Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хората най-много мразят компютърната мишка

Featured Replies

Автоматичните устройства са навлезли дълбоко в живота ни, а рекламите им дават утопични обещания за безгрижно съществуване. Те обаче ни въвличат и във високо-технологичен ад, пише в. "Дейли мейл".

От сателитните навигационни системи до охранителните лампи, мобифоните и принтерите, електронните устройства объркват, дразнят и отегчават мнозина, а най-пасивните потребители направо докарват до бяс. Учени са изследвали онова, което наричат "тъмната страна на технологиите", и са установили, че хората с удоволствие идентифицират най-мразените от тях изобретения.

Начело в списъка е компютърната мишка - изобретение, което изглежда е по-ефикасно за събиране на косми, пухчета и нечистотии, отколкото за навигация върху компютърния екран. С появата на лазерната версия, тя вече заема своето място в историята.

Охранителната лампа, която е евтина и с която лесно се борави, стана нужна вещ във време на растяща престъпност. Тя дискретно осветява пътя, по който минавате, когато се прибирате у дома, и може да изплаши някой човек със лоши намерения. Това обаче не е всичко. Тя може също да ви държи будни през цялата нощ, защото се активира с лек повей на вятъра.

Камерата за превишена скорост според много хора има положителен ефект, когато е монтирана край училищата и близо до опасни кръстовища. Тя обаче става обществен враг номер едно, когато ви заснеме да карате с малко над разрешената скорост. Будилникът, който сякаш е от друга технологична епоха, е в челото на редица класации на най-мразените изобретения.

Много хора уверяват, че ще приветстват появата на изобретение, което постепенно събужда, вместо тревожния звън, пиукането на будилника или, което е още по-лошо, жизнерадостния глас на диджея в сутрешна радио програма.

Много хора мразят вмъкващите се реклами, станали възможни с развитието на технологиите. Не по-малко дразнещи са и автоматизираните телефонни централи, поели ролята на едновремешната телефонистка.

Говорител на сайта за електроника на Ем Ес Ен, за който е направено изследването, каза: "Всички обичаме технологиите - те помагат срещу скуката, улесняват живота ни, вдъхновяват ни. Понякога обаче ни се струва, че тези предмети без душа планират нашето падение." БТА

изт.

Хахахах ... аз като се нервирам удрям по клавиатурата , не мишката biggrin.gif

• 3 седмици по-късно...

О, аз на моята мищка какви неща съм й причинявала, като се ядосам на Кирил (компютъра). :angry:

То и мойта мишка,нищо че лазерна,и тя го отнася понякога заради компчето

:angry:

Аз пък не си го изкарвам на мишката,а на бюрото. biggrin.gif

хахахах шибано бюро ... и тук така

Аз пък не си го изкарвам на мишката,а на бюрото. biggrin.gif

Е нали все трябва да си го изкараш на нещо :wors:

Не е вярно, че мразя мишката си най-много. Мразя еднакво всички части на компютъра ми cool.gif

Не е вярно, че мразя мишката си най-много. Мразя еднакво всички части на компютъра ми cool.gif

Като ги мразиш как се занимаваш с тях тогава?! :)biggrin.gif;)

Като ги мразиш как се занимаваш с тях тогава?! :)biggrin.gif;)

Тя ги мрази от скоро време ;)laugh.gifbiggrin.gifcool.gif

Като ги мразиш как се занимаваш с тях тогава?! ;)biggrin.gif;)

Трудно :) Скоро ще си материализирам омразата и ще пробвам може ли компютър да оцелее след скок от четвъртия етаж biggrin.gif

Тя ги мрази от скоро време ;)laugh.gifbiggrin.gifcool.gif
Тогава още по-лошо...значи причината не е в компютъра, а другаде sad.gif
Трудно :) Скоро ще си материализирам омразата и ще пробвам може ли компютър да оцелее след скок от четвъртия етаж biggrin.gif
Няма да оцелее гарантирам ;)biggrin.gif Най.много някой чарк да оцелее, ама пак слабо вероятно! ;)
Тогава още по-лошо...значи причината не е в компютъра, а другаде sad.gifНяма да оцелее гарантирам ;)biggrin.gif Най.много някой чарк да оцелее, ама пак слабо вероятно! ;)

Дам :) Ама поне ще се свърши един път завинаги с тази оя омраза към машинката. Но като се познавам, най-късно две седмици след това ще си възстановя нов "дразнител".

Така че - колкото и да мразим компютрите си, нека поне се опитаме да бъдем мили с тях cool.gif

Дам :) Ама поне ще се свърши един път завинаги с тази оя омраза към машинката. Но като се познавам, най-късно две седмици след това ще си възстановя нов "дразнител".

Така че - колкото и да мразим компютрите си, нека поне се опитаме да бъдем мили с тях cool.gif

Много точно и това важи не само за компютрите biggrin.gif

;)

О, аз на моята мищка какви неща съм й причинявала, като се ядосам на Кирил (компютъра). :ph34r:

Ххахаха, компчето ти има именце? biggrin.gif Якичко. По принцип колата си я псуваш на произволно избрано женско име (Маруся си е класика), ма за компютъра не се бях сетила. Ама моят ще е женско име, че ми върти едни к.... к..... кретенски номера biggrin.gif

• Автор

Що бе-моят(а) се казва "ПЕНА" :ph34r: Така съм кръстил още един първите си компютри-още през далечната 1996 година ;)

От тогава-само "Пена" си ги кръщавам.Или галено "баба Пена".Когато съм в добро настроение-даже си позволявам "Пенка" да му кажа,ама не прекалявам,че да не се възгордее ;)

Що бе-моят(а) се казва "ПЕНА" :P Така съм кръстил още един първите си компютри-още през далечната 1996 година :)

От тогава-само "Пена" си ги кръщавам.Или галено "баба Пена".Когато съм в добро настроение-даже си позволявам "Пенка" да му кажа,ама не прекалявам,че да не се възгордее :P

Ценно,Докторе - компа Пена;)

Аз на моето си му казвам компче,ама сутрин като стана го галя по главата и "Добро утро,компче" му казвам,вечер пък "Лека нощ,благодаря ти,компче" - нали си ме храни ;)

Мда,компчетата и те имат душа и разбират когато ги обичаш

:)

Имам комп от 3 години и досега не см сменял мишката си! cool.gif
Каква марка е мишока :clap:Аз имам комп от по-малко време...и мишката непрекъснато я изпускам на земята ...а веднъж останах и без клавиатура biggrin.gif

На мен тази ми е третата мишка, първата ми беше подарък и не беше оптична никак не ми харесваше...втората ми я дадоха като си купих компа и преди време и се повреди една от функциите...Та сега съм с нова мишонка готина е има функциика с която не е нужно да се цъка върху иконите по два пъти biggrin.gif

Аз най-много мразя клавиатурата.Но доста често блъскам и мишката.....или по монитора.... biggrin.gif

Аз най-много мразя клавиатурата.Но доста често блъскам и мишката.....или по монитора.... biggrin.gif

И аз често блъскам монитора, но клавиатурата никога до сега не съм я удрял :P

Каква марка е мишока :lol6:Аз имам комп от по-малко време...и мишката непрекъснато я изпускам на земята

Мишока си е цял плъх. Марка ТСМ, оптична, безйична, 5 бутона и скролче, от преди 3 години ми е и я купих само за 5лв :)

П.П: Падала е 2 пъти само :offtopic_s:

Редактирано от elman (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.