Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Кой си пък ти че пишеш такива неща за сървара?????? плюс това сървара е един от най-добрите(да не кажа най-добрия)в БГ.Досега не съм виждал друг БГсървър да работи денонощно да има сайтове форуми и т.н така че си затваряй там устата като не ти се играе в него намери си друг!!!!!!!

Първо ако държиш на малолетния си задник не ми се исказвай така.Второ просто се опитвам да предпаза хората да не си пилеят нервите и трето-ще пиша каквото си искам и не си ти човека който ще ми казваш какво да права.Който иска да му дам много по-добър сървър на мания със бърза машина и мегалански широколентов интернет да пишеЛС.Сървъра е чист дертмач без левели и глупости.

+ това нека хората да прочетат правилата на гадния ви сървър да разберат за какво става въпрос.Цитирам-"Забранено е да се убиват админите.Те могат да се гаврят с вас както си искат,вие-не."

Ами з какво говорим.

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Първо ако държиш на малолетния си задник не ми се исказвай така.Второ просто се опитвам да предпаза хората да не си пилеят нервите и трето-ще пиша каквото си искам и не си ти човека който ще ми казваш какво да права.Който иска да му дам много по-добър сървър на мания със бърза машина и мегалански широколентов интернет да пишеЛС.Сървъра е чист дертмач без левели и глупости.

+ това нека хората да прочетат правилата на гадния ви сървър да разберат за какво става въпрос.Цитирам-"Забранено е да се убиват админите.Те могат да се гаврят с вас както си искат,вие-не."

Ами з какво говорим.

Aйде обратно в детската градина!

Сървъра не е твой, следователно не ти казваш какво да прави в него. Което ще рече, че той може да се гаври с теб, но не ти с него (прилика с Калдата), ако не ти харесва се разправяй с него по друг начин, не С ОГРОМЕН ТЕКСТ, НАПИСАН С CAPS LOCK или с обиди тук.

Aйде обратно в детската градина!

Сървъра не е твой, следователно не ти казваш какво да прави в него. Което ще рече, че той може да се гаври с теб, но не ти с него (прилика с Калдата), ако не ти харесва се разправяй с него по друг начин, не С ОГРОМЕН ТЕКСТ, НАПИСАН С CAPS LOCK или с обиди тук.

Сложи си очила.И една тема от текста не е написана с CAPS LOCK.И аз имам право да искажа мнението си.Ако на теб не ти харесва отивай да се расправяш с малките деца като SentLorlpMan.

оrly?

Сървара е голям боклук изобщо не си правете труда да влизате в него.Бъгав е вътре влизат само боклуци и измет а админите са много прости.Предупреждавам всеки уважаващ себе си човек НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ТОЗИ СЪРВЪР!!!!!Плюс това като баннат някой разбрах че пращат sasser.Един мой познат се оплака.Моля ви!НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ТОЗИ СЪРВАР!!!!!

А, и ако сървъра в действителност е толкова лош, хората сами ще се откажат от него.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ами з какво говорим.

Като искаш да си рекламираш сървара си пусни своя тема а не спами в моята! В сървара е пълно с хора ако беше такъв какъвто ти го описваш щеше да има 5 човека а това за админите не е вярно имат впредвид ако те не те убиват да не ги убиваш защото както пише по-долу те си играят ЗА КЕФ(демек:карат си колите и се возят с приятелите от сървара) така че престани да ми спамиш в темата и да си рекламираш смотания сървър!

А за правилата:

Цитирам:Правила:

1.Всички администратори да не се убиват.Повечето от тях си играят

просто за кефа.Влизат и си карат!Те ако искат да правят мелета с Вас

ще правят!

Администратори са:

[bG]admin

[bG]Butt

[bG]DeadMan

[bG]Cassi

[bG]DeViL

[bG]marrr[FBI]

[bG]BloodyWolf

Ето и линк ако толко настояваш:

http://bg.gtazona.com/rules.php

Редактирано от marrr (преглед на промените)

имам проблеми с изтребителя.Торпедата отиват назад или надолу.Мишената ми почервениява и като стрелям не вървят в правилна посока/Също и с корабите не мога да ги уцеля ! как да се оправя с този проблем

Редактирано от ubbyu (преглед на промените)

имам проблеми с изтребителя.Торпедата отиват назад иои надолу.Мишената ми почервениява и като стрелям не вървят в правилна посока/Също и с корабите не мога да ги усцела ! как се оправя тя проблем

Бъг в релийза или играта? От къде я свали? Модвал ли си я?

