Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време можете без интернет?

Featured Replies

Колко време можете да издържите без интернет?

Пристрастени ли сте към него? laugh.gif

По принцип не мога да си представя какво ще правя без нет, но когато отида при баба ми, която живее в друг град, където нямам ни компютър, ни интернет издържам около 2 седмци, а после ставам много раздразнителен... :hush:

Да откажеш нета е толкова лесно - правя го по няколко пъти на ден :hush:

Когато имам занимание и нямам компютър наоколо мога да издържа безкрайно дълго време, стига да нямам някакви ангажименти в интернет, като писане на новини или поддържане на някой сайт

Компютър без интернет не е компютър. (точка)

Живеем във информационната ера, векът на комуникациите!

А иначе аз не се нуждая от компютъра си, той се нуждае от мен - толкова внимание му отделям, че не може да не му е добре.

Основното предназначение за което използвам Интернет е комуникацията с хората. Тъй като пътувам често и съм от малък град, връзката ми с други хора се осъществява именно чрез Интернет. Ако обаче съм с любимия ми човек и/или с приятна компания, не мисля че Интернет ще ми липсва много. Успявал съм да изкарам без нет доста време, все пак имам Интернет вкъщи едва от година. Иначе от една година, най-много съм стоял без нет 2 седмици.

Основното предназначение за което използвам Интернет е комуникацията с хората. Ако обаче съм с любимия ми човек и/или с приятна компания, не мисля че Интернет ще ми липсва много. Успявал съм да изкарам без нет доста време, все пак имам Интернет вкъщи едва от година. Иначе от една година, най-много съм стоял без нет 2 седмици.

<{POST_SNAPBACK}>

Миленски, аз съм в същатата ситуация! ;)

Затова, когато нямам нет ми е все тая! :)

Но обективно погледнато след 4тия ден без

мрежа се побърквам(е, ако я няма компанията де!)

Най-много няколко часа ,иначе съм стоял и по няколко дена без нет ,но после имам доста работа за наваксване

Като нямам компютър около мен проверявам през 2-3 часа новините на Калдата по wap-а на GSM-а си и ме е яд, че се налага да попадам в такава ситуация.

Ауууу, без нет?! Това ми звучи като смъртна заплаха :)

Последният път, когато останах за повече време без интернет си купих палмтоп, та да си подсигуря поне донякъде свързаността с мрежата.

biggrin.gif

P.S. оттогава и MTel са доволни от мен

• 5 месеца по-късно...

Ми аз се наблюдавам и когато започна да говоря за Ъплоуд на дънки значи ми е време...има-няма два дни съм устисквал без Нет.

О,велики Нет ;),да живей!

А стига бе ква е тази садо-мазохистична тема бе :eek: Как без нет... само като си го помисля и изпадам в депресия ;)

Лятото при един мащабен ремонт у нас просто нямаше къде да го включа у нас за 10-ина дена но на работата ползвах.Бях в чужбина за една седмица лятото и там ползвах само един път(да си проверя пощата) защото беше много скапан интернета(Турция).

Мога да издържа най-много 1 месец, след това каквото и да правя просто ме хваща бяс!!

мога и без нет, но по-добре е да имам нет cool.gif

ПП Като бях отпуска първия ден ми беше много тъпо, ама после свикнах без нет (както и без РС)

компютър без интернет е като таратор без краставица biggrin.gifbiggrin.gif Ако имам по-интересни занимания обаче спокойно мога и да не го ползвам толкова често :help:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.