Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко често се усмихвате ?

Featured Replies

cool.gif:)Колко често се усмихвате? ;) Някои твърдят че усмивката отваряла заключени врати и сърца Аз обичам много да се усмихвам ;) и ми е много готино когато ми отвръщтат с усмивка laugh.gif или пък някъде ме изнинадат с усмивка cool.gif Усмихнатите хора определено излъчват повече позитивизъм biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от vn80vn (преглед на промените)

Така е прав си съгласен съм, но за съжаление няма на какво да се усмихвам толкова sad.gif

Специално за форума само :);) ;) ;):) :) :) :) Аре стигат ви :)

Така е прав си съгласен съм, но за съжаление няма на какво да се усмихвам толкова sad.gif

И аз така... sad.gif

Стига бре тоя форум стана клуб "отчаяние" Наскоро ми се падна късметче на което пишеше не се отказвай - пазя си го при личната карта ;) Падна ми се в доста "скапан" за мен момент и го приех за знак ohmy.gif:);)

Стига бре тоя форум стана клуб "отчаяние" Наскоро ми се падна късметче на което пишеше не се отказвай - пазя си го при личната карта ;) Падна ми се в доста "скапан" за мен момент и го приех за знак ohmy.gif:);)

Блаженни вярващите...искам и аз така, ама не ми се получава вече... sad.gif

Блаженни вярващите...искам и аз така, ама не ми се получава вече... sad.gif

Ш`са караме ohmy.gif

• Автор
Ш`са караме ohmy.gif

cool.gif Абе ако е с усмивка може Но ако ме питаш ^^ANGELSING^^ и elman се разбират идеално Между тях винаги има единомислие / забелязох го и в другата си тема/ а това е много готино и ме кара да се усмихна laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Аз почти винаги съм весел и усмихнат... :)

Много често се усмихвам,но не липсват моменти когато съм уморен или сърдит biggrin.gif

Ш`са караме ohmy.gif
Може ли дъ съ биеме? :)
cool.gif Абе ако е с усмивка може Но ако ме питаш ^^ANGELSING^^ и elman се разбират идеално Между тях винаги има единомислие / забелязох го и в другата си тема/ а това е много готино и ме кара да се усмихна laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif
Поне на теб да ти е усмихнато....пък за единодушието да ти кажа рядко се случва...поне на мен... ;)
  • Автор

cool.gif

Може ли дъ съ биеме? ;)Поне на теб да ти е усмихнато....пък за единодушието да ти кажа рядко се случва...поне на мен... ;)

cool.gif Поне ми се усмихна :)

cool.gifcool.gif Поне ми се усмихна :down:
Не съм, не съм повярвай ми...Няма за какво да се усмихна...

Едва ли днес ще се усмихвам sad.gif Първо тази глава,не е моята,а второ,като чета,какви съм ги творил нощес ми иде да се забия чутурата в някоя стена :down:

Едва ли днес ще се усмихвам sad.gif Първо тази глава,не е моята,а второ,като чета,какви съм ги творил нощес ми иде да се забия чутурата в някоя стена :down:

Карай двама сме на един хал...не се коси ползя никаква...Без това ми е здухано и празно...

Колко често се усмихвате ?

Ммого, ама много често :help: Не мога без да пускам някой майтап и като видя, че човекът срещу мен се смее ми идва и на мен от вътре да се усмихна и се усмихвам :help:

Никога. Имам криви и развалени зъби. Срам ме е да си ги покажа.

Опитвам се често да се смея и да се майтапя, макар че само аз си знам какви усилия ми коства. Понякога обаче усмивката ми прилича повече на зъбене.

Много рядко,трудно ми е да се усмихвам,макар,че всички ми казват,че имам хубава усмивка.Приятелят ми пък се базика,че ако се усмихна и ще завали дъжд. biggrin.gif

Много рядко,трудно ми е да се усмихвам,макар,че всички ми казват,че имам хубава усмивка.Приятелят ми пък се базика,че ако се усмихна и ще завали дъжд. biggrin.gif

Ето, на туй се засмях много. Хайде позахили се да завали, че умряхме от жега!

Ето, на туй се засмях много. Хайде позахили се да завали, че умряхме от жега!

И това не помага вече :help:

Смея се на всичко и всеки ... странен съм малко .. ахахах

Смея се на всичко и всеки ... странен съм малко .. ахахах

Ставаме двама :)

Колко? Седни да броиш, ще видим бройката мисля че ще варира от 0 до безброй. Все пак не мога винаги да съм зла :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.