Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-сложната логическа игра

Featured Replies

http://deathball.net/notpron/

Таа какво представлява.Еми серия от картинки.Звучи просто,но не е.За да преминете в следващото ниво изисква доста логика и познания.Примерно в някое ниво трябва да се ровите в сорса на сайта,в друго да променята адреса отгоре.Някой нива изискват работа със програми и прослушване на разни песни.Иска се и доста търсене с "Google".Засега има "само" 139 нива.(Аз съм на 7мо ).От 9,65 млн души които са се пробвали,само 107 човека са я минали до край.

Може да коментирате но не и да казвате директния отговор,на този който не го знае.Един вид само жокери.

Жокери на английски тук : http://deathball.net/notpron/hints.htm

Успех.

cool.gif

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Аз пък нещо не мога да схвана как да мина трето ниво biggrin.gif

смени името на адреса ... ама няма ти кажа точно кое, че тука пише да не издаваме ... иначе аз доста отдавна съм я играл тая игра :sobbing:

Трето ниво направо го изядох с парцалите, ама натам нещо не ми се играе, че е 100 часа вече...

смени името на адреса ... ама няма ти кажа точно кое, че тука пише да не издаваме ... иначе аз доста отдавна съм я играл тая игра :angry:

Абе аз т'ва го разбрах, но не можах да се сетя как да го сменя biggrin.gif

Аз стигнах до 10 ниво , ама от там нататък ...

• Автор
Абе аз т'ва го разбрах, но не можах да се сетя как да го сменя biggrin.gif

Level 3

Stop being negative, will ya? Stop trying to click something, there is nothing! Read the address carefully. What can you "turn on"?

start-stop

false-???

Малеееее тая игра съм я играл

П.С. Стигал съм до 40 ниво

E ае са ... до 68 си стигал ...

iveta7 - true ! :)

Аз май съм най-зле sad.gif не мога да мина 2-ро ниво нещо не цепа как :)

не си единствена мила спокоино и аз съм същата работа изобщо незнам кво да правя и чета там правила ли са кво изобщо незнам кво да правя не е от мойте игри тази ;)

не си единствена мила спокоино и аз съм същата работа изобщо незнам кво да правя и чета там правила ли са кво изобщо незнам кво да правя не е от мойте игри тази :)

Еми начи ние сме си добре а другите са повредени cool.gif

значи виж адреса ... ти сега си на level2 ... трябва да смениш нещо за да идеш до ниво 3 ... чудно какво ли cool.gifohmy.gif

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Зацепих на 4-о. Иначе другите са лесни! Трябва само малко логика. :)

значи виж адреса ... ти сега си на level2 ... трябва да смениш нещо за да идеш до ниво 3 ... чудно какво ли cool.gifohmy.gif

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ СИ ГЕНИЙ никога не бих се сетила малиииии :):):wors: Много благодаряя!! Леле колко съм злеее ццццц.

МЕРСИ МНОГООООООООООО :wors::wors::wors:

Зацепих на 4-о. Иначе другите са лесни! Трябва само малко логика. ;)

Значи то отдолу ти дава програмката Picasa ...... на шкафчето пише нещо и е на морзовата азбука ;)

За да го минеш трябва да цъкнеш на монетата и да напишеш парола и име,а тях ще ги разбереш от азбуката .....

Не знам още как да ти подскажа .... името започва със "voo" , а паролата със "po"...

• 2 седмици по-късно...

Бях срещнал някаде една много странна игра с нива.. бяха някакви картинки и трябваше да разбереш как да отидеш на следващото ниво, като правиш разни неща(google очастваше по някакъв начин), ако някой има идея моля да помогне, рових се много време, но като не зная името и нестава, та реших че някой може да знае мерси!

NotPron :help:

Късмет!Доста е сложничка. :wors:

Мерси много :speak:

Някои ще ми помгне ли за трето ниво .че не мога да го мина sad.gif ?

Някои ще ми помгне ли за трето ниво .че не мога да го мина sad.gif ?

Ще ти помогна, виждаш адресът на страницата разглеждаш го и гледаш каде може да смениш нещо с неговата противоположност.. успех..

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Ще ти помогна, виждаш адресът на страницата разглеждаш го и гледаш каде може да смениш нещо с неговата противоположност.. успех..

Стана :).Благодаря за помощта.

• 2 седмици по-късно...

Може ли некой да ми пообясни как се играе точно тази игра? Щото ми се струва интересна, а и как се минава 2 ниво? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.