Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изверг преби жена си и я заши да не изневерява

Featured Replies

43-годишната жена е в болницата в Разград със сътресение на мозъка и синини по крайниците, съобщиха от полицията в Разград, цитирани от БТА. Албена Соколова живеела от 13 години с 45-годишния Тодор Николов. След броени дни той трябвало да влезе в затвора за 3 години по присъда за побой. Престъпникът обаче се усъмнил, че Албена ще му изневерява, докато не си е вкъщи. През нощта на 16 срещу 17 юли той я завлякъл в мазето на дома им, завързал я със синджири, бил я с ремък и стол, а накрая с шивашка игла и рибарска корда зашил половите й органи. Жената почти била изгубила съзнание, когато я зашил. Рано сутринта, използвайки момент, в който Тодор се грижел за козите, които отглеждал, Албена успяла да избяга, отишла в РПУ-Кубрат, откъдето я закарали в разградската болница. Д-р Румен Цанков от хирургичното отделение обясни, че конците са извадени, а раните ще зараснат. Не сме виждали такова нещо, чували сме, че го правят в африканските държави, коментираха потресени медици. Пострадалата е безработна, без здравни осигуровки, след 3-дневния си престой в болницата, който е за сметка на лечебното заведение, няма къде да отиде да живее. От Центъра на неправителствените организации в Разград се ангажираха да осигурят подслон на Албена. Срещу приятеля й е образувано бързо досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Преди месец и половина той е оправдан от състав на Разградски окръжен съд по дело за убийство, извършено преди 13 години по непредпазливост. През 1994 г. заради ревност пребил 48-годишен съселянин, който починал месец по-късно. Тодор има присъди и по други дела за побой и кражби, разказала пострадалата, съобщи Дарик.

дир.бг

Не за три години, а за цял живот трябва тоя да стои в затвора, не мога да си представя как някои могат да удрят жена, камо ли това!

Редактирано от Spato_M (преглед на промените)

Да приложат реципрочна форма към него. Да го кръцнат тоест да го направят ефнух :P. Шивача му шивач angry.gif

е го на...пускат ги такива говеда...после органите на реда били виновни за престъпленията....и без бъкшиш те пускат !

Там у затвора да те шият цял живот

Как може да съществуват такива хора... sad.gif

През нощта на 16 срещу 17 юли той я завлякъл в мазето на дома им, завързал я със синджири, бил я с ремък и стол, а накрая с шивашка игла и рибарска корда зашил половите й органи.

Това вече беше брутално! Като влезе в затвора, някой да вземе да му разпори задника от еб*не, а после да му го зашие с корда.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Това вече беше брутално! Като влезе в затвора, някой да вземе да му разпори задника от еб*не, а после да му го зашие с корда.

Те там във затвора със сигурност ще го оправят ;) няма да му се размине.

Какво им става на тия хора просто не мога да си обясня...

Бил обвинен за средни телесни повреди... е ако това да зашие половите органи на жената е средна телесна повреда, представям си каква ще е тежката. Сигурно аутопсия на живо... ;)

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Поредно доказателство че в България не съществува правосъдиеsad.gif

Такъв да го хванеш, да го биеш, биеш, биеш и накрая да му клъцнеш оная работа ;) Ше му се невиде и ...

Мразя хора които посягат на жените, а тоя направо не знам какво ми иде да го направя :help:

Такъв да го хванеш, да го биеш, биеш, биеш и накрая да му клъцнеш оная работа ;) Ше му се невиде и ...

Мразя хора които посягат на жените, а тоя направо не знам какво ми иде да го направя :help:

Защо всички се надъхвате срещу него, не се ли замисляте защо го е направил, сигурно и жена му не е стока :help:

То,че ще му сцепят г..за от ебня в затвора-ще му го сцепят laugh.gif

Обаче на мен ми е интересно нещо друго:

Преди месец и половина той е оправдан от състав на Разградски окръжен съд по дело за убийство, извършено преди 13 години по непредпазливост. През 1994 г. заради ревност пребил 48-годишен съселянин, който починал месец по-късно. Тодор има присъди и по други дела за побой и кражби, разказала пострадалата, съобщи Дарик.

Какво прави този екземпляр от делиорманската фауна на свобода?

Някой ще потърси ли отговорност от съдиите,които са го оправдали за предишните му престъпления?

Какво означава-"щял да влиза в затвора" да си излежава присъдата?Защо не е в ареста-а от там в затвора?

Кой въобще е допуснал този индивид да се доближи до жената?

