Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Който е минал мисията Los Desperados да ми каже как да вкарам в колата няколко зелени и те да влязът. ;) Благодаря предварително!

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Който е минал мисията Los Desperados да ми каже как да вкарам в колата няколко зелени и те да влязът. ;)

Благодаря предварително!

Taка... прецели се към някой и натисни "Н" или "G" и той веднага ще се залепи за теб. Същото го правиш и с още един и тва е. GoOd LuCk!

Taка... прецели се към някой и натисни "Н" или "G" и той веднага ще се залепи за теб. Същото го правиш и с още един и тва е. GoOd LuCk!

Да, обаче с едното стоят (stay on possition), а с другото те следват - ако не се лъжа "H" беше за да стоят на позиция, а "G" за да те следват ;)

Да, с H е "Hola, nigga!", а с G е "Get yo ass ova here". Като задържиш H ги разпускаш. Нали знаеш, че ако си убивал хоумита много и респекта ти е паднал, не можеш да recruit-ваш или ако можеш, то ще можеш един-два :P

Да, с H е "Hola, nigga!", а с G е "Get yo ass ova here". Като задържиш H ги разпускаш.

Нали знаеш, че ако си убивал хоумита много и респекта ти е паднал, не можеш да recruit-ваш или ако можеш, то ще можеш един-два :speak:

Така е. Аз за това много внимавах кой газя и кой трепя, щото ако остана без хоумита ще е много тъпо и ако играеш без чийт... много яко ще се наиграеш. Аз сега мисля, че мога да взимам по 7-8 човека, ама като се качат в колата и половината скачат от нея. Публикувано изображение

супер лесна мисия ползвай бутоните на нум пада съответно нагоре - Num8 надолу - num2 наляво - num4 надясно - num6

супер лесна мисия ползвай бутоните на нум пада съответно нагоре - Num8 надолу - num2 наляво - num4 надясно - num6

Пич, за к'во говориш. Ние обсъждаме как да вземем свой хора които да движат с нас, а не мисията с уолрайдърите (нали така бяха). Публикувано изображение

Благодаря за информацията. Аз вече минах всички мисий само без "Zero" .Ако някой иска да ме пита за някаква мисия ще се надявам да му отговория.

Благодаря за информацията. Аз вече минах всички мисий само без "Zero" .Ако някой иска да ме пита за някаква

мисия ще се надявам да му отговория.

То междудругото мисийте с Zero са най-лесни и забавни, само мене малко ме затрудни Supply Lines, но с труд се минава! Публикувано изображение

пуснах 1 сървър на San Andreas ...

Stunt\Freeroam\Fun ако искате заповядайте

Address: 77.71.40.243:7777

Телепорти:

/chilliad

/bigjump

/hydra

/at-400

/basejump

/andromada

/drag

/jetmax

/lc

/tuning [1-3]

/derby

/drift [1-3]

/airport

/skatepark

/dm [1-2]

/tube

/solo [1-2]

/tarm

/train

/stunt-park

/skroad

/bigramp

/jump

/cr

/armydm

/tele

Команди:

/count - броене от 5 до 0

/100hp - зареждате си кръв

/jump1000 - пуска ви от височина с парашут

/ninja - не съм пробвал

/setramp [0-5] - слагате си рампи за скачане

/ramp [on/off] - пускате\спирате рампи

/report - не съм пробвал

/gangcmd - DeathMatch

/fix - поправя ви колата

/lang - не съм пробвал

/flip - не съм пробвал

/cash - _\\_\\_

/bum - колата ви гърми и убивате този които е в нея

/nitro - слагате нитро на колата си

/clear - не съм пробвал

/time - не съм пробвал

/carmenu - изкарва ви меню с всички превозни средства от играта и си избирате :rolleyes:

/abautmap

/help - всички команди

Изтегли SA-MP

Желателно е играта ви да няма никакви модове Чиста Версия

Не правете опити за Чийтване на сървъра Публикувано изображение

Сайт все още няма.. но ще направя Публикувано изображение

Желателна Регистрация за запазване на Парите

/register Парола

/login Паролата с която сте се регистрирали

Приятна игра.. ако нещо ви Интересува питайте

Инсталация на Sa-Mp

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Влизате в папката на GTA San Andreas и стартирайте това: Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

после цъкате десен бутон върху това което ще излезе след добавянето на IP-то и цъкате на "Connect"

влизам и почва да се свързва и до там...Server didn't respond!

а гледам има хора дето играят...каде ми е проблема?

сигурен ли си, че си със SA-MP 0.2X u1

• 2 седмици по-късно...

направих всичко както трябва и след като адна ип-то виждам сервера показва ми и хората в него обаче като дам кънект ''The server didn`t respond.Retrying'' и постоянно така

• 4 седмици по-късно...
  • 5 седмици по-късно...

Публикувано изображение

За да подкарате играта ви трябват ( GTA SA играта и sa-mp-0.2.2 клиента )

1) Инсталирате играта (Не трябва да имате мод)

2) Пача може да свалите oт http://bg.gtazona.com/samp/sa-mp-0.2.2-install.exe

3) Добавяте сървра в клиента сървара се е на IP: 212.50.81.127:7777

( http://pics.deepseek.net/bitbucket/helpgtasa.rar това е филмче за тези, които не могат да добавят IP )

4) Като го добавите IP-то дясно копче и connect

Задължително си слагайте [bG] пред никовете, за да може да влезете в сървъра (Това не е клан)

http://bg.gtazona.com/ - Сайт към сървара ( статистика, правила, информация, форум)

Клипове :

- Trailer 2

- Drift

Trailer 1

[b-U-L-G-A-R-I-A-N ] [ S-E-R-V-E-R] [ 0.2.2 ]

**Информация за сървара**

ГеимМода се играе в Las Venturas |LV|. За да влезнете в играта трябва да се регистрирате. Ако не се регистрирате ви пуска в затвора

Регисрирането става със следните команди

/register password - Където на password слагате парола която ще запомните! Пример /register 0000

/login password - логвате се с паролата си. Пример /login 0000

Сърварът е направен с левъли. Когато се регисртирате сте 1ви левъл. За втори левел трябва да съберете 4EP. За всеки следващ левел иска 2*Левъла = EP

EP се набавят по няколко начина единия от тях е с мисии.Те биват 3 вида: Races/Deathmatch/Moneybox

MoneyBox:

Публикувано изображение

Deathmatch:

Публикувано изображение

Races:

Публикувано изображение

Има 20 ралита и 15 деатмача всяка мисия се пуска през 8 минути.

