Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

стигнах до мисията Dobbing uncle sam въпросът ми е с кое копче да накарам оная машина да вдигне кашоните

;)

Ако говориш за Robbing Uncle Sam мотокара се управлява с NumLock-а (2 и 8) Публикувано изображение
  • Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако говориш за Robbing Uncle Sam мотокара се управлява с NumLock-а (2 и 8) Публикувано изображение

нестава натискам 2 и 8 ама нищо нестава

Редактирано от vesi_bebals (преглед на промените)

Е, хубу, ама в тоя сайт: http://bg.gtazona.com/ дето си го дал, така и не можах да се регистрирам..

Това към този сайт ли се отнася? Трябва да се регна в него, за да не ме прати в затвора? Тогава как?

Ми ти в сайта не трябва да се регистрираш.като влезеш в сървара пишеш /register (парола) и вече си регистриран в сървара,а като влизаш трябва да пишеш /login (парола) ако случайно след като се логнеш те пусне в затвора пишеш /leane или /exit Публикувано изображение

Забележка:Паролата не се пише в скоби и повтарям това става след като влезнеш в сървара тук е обяснено подробно как се влиза http://gtamp.hit.bg

Не не едновременно.Натискаш 8 и задържаш копчето и то се вдига после задържаш 2 за да го свалиш Публикувано изображение

Не не едновременно.Натискаш 8 и задържаш копчето и то се вдига после задържаш 2 за да го свалиш Публикувано изображение

Благодаря ама има общо 6 кашона 4 са пред мен и другите 2 каде са и как по-давно да отрепят приятеля ми

Благодаря ама има общо 6 кашона 4 са пред мен и другите 2 каде са и как по-давно да отрепят приятеля ми

Еми тази мисия е лесна.Значи аз като замъкна камиона до дока трябва да се преметна през една ограда и от вътре да гръмна едно квадратно нещо , че да се отвори портата и хоумито да вкара камиона.А обаче не отварям портата веднага , а първо премествам кашоните точно до мястото , където ще спре камиона.После отварям портата и пускам камиона , той си спира на мястото и кашоните са точно зад него и така мога изключително бързо да ги натоваря.Докато ги товаря от време на време слизам да помогна на авера да опуца военните.

Здравейте! Как да мина мисията, където Карл и един друг (мисля, че Sweet) се качват на един мотор и преследват влак с едни с жълти превръзки на главите (една от мисиите OG Loc)? :speak:

Здравейте!

Как да мина мисията, където Карл и един друг (мисля, че Sweet) се качват на един мотор и преследват влак с едни с жълти превръзки на главите (една от мисиите OG Loc)? :beer:

Мисията мисля, че се казва Wrong side of... trains/trucks. Едно от двете. Целта е да се придържаш на жп. линията ДО която се движи влака(на дясната релса е най-добра за тази мисия!). Опитвай се да поддържаш темпото на влака, внимавай и за идващи насреща влакове или Москвичи. Ако имаш повече патрондаш пробвай и ти да стреляш, ала шанса да нараниш пичовете от C.R.A.S.H. е малка. Трябва да отделиш повече време, аз си скъсах нервите на тази мисия, когато минавах играта за първи път.

Забравих: Влакът в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не трябва да преминава моста за Las Venturas->иначе не ти зачита мисийката. Успех! ;)

Еми тази мисия е лесна.Значи аз като замъкна камиона до дока трябва да се преметна през една ограда и от вътре да гръмна едно квадратно нещо , че да се отвори портата и хоумито да вкара камиона.А обаче не отварям портата веднага , а първо премествам кашоните точно до мястото , където ще спре камиона.После отварям портата и пускам камиона , той си спира на мястото и кашоните са точно зад него и така мога изключително бързо да ги натоваря.Докато ги товаря от време на време слизам да помогна на авера да опуца военните.

