Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

при мене се получи някакав бъг като я инсталирах на ново не мога да играя с мишката ? настроики всичко е нагласено но не тръгва от мишката нищо при други игри нямам такъв проблем мишката ми е logitech mx400 някакви идеи

Редактирано от hov (преглед на промените)

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

при мене се получи някакав бъг като я инсталирах на ново не мога да играя с мишката ? настроики всичко е нагласено но не тръгва от мишката нищо при други игри нямам такъв проблем мишката ми е logitech mx400 някакви идеи

И на мен ми се беше случило това лято. Не знам как се оправи, просто след няколко месеца реших да я сложа да видя какво ще стане и тя взе че тръгна като хората...

Хора остана ми само една кола да доставя и тя е Infernus ето и снимка Тук видях я в гугъл и никаде не мога да я намеря и 3-те града прерових нищо дайте съвет къде по точно да я търся някаде паркирана ли е ? Публикувано изображение

Хора остана ми само една кола да доставя и тя е Infernus ето и снимка Тук видях я в гугъл и никаде не мога да я намеря и 3-те града прерових нищо дайте съвет къде по точно да я търся някаде паркирана ли е ? Публикувано изображение

Да ти кажа честно, аз не си спомням да съм засичал тази кола. Във всеки случай като минеш сто процента на всички изпити на Училището за автомобилни шофыори не се появява(повтарям НЕ СЕ появява) Инфернус-по спомени мисля, че се появява Hotknife/Bullet/SuperGT така, че не я търси пред училището. Ако действително съществува най-вероятно е да я намериш в San Fiero, Las Ventura, и евентуално в Западните части на Los Santos. По магистралите не мисля да се появява. Успех!

ПП)Пиши в гугъл San Andreas car map да видиш дали ще ти излезе нещо.

Инфернуса както във всички GTA-йки е най-бързата кола в Сан Андреас, среща се в центъра на Сан Фиеро и почти навсякъде из Лас вентурас... Рядка е, така че търси. Няма специфично местоположение, така че излез на главната улица в Лас Вентурас и се оглеждай за нея ;) Внимавай да не я пречукаш по пътя обратно!

Да благодаря ви много на късмет я открих докато чаках да се прибера Кати или нещо такова приятелката от 2-рия град на късмет попаднах на нея :) и само един въпрос имам значи като изпълнявам мисии ми викат Сиджей а Денис и Кати го наричат Карл и на мисията на стрелбището да се обучавам пак Карл ... странно но както и да е и вече ми съм на 2-рия списък с колите дано е последен, че нямам мисия докато не го изпълня всичкия :)

Las Venturas... Прилича на PCJ 600, така че се качвай на всеки пистак и гледай какво ще ти изпише.

Появяваше се пред една сграда в Сан Фиеро, но ме мързи да пускам играта, търси в Сан Фиеро, ще я намериш рано или късно... P.S. Снимката не се отваря.

Всеки ще е стигнал до мисията с спицасите да доставяме колите ето да не ги търсим вижте на какво попаднах Тук има карта и на нея пише коя кола къде е паркирана :)

Редактирано от zlat0t0_90 (преглед на промените)

BF Injection го търси по плажовете... То е едно бъги без покрив, не го бъркай с Bandito... Срещал съм го много често по оня зигзагообразен път до магистралата в Лос Сантос, където има много бинокли, не знам дали се сещаш.

Точно там го намерих и вече и 3-те списъка изпълних и сега не ми дава нова мисиля нищо .. какво трябва да направя последната мисия която минах беше с един камион Сийзър скочи от мотора и аз карах до гаража и това беше ...

Добре, не бъди като кон с капаци. Потърси, изчакай обаждане по тухлата, мини си училищата... Мисиите са супер много, минавал съм ги отдавна и не си спомням само малка част от тях. Помагам ако запецнеш, но при липса на мисия няма как да ти помогна :rolleyes: Успех!

Еми да ама всички училища са ми минати без за летенето, което не мога да мина Публикувано изображение всичко друго си е ОК, а мисията при онзи пич с камионите не е задължителна нали?

Еми да ама всички училища са ми минати без за летенето, което не мога да мина Публикувано изображение всичко друго си е ОК, а мисията при онзи пич с камионите не е задължителна нали?

За да отвориш 3-тия град ТРЯБВА да минеш летенето задължително! :ph34r:

Еми то за сега е само това училище за летене останами мисля, че последното изпълнение и го минавам ама на не мога да го управлявам като хората тоя самолет особено с завиването не е толкова лесно с Q и E

Оххх хора не мога не успявам все пропускам по някое кръгче и после като се опитам да се върна пак да мина през него става няко фал :help wanted::speak::help: Някой би ли искал да му рар-на сейфа си и да мине училището за летци ужасно е Публикувано изображение:help wanted::angel19:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.