Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Значи изтрий го тоя сървър и добави нов като пишеш IP трябва да е точно така 88.87.13.183:7777 без да испускаш нищо ти не си написал IP вярно и затова ти дава така

• Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

IP-то го копирах и пастнах, но... Ще пробвам! УРААААААААААААа, сега стана. Излезе надпис със плеъри. Дано стане като го включа Сега пробвам и ще кажа! Сега, ми изкара картинката която трябва, но като натисна Т пиша: /register971030 Тия цифри за парола, ама не те, други. Просто тия казах сега. Не става нищо. После: /login971030 Пак нищо... Какво да правяяя???

и каде те пуска в 1 стая ли (горе на снимката) А и да ти кажа може да си изпуснал да си напишеш nick е тука post-154720-1205421912_thumb.jpg трябва да напишеш нещо и трябва да е с [bG] Пример:[bG]SentLorlpMan

Редактирано от marrr (преглед на промените)

Точно това съм напиасл:

[bG] SentLorlpMan

Именно това е написано!

Но като включа играта от конект, първо /register ли да пиша?

И защо като напиша паролата и /register не става нищо?

Не, не ме пуска никъде. Стои си!

тва ли седи post-154720-1205423156_thumb.jpg ти явно вече си написал /register и pass и ако ти седи тва избираш си човек натискаш Shift и пишеш /login i pass-a и трябва вече да те пусне.Ако не ти излиза тва даи скрийн да вида.А и пропуснах да кажа 4е като ги напишеш тия неща те пуска в стаичката и пишеш /leave

Редактирано от marrr (преглед на промените)

АМи да стои си това. Там над полето за писане, надписа е нещо подобно: ти влезе в акаунта си, индифицирай се с /login [password] Ами, ще пробвам със Шифт и ...

Аз съм в сървара сега и ще гледам кога ще влезеш да ти кажа ако не стане

Ейй, имам напредък. Сега ме закара в стаята и като писах /login971030 не стана нищо и изкара някакъв червен надпис горе:

Публикувано изображение

Сега пък к'во да правя?

EDIT:

Стана. Нали там горе има чат. Сега не могада пиша, щото ми казва, че не съм се логнал. Иначе вече мога да играя. Обаче като умрях и почнах да летя в небето и не слязох на земята и даде Don't Send!

Как да го оправя?

Аз наистина не се логнах, само написах /leave и почнах да играя.

Айде да ми разясните някой работи, като например за чата и що не ми работят кодовете и т.н....

10х Предварително!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Ами пак ще вляза, ок. Но не мога да пиша! И.,.... ДОбре, де.. marr, в сървара съм Казвам се: [bG] SentLorlpMan Кажи ми защо не мога да пиша?!

Влез сега напиши /register pass и като го напишеш натосни shift и напиши /login new pass после /leave аз ще ти кажа дали си успял

Да , бях в сървара, докато някъв tarator или нещо подобно ме уби. К'во съм му напраил??? И кажи как да пиша в чата!

Бе нали давам, бе Пиша /login971030 и изкарва някъв си ERROR !!! Да, знам че с T Но като напиша нещо и натискам ентър, но не става нищо!!!!!!!!!! Повече в тоя сървър... може и да не вляза. Добре, де. Като пиша /login до него какво да пиша? Парола? Ами ако е парола, така ли трябва: /login971030 Излизат цифри...??? Какво да пиша точно?

има ли начин нещо да истегля някаде та да мина Dobbing uncle sam и running dog и cesar vialpando i life's a beach ако има кажете ми от каде да го изтегля и каде да го кача

Бе нали давам, бе

Пиша

/login971030

и изкарва някъв си ERROR !!!

Да, знам че с T

Но като напиша нещо и натискам ентър, но не става нищо!!!!!!!!!!

Повече в тоя сървър... може и да не вляза.

Добре, де.

Като пиша

/login

до него какво да пиша?

Парола? Ами ако е парола, така ли трябва:

/login971030

Излизат цифри...???

Какво да пиша точно?

Пиши /login 971030

(с интервал между login и паролата)

Мисията мисля, че се казва Wrong side of... trains/trucks. Едно от двете. Целта е да се придържаш на жп. линията ДО която се движи влака(на дясната релса е най-добра за тази мисия!). Опитвай се да поддържаш темпото на влака, внимавай и за идващи насреща влакове или Москвичи. Ако имаш повече патрондаш пробвай и ти да стреляш, ала шанса да нараниш пичовете от C.R.A.S.H. е малка. Трябва да отделиш повече време, аз си скъсах нервите на тази мисия, когато минавах играта за първи път.

Забравих: Влакът в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не трябва да преминава моста за Las Venturas->иначе не ти зачита мисийката. Успех! :)

аз тръгнах да я играя наново и съм запецнал на тая мисия - тоя гамен не може да ги нацели! най-много да остане един жив и тогава вече влака минава границата... няма ли някаква цака за минаването на тая мисия?

аз тръгнах да я играя наново и съм запецнал на тая мисия - тоя гамен не може да ги нацели! най-много да остане един жив и тогава вече влака минава границата... няма ли някаква цака за минаването на тая мисия?

Упоритост и трябва задължително да се стремиш към 2 неща :

1)Да караш мотоциклета на крайно дясна релса

2)да се стремиш да си на нивото на влака.

Просто пробвай повечко пъти! ;)

Браво, супер е сървъра! От вчера се зарибих да го играя, обаче ми е малко трудно защото повечето са по-висок от мене левъл и ме убиват много лесно :rolleyes:

Редактирано от HackerX (преглед на промените)

има ли начин нещо да истегля някаде та да мина Dobbing uncle sam и running dog и cesar vialpando i life's a beach ако има кажете ми от каде да го изтегля и каде да го кача

Специално за тебе - Сейфове след минаването на всяка мисия (малко по-надолу са, ще ги видиш :lighter: )

не става дайте линк за Сейф слеед учението за самолет

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Wrong side of... trains/trucks

Аз тая мисия я минах случайно. Мъчех се много и накрая направих нещо, май скочих от един мост и паднах на влака и от там ги изтрепах собственоръчно

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.