Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Ей, геймъри, видях, че всички искате кодове. По - лесно ще стане с някой Trainer. Само натискате комбинация и готово, а иначе става много бавно. :rolleyes:

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

ЦЪК

Поблема ми е че незнам как да взема пакетите от мотористите ;) . Ще съм много благодарен ако някой ми помогне! ;)

А и също мисията amphibious assault ми казва че трябва повече да се упражнявам под вода. Къде и как да направя тези упр.!

Редактирано от _KOBRA_ (преглед на промените)

ЦЪК

Поблема ми е че незнам как да взема пакетите от мотористите ;) . Ще съм много благодарен ако някой ми помогне! :rolleyes:

А и също мисията amphibious assault ми казва че трябва повече да се упражнявам под вода. Къде и как да направя тези упр.!

1. Като наближиш мотор натискаш това което ти пише отгоре в ляво.

1а. Може да ги стреляш.

2. Иди на дока (пристанището) и плувай докато ти се изпълни на макс.

УСПЕХ!!!

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

1. Като наближиш мотор натискаш това което ти пише отгоре в ляво.

1а. Може да ги стреляш.

2. Иди на дока (пристанището) и плувай докато ти се изпълни на макс.

УСПЕХ!!!

Благодаря, наистина стана. Прави се с Ctrl. THANKS! :):);):)

Как се дбавят модове кам gta san andreas

GTA San Andreas: Back to REALITY (2007)

GTA San Andreas: Steep Turn (2006)

GTA San Andreas: Cops And Gangsters (2007)

GTA San Andreas: Tokyo Drift (руски) (2006)

Самостоятелни!!! Тоест инсталираш като обикновенни игри. Не работят заедно, защото са като няколко съвсем различни игри (с еднакви мисий).

GTA San Andreas: Die Hard 4.0 ( 2007)

За инсталацията: Кликвате на setup и инсталирате в папка по избор (размер след инсталацията 4.67 ГБ).

Има и още ТуКк

Като теглите игра или мод, четете какво пише за торента и как да се инсталира.

амии хора аз бях видяла във vbox-sa обаче те май не са точно за gta-sa ами за една др. пожелавам ви успех с играта тъй като аз не мога да си я изтегля Публикувано изображение

амии хора аз бях видяла във vbox-sa обаче те май не са точно за gta-sa ами за една др. пожелавам ви успех с играта тъй като аз не мога да си я изтегля Публикувано изображение

Извинявай, но не разбирам какво се опиваш да кажеш. :wors:

Може ли някой да ми помогне при инсталацията на GTA San Andreas Back to Reality защото като натисна Setup.exe всичко върви добре до момента когато се кликва върху Install. Тогава ми казва че файла Setup-1.bin не е намерен. В коя папка е този файл и въобще как се инсталира? :) Благодаря предварително! :)

Питай: 1)човека, който е направил мода 2)мястото от където си я дръпнал...

Може ли някой да ми помогне при инсталацията на GTA San Andreas Back to Reality защото като натисна Setup.exe всичко върви добре до момента когато се кликва върху Install. Тогава ми казва че файла Setup-1.bin не е намерен. В коя папка е този файл и въобще как се инсталира? :)

Благодаря предварително! :speak:

Да, при тази 'модификация' на играта става нещо такова. Ако си я теглил от Zamunda - и при мен стана така. Каза ми, че го няма файла. Аз веднага я махнах де...

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Да, при тази 'модификация' на играта става нещо такова. Ако си я теглил от Zamunda - и при мен стана така. Каза ми, че го няма файла. Аз веднага я махнах де...

Да благодаря че ми каза ще пробвам друга! Публикувано изображение
И аз имам един проблем.Значи маунтвам играта,инсталирам я слагам крака инсталирам и DX.9 и неще да ми се включва.ПЛС ПОМОГНЕТЕ

Редактирано от narkoman4eto (преглед на промените)

Пак изкочи проблем. Значи като минах мисията New model army и (останах) без мисии!!! Има само два S.

Какво да правя не сам превартял играта!!!!!! :offtopic_s: HeLp

Пак изкочи проблем. Значи като минах мисията New model army и (останах) без мисии!!! Има само два S.

Какво да правя не сам превартял играта!!!!!! :rolleyes: HeLp

Ами отиваш на S-a.Нямаш ли едно W???

Ами отиваш на S-a.Нямаш ли едно W???

Да има мисии само на единия S а на другия просто една къща и нищо. Какво се прави в нея?

Еми отиди на тоя S дето има мисий тогаз :P

Мисиията в единия S се казва Back to School след това имах няколко мисии с Cesar Vialpando и край. Сега имам само приятелката ми Денис и някакво флакче със състезания. Всичките ли състезания трябва да мина или какво за да ми дадат мисии! :rolleyes:

Мисиията в единия S се казва Back to School след това имах няколко мисии с Cesar Vialpando и край. Сега имам само приятелката ми Денис и някакво флакче със състезания. Всичките ли състезания трябва да мина или какво за да ми дадат мисии! ;)

Нямаш ли едно W ???

Нямаш ли едно W ???

Трябва да мине шофьорското училище за да има мисиите във Wang Cars. А и мисиите не са част от сюжета.

Погледни дали пустинята не ти е достъпна вече. След унищожаването на фабриката на синдиката трябва да можеш да влезеш в пустинята.

Да, минах шофьорското училище и ми дадоха няколко мисии с CV. Последната беше когато трябваше да пукам гимите на една кола в движение. Това е. Нямам W имам само Race Tournament на две места. Сигурно трябва да спечеля турнира?

Да, минах шофьорското училище и ми дадоха няколко мисии с CV. Последната беше когато трябваше да пукам гимите на една кола в движение. Това е. Нямам W имам само Race Tournament на две места. Сигурно трябва да спечеля турнира?

Я по-добре кажи какво си минал от Сан Фиеро за да не гадая!

Училището не е от сюжетната линия! Имаш нещо неизпълнено или...нещо въобще незапочнато. Провери ли пустинята, както те посъветвах?

Да, разбрах го трябва да се минат мисиите от Race Tournament и после продалжава. Обърках се Sorry!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.