Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto San Andreas - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравейте: Имам проблем с инсталацияна на ENBseries за тези които знаят какво представлява ENBseries искам да питам защо след като преместя файловете в директорията на играта и при старт на GTA ми вади грешка..? демек слагам ENBseries в директорията на играта както е описано и стартирам но ми вади грешка, някакви идеи?

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 857
  • Прегледи 484,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте:

Имам проблем с инсталацияна на ENBseries за тези които знаят какво представлява ENBseries искам да питам защо след като преместя файловете в директорията на играта и при старт на GTA ми вади грешка..? демек слагам ENBseries в директорията на играта както е описано и стартирам но ми вади грешка, някакви идеи?

И аз съм имал проблеми с различните версии, пробвай тази, ако не стане ше ти пусна друга версия, която 100 % работи. ;]]

Ванка благодаря ти много за линка но има нещо което не ми е чсно понеже дръпнах файла и го сложих в играта но пак не стана нищо.. та въпроса ми е трябва ли да имам и другите неща там тоя dll и ini файловете трябва ли да ги сложа с този в папката на играта или трябва да тръгне само с този файл който си ми пратил ти? Аз когато слагах другите версий на ENB ми казваше че нещо с dll-а не е наед май незнам немога да кажа с точност понеже го правя з апръв път.Има и нещо друго незнам тоя мод ENB трябват ли му някакви определени изисквания? компютъра ми работи на 1.6,1gb рам а видеото ми е ATI Radeon 9600. благодаря ти отново за всичко :speak:

• 2 седмици по-късно...

Ванка благодаря ти много за линка но има нещо което не ми е чсно понеже дръпнах файла и го сложих в играта но пак не стана нищо.. та въпроса ми е трябва ли да имам и другите неща там тоя dll и ini файловете трябва ли да ги сложа с този в папката на играта или трябва да тръгне само с този файл който си ми пратил ти? Аз когато слагах другите версий на ENB ми казваше че нещо с dll-а не е наед май незнам немога да кажа с точност понеже го правя з апръв път.Има и нещо друго незнам тоя мод ENB трябват ли му някакви определени изисквания? компютъра ми работи на 1.6,1gb рам а видеото ми е ATI Radeon 9600.

благодаря ти отново за всичко :)

Първо съжалявам, че ти отговарям отлкова късно.

Така, значи, това е архив, от който ти требват само d3d9.dll и ENBSeries.ini тех ги слагаш в главмната папка на играта, после като я старитраш натискаш shift+f12.

Редактор съм ан gta.start.bg и модератор във 24gamez.net. Можете да питате абсолютно всичко свързано с тези в тази тема или на лично съобщение. МОдификации мога да правя,мога даже цели градове да правя. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif С това се занимавам. При всякакви пробелми можете да ме питате. Поддържам помощ на Vice City,GTA3,San Andreas както и всякакви модове и добавки за тях. GTA1,2,London са стари,пък и само лондон сам играл.Chinatown Wars и Theftendo са само за конзли. За сториес-ите не мога да ви помогна,защото те са за конзоли,но за PC Версиите на игрите съм тук.

• 2 седмици по-късно...

:) Пускам играта стига до картинката и се изключва преди да е заредило менюто може ли малко помощ? :)

Ако имаш мод...нормално е.Всички модове за бъгясали.

Ако нямаш мод(т.е. чиста игра) може би имаш липсващи файлове.

Заменял ли си нещо по играта?

извинявайте но сигурно много тъп въпрос ви задавам но имам един проблем ето го и него: значи преди да си преинсталирам windows-a играта ми вървеше перфекно но сега като я пусна и като натисна стрелките и камерата си седи на едно и също място а преди например като натисна лявата стрелка камерата ми се завъртваше на там на където е лицето му така да кажа а сега неможе а като съм например на кола или мотор и като натисна някоя стрелка и камерата се измества а като съм без нищо неще да се мести тая тъпа камера ,а и като съм във водата и като натисна някоя стрелка изобщо неще да мърда и ми се налага да я пусна от начало. Моля ви помогнете миии много харесвам играта но имам този проблем и немога да се забавлявам както преди МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИИИ МНОГО ВИ СЕ МОЛЯЯ :lol6::help wanted: :help wanted: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Като за начало,поен доклкото разбрах от лошо казаният проблем имаш проблеми с камерата. Ами извади и сложи пак клавиатурата и мишката,а настройкитре не играта ги направи MOUSE+KEYS а след това дай RESTORE DEFAULT.Ако те пита,давай YES.

