Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Ся ше дойде Hanibal-a и ше разберем кой прав, кой крив Публикувано изображение

Относно сървъра - много пуст и изоставен ми се вижда, много малко хора има (сравнение с другите) и също така съм виждал как админите играят с хакове :P Без лоши чувства...

Хубаво,ч е и ние си имаме един. Много е хубав, само дето админите ми играят с хакове и когато ги питам защо правят така, ми отговарят, че те са си създали сървъра, ако не ми харесва да съм ходил другаде ;)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля ви помогнете ми. Стигнал съм във втория град и немога да мина мисията Snail Trail. Благодаря предварително. :snowballfight::help::huh:

Моля ви помогнете ми. Стигнал съм във втория град и немога да мина мисията Snail Trail.

Благодаря предварително. :huh::):)

Ето отговор на въпроса ти

Плс кажете ми какво да правя! Искарва ми този ерор

Като се опиташ сървара ли да включиш?

Или самата игра. Ако е само за играта - има тема ЗА ИГРАТА... :speak:

Като се опиташ сървара ли да включиш?

Или самата игра. Ако е само за играта - има тема ЗА ИГРАТА... :speak:

Като пусна сървъра! Пуска ми една картинка отдолу зарежда и след това ерора

Абе не можеше ли да си слагам да слушам мои песни докато карам, както във Vice City-то и в 3-ката? Публикувано изображение И ако може някой да ме светне как става..? :) (щото като че ли бях останал с впечатлението, че можеше...)

Ако си на XP => Отиваш в My Documents/GTA San Andreas User Files/User Tracks. Там си слагаш шорткъти към песните. Влизаш в играта и избираш от Audio Options => Scan User Tracks. Готов си. В игра си сменяш песните с F5.

ми аз като се свържа ме включва в играт там дето има един надпис на WOLEWOOD незнам как се пишеше Публикувано изображение и пише LOADING NETWORK, И IP-то на сървара но само така си стои какво да правя :)

стана работата обаче незнам как да се логна пу да ева

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Клиента трябва да ви е 0.2.2 без значение R2 или R3 (R3 е малко по-добър),а не този дето е в официалният сайт 0.2X затова не става работата! Сървъра работи разбира се има хора :)

• 2 седмици по-късно...

Аз като вляза не съм в стая,а където е надписа VINEWOOD и натискам Т пиша register******* (паролата) и нищо не става!!! Публикувано изображение Също където пише playere ми излиза че са 0/0 :P

Здравейте всички имам въпрос към вас и дано ми помогнете. Значи и аз както всички останали играя GTA SAN ANDREAS и стигнах до мисия на втория град където взимам един пич от стрийптиз клуба и се качваме в една кола и започват да текът минути. Първо отидохме до един строеж, където имах мисия преди това да бутна тоалентата на шефа и да го затрупам с бетон, но там се отказва нещо и след това ме кара да го водя към пристанището. Отиваме там и отново се отказва нещо за охрана говори и накрая Сиджей му предлага нещо за летището е отиваме там и има скала СИГНАЛ която като се отдалеча се намаля е незнам какво да правя като отида там Публикувано изображение Благодаря ви предварително ако ми помогнете и весело изкарване на празниците !

Целта ти е под земята. Претършувай тунелите под летището, там ще намериш кола и т.н. ще се орпавиш. И на мене ми беше трудно да я открия :cheers:

Здравейте всички имам въпрос към вас и дано ми помогнете. Значи и аз както всички останали играя GTA SAN ANDREAS и стигнах до мисия на втория град където взимам един пич от стрийптиз клуба и се качваме в една кола и започват да текът минути. Първо отидохме до един строеж, където имах мисия преди това да бутна тоалентата на шефа и да го затрупам с бетон, но там се отказва нещо и след това ме кара да го водя към пристанището. Отиваме там и отново се отказва нещо за охрана говори и накрая Сиджей му предлага нещо за летището е отиваме там и има скала СИГНАЛ която като се отдалеча се намаля е незнам какво да правя като отида там Публикувано изображение Благодаря ви предварително ако ми помогнете и весело изкарване на празниците !

Значи след като стигнеш летището влез и следи сигнала там ще намериш един микробус, в които държат Torreno (не си спомням добре, но мисля че беше до един хангар) Късмет :cheers:

Целта ти е под земята. Претършувай тунелите под летището, там ще намериш кола и т.н. ще се орпавиш. И на мене ми беше трудно да я открия ;)

Не, това за което говориш е друга мисия в която трябва да откраднеш една кола и да избягаш от забравих коя банда, а той пита за мисията където срещаш M.Torreno :bighat:

Хора имам нова трудност минах всички мисии на втория град на играта но когато отида на W пак иска още практика апък всичко е минато включително и училището за шофиори дракончето минах абсолютно всичко и пак иска още практика Публикувано изображение какво да направя още вие имахте ли такава трудност ?

Да не би да ти иска повeче Lung Capacity? Ако да, отиди да се погмуркаш малко и се върни пак...

Ако има начин някой да ми каже как да си сложа пура в устата и да ходя като гангстер ще съм му благодарен! Благодаря предварително :angry:

Пура не можеш да си сложиш, а за вървенето имаше специален бутон, виж си в контролите... Отиди до Gym-a и се напомпай и тогава върви като гангстер.

Абе хора остана ми една мисия на втория град тази прословутата с мотора но преди нея трябва да доставя колите до кораба и някой от тях не мога да ги намеря апък ми останаха само 4 и поне онзи хамър ли какво е закаран от пристанището дето е другите не мога да ги намеря Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.