и от Опциите(нагласям го на Off, а то пак си бачка и забива) При вас работи ли радиото и звука към филмчетата?

Редактирано от ko_drugo (преглед на промените)

Ама то хидрата била много хубава :) 10x

Тъй и тъй съм почнал... Всеки път като вляза в кола или мотор се включва радиото и в подължение на 5-10 секунди играта страшно забива-камерата насича, колата не реагира... Така е всеки път и на всичкото отгоре камо мине това насичане не се чува никакъв звук от "радиото". Също така в филмчетата към мисиите няма звук. Наистина ми се ще да изключа радиото, но не става дори и от Опциите(нагласям го на Off, а то пак си бачка и забива) При вас работи ли радиото и звука към филмчетата?

Значи това ако е от замундата инстала почва на руски и е 600 и нещо си мегабаита а и е RIP не я теглете

И аз имах същите проблеми!!!

Значи това ако е от замундата инстала почва на руски и е 600 и нещо си мегабаита а и е RIP не я теглете

И аз имах същите проблеми!!!

Точно това изтеглих(макар и не от замунда). А ако си изтегля читава версия севовете от старата ще работят ли?

Точно това изтеглих(макар и не от замунда). А ако си изтегля читава версия севовете от старата ще работят ли?

да

Като съм с Hidra-та и като натисна Left ALT пада някаква светлина. Битрябвало да е бомба, но не виждам да гръмва. Какво е?

Като съм с Hidra-та и като натисна Left ALT пада някаква светлина. Битрябвало да е бомба, но не виждам да гръмва. Какво е?

Да би трябвало да е бомба :)

Това е лъжлива цел. Т.е. ако имаш ракета зад теб и пуснеш тая щуротия, ракетата ще тръгне след нея и няма да те удари.

намерих саит с ноби коли за гта сан андреас,изтеглих фаилобете но не знам къде да ги сложа плс хелп :) :)

Отиваш в www.google.com и пишеш

GTA как да инсталираме кола

и отваряш първия резултат. След това четеш ;)

Без майтап. Сайтчето е много добро.

здр што като инсталирах тая кола http://gta.gamigo.de/download.php?do=cat&id=137 казва се Audi R8 tunable и влизам в играта пускам я на лоад гаме зарежда малко и ме изхвърля и пиши send error report dont send report Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Абселютно същия файл съм изтеглил и само той успя да се инсталира нормално...

Изтеглих 8 - други файла но съм RIP -а ми тръгна... Говоря за San Andreas! Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.