А може ли някой да ми каже решение на моя проблем? А ако никой не знае плс кажете

Като трагна да играя не ми работи мишката като се варна в менюто става черен екран и забива ?? Бихйели помогнали

Обнови си DirexctX-a и драйвърите за видеото...

за драйверите ако някой може да ми каже как да си обновя драйверите мс мн :angry:

Или са ти дадени с диск когато си купувал компютъра ( което е задълтиелно да ти дадът такъв диск ) а ако го нямаш трябва да разбереш какво ти е дъното и всеки един компонент на него и да ги търсиш в интернет.

Кажи каква ти е видео картата.

незнам Публикувано изображение сори ама не сам много на ти със тези неща Публикувано изображение

Или са ти дадени с диск когато си купувал компютъра ( което е задълтиелно да ти дадът такъв диск ) а ако го нямаш трябва да разбереш какво ти е дъното и всеки един компонент на него и да ги търсиш в интернет.

компютърът е купуван през 2003 и е от "дедо коледа" Публикувано изображение така че незнам дали го има тоя диск а пък за дъното незнам как да го разбера какво е.А като ви слушам вас какво говорите май ми трябват много уроци за да науча тези неща Публикувано изображение

Човек тези неща тряя ги знаеш все пак от 6 години имаш компютър и дае не му занеш дъното .... ;) 1. Теглиш еверест 2. Даваш му дъна платка 3. Гледаш всичко какво ти пише там за процесори ала бала и казваш какво пише ( направо правиш снимка на евереста ) P.S А и това че те изхвърля от играта може да има просто обяснение ... Не ти тръгва на компютъра ...

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Eто а пък може да е от директХ-а ама теглих 2/3 пъти инсталирам го ама като гледам евереста няма го инсталиран Ако искаш мога да ти дам и снимките на: Processor CPUID BIOS SPD ACPI Чипсет памет?

post-241528-1250090713_thumb.jpg

Eто а пък може да е от директХ-а ама теглих 2/3 пъти инсталирам го ама като гледам евереста няма го инсталиран

Ако искаш мога да ти дам и снимките на:

Processor

CPUID

BIOS

SPD

ACPI

Чипсет

памет?

Памет и процесор ми стигат.

Като за начало,поен доклкото разбрах от лошо казаният проблем имаш проблеми с камерата.

Ами извади и сложи пак клавиатурата и мишката,а настройкитре не играта ги направи MOUSE+KEYS а след това дай RESTORE DEFAULT.Ако те пита,давай YES.

пробвах но не стана пак си е същото нищо променено няма

Ето.Като пусна на еверест Direct X audio/video няма нищо а пък GTA Vice city ми тръгва без проблем

post-241528-1250103698_thumb.jpg

post-241528-1250103764_thumb.jpg

1. Компютъра отговаря ли на изискванията на играта: Recommended System Requirements: Intel Pentuim 4 or AMD XP Processor (or better) 384MB RAM 16x Speed DVD Drive 4.7GB Hard Drive Space 128MB Video Card DirectX 9 compatible sound & video drivers Keyboard, mouse or game pad Minimum System Requirements: 1GHz Pentuim III or AMD Athlon 256MB RAM 8x Speed DVD Drive 3.6 GB Hard Disk Space 64MB Video Card DirectX 9 compatable sound & video drivers Keyboard, mouse 2. Vice City е много по лека от San Andreas ... Така че да правиш разлика между двете е се едно да сравняваш Супер Марио с Wolfenstein 3. Тъй като Vice City е по - стара от Andreasa .... Нормално е VC да върви на слави компютри...

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.