;)

Питам аз,ама някой дали ще ми отговори?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Защо всички се надъхвате срещу него, не се ли замисляте защо го е направил, сигурно и жена му не е стока ;)

Няма никакво оправдание за това което е направил. Има доста жени които са изневерявали на мъжете си. Ако всички вземат да правят същото какво ще стане с този свят? Каквото и да е направила жената, той няма право да прави това.

Какво прави този екземпляр от делиорманската фауна на свобода?

Някой ще потърси ли отговорност от съдиите,които са го оправдали за предишните му престъпления?

Какво означава-"щял да влиза в затвора" да си излежава присъдата?Защо не е в ареста-а от там в затвора?

Кой въобще е допуснал този индивид да се доближи до жената?

1. Какво да прави? Чуди се какво зло да стори.

2. Със сигурност НЕ.

3. Защото някой е сметнал, че не е нужно да е в затвора.

4. Е тука вече не мога да измисля нищо.

Ако си свестен данъкоплатец, то само ако кривнеш от пътя и ще те вкарат в затвора, а изроди като тоя се разхождат на свобода ...

... направо нямам думи !!!

Така ще е първите 100 години , останалите на гръб. Докато умните са наумуват лудите ще се налудуват. А по темата тоя колкото и да го биеш му е малко когато и да го убиеш му е късно.

Не ми се вярва насила да я е принудил да се омъжи за него. Бил е "пич" едно време а да си го вземе. А иначе подобни случки само ми показват колко крехка е цялата "цивилизация" на човека и какви животни са хората всъщност.

Не ми се вярва насила да я е принудил да се омъжи за него. Бил е "пич" едно време а да си го вземе. А иначе подобни случки само ми показват колко крехка е цялата "цивилизация" на човека и какви животни са хората всъщност.

Животни са защото не си ползват мозъка...

Животни са защото не си ползват мозъка...

Според мен ползват мозъка си когато трябва да ползват сърцето си и обратното, въпреки, че откак съм в София се уверявам, че света е нищо повече от един пазар и всеки гледа да напазарува колкото се може повече преди да затвори магазина. Постигай, развивай се прави кариера - някои са много уплашени, че няма да се доберат до кинтите навреме и, че хубавата стока ще се свърши. Споко има за всички. Май пак откривам топлата вода ама карай

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Какво им става на тия хора просто не мога да си обясня... Бил обвинен за средни телесни повреди... е ако това да зашие половите органи на жената е средна телесна повреда, представям си каква ще е тежката. Сигурно аутопсия на живо... :)
И аз не мога да си го обясня....Всичко Лудо ...ужас!!!
Според мен ползват мозъка си когато трябва да ползват сърцето си и обратното, въпреки, че откак съм в София се уверявам, че света е нищо повече от един пазар и всеки гледа да напазарува колкото се може повече преди да затвори магазина. Постигай, развивай се прави кариера - някои са много уплашени, че няма да се доберат до кинтите навреме и, че хубавата стока ще се свърши. Споко има за всички. Май пак откривам топлата вода ама карай
Кой знае...пазар за какво за души?!?!Мъртви души...
И аз не мога да си го обясня....Всичко Лудо ...ужас!!!Кой знае...пазар за какво за души?!?!Мъртви души...

Не точно. Пазар в буквалния смисъл на думата. Пък да от друга страна може и така да се каже

То,че ще му сцепят г..за от ебня в затвора-ще му го сцепят laugh.gif Обаче на мен ми е интересно нещо друго:Какво прави този екземпляр от делиорманската фауна на свобода?Някой ще потърси ли отговорност от съдиите,които са го оправдали за предишните му престъпления?Какво означава-"щял да влиза в затвора" да си излежава присъдата?Защо не е в ареста-а от там в затвора?Кой въобще е допуснал този индивид да се доближи до жената? <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> Питам аз,ама някой дали ще ми отговори?
Прав си, за в лудницата е...
Няма никакво оправдание за това което е направил. Има доста жени които са изневерявали на мъжете си. Ако всички вземат да правят същото какво ще стане с този свят? Каквото и да е направила жената, той няма право да прави това.
Така e...Дали няма все още жени които не биха изневерили на мъжете си?И дали има такива които не биха изневерили на жена си?Всичко е взаимно...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Затвор на тоз боклук няма да му помогне. В случая най-подходящи са крумовите закони. По добре е да му няправят това което той е направил на нея, за да разбере какво е, а после да го пратят в затвора за 30-тина годинки, че да има време да помисли! angry.gif

Затвор на тоз боклук няма да му помогне. В случая най-подходящи са крумовите закони. По добре е да му няправят това което той е направил на нея, за да разбере какво е, а после да го пратят в затвора за 30-тина годинки, че да има време да помисли! angry.gif

Той човека е ясно, че не мисли...няма връзка с централния...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.