Всеки регистриран започва от 1-ви левъл с 15000$. Когато минавате мисии вие може да правите ъбгреиди на героя, къщата и на бизнеса си. На всеки кръгъл час сърварът дава 1EP + PayDay ( който се определя левела*8000 ) + Лихва от сумата ви в банката с качване на левела се качва и процента).

След качване на левълите може да си купите къща и бизнес. Най-евтината къща е за 3-ти левъл, а най-евтиния бизнес за 4-ти. В Las Venturas |LV| има 31 къщи и 20 бизнес сгради.

Вие може да определяте цена за вход в своя бизнес, ъбгрейдвате къщата си да си купувате ТВ да гледате ралитата/деатмачовете/монеибокс, ключ за къщата и още много работи.

Може пак да си правите Банди с познатите команди.

Също има IRC чат ( може да си правите канали и т.н )

Има три вида работа:

Taxidriver - Изисква 3 левел

Pilot - Изисква 8 левел

Boatdriver - изисква 5 левел

За всяка работа дава съответните заплати на час

Taxidriver - 5000$

Pilot - 15000$

Boatdriver - 8000$

Може да си слагате и махате километража по всяко време с /speedo или /vmenu.

Има бензиностанции, на които може да си зареждате колата с /vmenu и Refuel . (максимално 200%).

В Банката (24/7) където си внасяте парите се работи със следните команди

/deposit - внасяш Пример: /deposit 1000

/withdraw - теглиш Пример: /withdraw 1000

/balance - баланс

Също така има /buy меню в банката и там може да си купите много неща за Вас или за колата ви ( CD player /lock /unlock и т.н )

Има лотария на всеки 10 минути пуска лото като числата са от 0 до 50 а 1 залогът е 5000$ като може да спечелите сума от 4 000 000 до 6 000 000

За да проверите кой левъл сте и колко ЕП имате напишете /level. Ако имате достатъчно ЕП може да си купите левъла с /buylevel . Значи за да получите точка от мисиите трябва да изпълните 4/4 Рали 30/30 килс от Деатмач, 4/4 от Монеъбокс или 4/4 CMN 1.

По важни команди

/help

/commands

/commands2

/rules

/objective

/househelp

/bizhelp

/level

/buylevel

/leave

/dmexit

/afk

/back

/buyhouse

/sellhouse

/buybiz

/sellbiz

/givecash

/dmexit

/househelp

/houseupgrade (/hu)

/gangcreate

/RESETUPGRADES

Връзка с админите **

Админ Skype

[bG]admin genadi_di

[bG]DeViL loshia25

[bG]Cassi tereza.ivanchevska

[bG]Alien mapuo93

[bG]SAMN g_o_t_i_n1854

[bG]k1t1l1k k1t1l1k

[bG][NCS]Mike sa6eto_tmnt

*ЕР(Experience Point):Когато съберете нужния брой точки можете да вдигнете Level с командата /buylevel

За повече въпроси http://bg.gtazona.com/forum/

Има още много неща, който още не съм казал, но ще оставя това за Вас да разберете докато вдигате левел в новия сървар. Успех на всички и приятна игра.

Публикувано изображение

За да подкарате играта ви трябват ( GTA SA играта и sa-mp-0.2.2 клиента )

Играл съм в този сървър. Честно казано

нищо особенно! Има бъгове, хакери и др.

Може да имаш 1 милиард а след 2 мин 1000 долара

и това само от бъгове. А и могат да ти прецакат акаунта

ако някой по - известен от тебе

идрънка на админа. Затова спрях да играя тук!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Какъв е кода за хеликоптер с прожектор и за колите да могат да плуват? Публикувано изображение

Няма такива кодове!!!

За колите да плуват се правеше с трейнър (не мога да ти дам линк, сори), а хеликоптера с прожектор е полицейския и се намира върху L.S.P.D. в Los Santos :super:

За колите да плуват се правеше с трейнър (не мога да ти дам линк, сори), а хеликоптера с прожектор е полицейския и се намира върху L.S.P.D. в Los Santos :)

Брей хеликоптер с прожектор и аз не знаех , че има Публикувано изображение

какви са паролите за-хеликоптер с прожектор-самолетоносач-да се отвори вратата на самолетоносача-колите да плуват Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Брей хеликоптер с прожектор и аз не знаех , че има

Това е, така да се каже, фаровете на хеликоптера Публикувано изображение Като мине 19 часа се включва тая светлина и не може да се изгаси... Пробвай да летиш близо до земята и ще я видиш.

@helo - САМОЛЕТОНОСАЧ?!? ;)

Това е, така да се каже, фаровете на хеликоптера Публикувано изображение Като мине 19 часа се включва тая светлина и не може да се изгаси... Пробвай да летиш близо до земята и ще я видиш.

@helo - САМОЛЕТОНОСАЧ?!? :rolleyes:

Да , получава се , но САМОЛЕТОНОСАЧ ако има то аз съм супермен Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.