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Здравейте на всички ;) искам да попитам как се минава мисията LOS DESPERADOS . Започвам мисията но немога да разбера как да превлеча още 2 ганстери към мен , незнам с кой бутон. Благодаря предварително за отговорите :P

Здравейте на всички ;) искам да попитам как се минава мисията LOS DESPERADOS . Започвам мисията но немога да разбера как да превлеча още 2 ганстери към мен , незнам с кой бутон. Благодаря предварително за отговорите :P

Насочваш орижията срещу тях и натискаш или G или H.

Насочваш орижията срещу тях и натискаш или G или H.

С G ги взимаш с H ги пускаш
  • 4 седмици по-късно...

имам един проблем.има една мисия дето трябва да вербуваш двама ганкстери и те трябва да се качат при тебе в колата.но при мене нещат да се качат

Може да е бъг, пробвай пак. Не взимай други освен тия двама тъпанари, защото колата ще се напълни и тези, които трябва да се качат, не се качват...

Напрани едно кръгче с колата точно пред тях. Всмисъл, мръдни малко и се върни. Натисни там което копче е и ще се качат. Само не съм сигурен какво се натиска ...

Напрани едно кръгче с колата точно пред тях. Всмисъл, мръдни малко и се върни. Натисни там което копче е и ще се качат. Само не съм сигурен какво се натиска ...

аз си мисля че колата е двумесна и затова не става

аз си мисля че колата е двумесна и затова не става

Ако е двуместна поне единия ще се качи, но все пак вземи по-голяма кола и пробвай :magnifier:

Ако е двуместна поне единия ще се качи, но все пак вземи по-голяма кола и пробвай :magnifier:

как да сменя колата.защото за тази мисия трябва да сам с тази кола.а и при мен се качва друг и тези двамата

Здравейте на всички :( Та имам следния проблем - инсталирах си един мод за GTA SA и при него, както и след неговото премахване, играта не ми отчита движението с мишката, което е голям проблем. Имате ли някакви идеи на какво може да се дължи този странен проблем? Драйвърите за мишока са инсталирани...

Разбрах откъде идва проблема - от двуядрения процесор :comp_virus: Ако вие имате същия проблем, направете следното: След като влезнете в GTA SA и заредите нова игра или започнете нова такава, дайте ALT+TAB. След това давате CTRL+ALT+DEL, за да се покаже Windows Task Managera. На Processes търсите gta_sa.exe - десен бутон - Set Affinity - CPU 1 :angry: Приятна игра :shake_puter:

здравейте, някой от вас знае ли как може на GTA San Andreas да караш колелото исправен (например когато стреляш по някого с колело) моля кажете ми Публикувано изображение

Здравейте! Имам дин въпрос за Сан Андреас. Има едно ниво в което карат Си Джей да отиде на среща на лоу райдъри. Как да направя тези "движения"? Разбирам,че е нещо с двойката ма как точно?

Благодаря предварително! :)

Еми натискаш стрелките (наляво, надясно, горе, долу) или ако пак не става опитаи с num 2, num 8, num 6, num 4

And now play the game

Изправен не може. Ако говориш за стойката на CJ, когато стреля по разни пешеходци-само тогава може. Иначе пробвай да натискаш стрелката Нагоре, виж дали този резултат искаш.

абе от доста време не го бях пускал тва GTA и днеска един френд дойде у дома и викам "ай той до де се занимава на плейстейшъна аз да поджитам малко на компа" и нали пускам го и аз по принцип в менюто си работя със стрелките, та пускам си се аз от записа и то си зарежда. зареди и грабвам аз мишката - не ще да се мърда. иначе със клавиатурата си се движи, само с мишката дето не мога да се оглеждам, да стрелям и т.н. излязох аз в менюто - мога да мърдам стрелката, но не мога да избирам (в смисъл нали като сложа стрелката върху нещо, натискам левия бутон и не става нищо). :P излязох аз от играта да пробвам пак като вляза дали няма да се орпави - нищо. изключих мишката и я включих пак, пробвам отново - пак нищо. реинсталирах играта (щот гледам в нея ше да е проблема) и викам би трябвало да се е орпавило и като я пускам пак не бачка мишката... та да знаете на какво може да се дължи тва чудо и да кажем как може да се оправи?

аизлязох аз в менюто - мога да мърдам стрелката, но не мога да избирам (в смисъл нали като сложа стрелката върху нещо, натискам левия бутон и не става нищо).

И на мен така ми се е получавало, но след като излезна и пак влезна в играта си работи нормално. Не мога да ти помогна Публикувано изображение

Абе я кажете от къде мога да си зема хеликоптер? плсс

има код за тая работа

OHDUDE-хиликоптер

Искам да ви попитам нещо имам една мися в която карат Си Джей да ходи при Cesar и трябва след това да "Танцува с колата" как да направя тези движения? Публикувано изображениеПубликувано изображение:(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.