ок ама първите 4 кашона са в некав гараж ли дам дето има военни а каде са др 2 кашона

ок ама първите 4 кашона са в некав гараж ли дам дето има военни а каде са др 2 кашона

Има два кашона отвън, от дясно на хангара. Там се бе прикрил един от военните. Просто излез от хангара, обърни се надясно и ще ги видиш ;)

едно въпросче нали на картата има червени къщички те някога отварят ли се? :)

Да като вършеш мисий.Но много бавно става това.По една къща на по пет-десет мисий.Надявам се да съм ти помогнал.Успех! Публикувано изображение

хора стигнах до една мисия дето тряа да си дигна скила за летене и сам на последния етап със завиването ама не мога да го мина все или падам или ми свършва времето не мога да го мина, а мноо ми се играе плс даите съвет или каквото и да е само да помогне ПЛС HelP

хора стигнах до една мисия дето тряа да си дигна скила за летене и сам на последния етап със завиването ама не мога да го мина все или падам или ми свършва времето не мога да го мина, а мноо ми се играе плс даите съвет или каквото и да е само да помогне ПЛС HelP

Еми освен.... упоритост. Ако ти дадем сейф за след мисията, в следващия град Las Venturas има около 5-6 мисийки точно с летене. По-хубаво си седни на Д-то и пробвай пак и пак... Напиши и някой код за самолет полети на два-три града, направи некой номер и ще се справиш с изпита. Ае, успех ;)

аз разбрах че като се науча да летя ще открадна Хидра (кода е JUMPJET ако не сещате какво е това) и ще взривя кораб. Но трябва да мина през училището за летци, щото не съм сиг. дали ще стане без да го мина (аз по принцип мога да завивам ама не мога да мина през кръговете). ако до два дена не съм ви писал че съм го минал ако можете ми кажете от каде да дръпна сейф (за първи път) или ми дайте линк. 10х предварително

Значи, сега...

Инсталирах го. Пуснах го. Дадох Конект, включи ми играта, зареди нещо, после даде една картина, и в горния ъгъл имаше някакви надписи и едно нещо.. Дето, значи, нещо като правоъгълник - тесен, и в долния му край имаше нещо бяло. Така и не мръдна. Чаках 5 минути и натиснах ESC, за да махна играта! Защо така стана? Как да го оправя и да вляза в играта?

как да направя повече driving skill Публикувано изображение

Карай кола повече или отиди в училището за шофыори намиращо се в San Fierro!

Карай кола повече или отиди в училището за шофыори намиращо се в San Fierro!

каде по точно ето я картата каде е училището Публикувано изображение

Искам да изтрия тази игра обаче имам един проблем ! Няма го унистала нито във Remove Program нито във папката където е инсталирана играта. Дайте някакъв съвет.

Еми ако си я теглил рип-ната направо трий.

post-154720-1205227256_thumb.jpg Ми значи трябва да ти излезе това натискаш Т и пишеш /register и някаква парола натискаш enter пуска те в 1 стая и пишеш /login и паролата която написа одеве,пак те пуска в тая стая и пишеш /leave и играеш вече

За да пишеш натискаш "Т"

post-154720-1205227141_thumb.jpg А ето я и стаята успех Публикувано изображение

Редактирано от marrr (преглед на промените)

Пробвах, но не става нищо. Пише следното:

1. Натискам "T"

2. Пише следното: /register****** (парола), но излизат цифри, а не звездички

3. Натискам "Enter", но не става нищо.

-----------

Когато ми зареди Multiplаyer-a, ми изкарва тая картинка, а след като напиша /register****** (парола), пак ми дава същата картинка, бе з абселютно никаква промяна. Ето:

Публикувано изображение

А, и да кажа още нещо, ако е от значение. Още като вкарах сървара (като написах IP-то), ми изкара: (Надпис няк'ъв): 7777. След това пише: Player: 0/0 :) Не трябва ли да има някакво число? Това не са ли играчите?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Публикувано изображение

Те това е училището за шофьори, трябва да минеш повече мисийки в града, за да го отключиш!

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.