Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за откриване и премахване на вируси, троянски коне и..

Featured Replies

Не бе, ръчно изтрих файла който НОДа не искаше или не можеше. Казваше ми че в него имало било "мултиплай вирусес си е*ало майката" като единствено ми даваше leave от менюто за продължаване. Юнаци, аз не разбирвам много тия неща, да не взема да подведа някой...

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 169,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Логът вече беше искан, чети преди да пишеш. От HiJackThis, можеш да получиш само най-основната информация. Освен това ComboFix в случая е подходящ, затова вземи да прочетеш нещичко.

• Avira те е почистила много добре. Вече може да се каже, че си чист. Браво на B-Boy

• Благодаря б-бой :Р Сложих и WoT

Публикувани изображения

C:\RECYCLER\ e кошчето ,така че просто трябваше да го изпразниш а не да слушаш сьветите на некви "специалисти" ;)

От известно време антиривусната ви програма показва съобщение за инфектиран файл с името 'WhenU'.Този файл и папка си беше направил в Program Files,обаче като я търся тази папка,я няма.Трих файла,поставях Quarantine,обаче проблемът си остава.Какво да правя? sad.gif

Споко, не е вирус. Това е Adware към някой инсталиран от теб software!

Може да е опасен за нервите ти, но не е опасен за компютъра ти.

Споко, не е вирус. Това е Adware към някой инсталиран от теб software!

Може да е опасен за нервите ти, но не е опасен за компютъра ти.

<{POST_SNAPBACK}>

Ок,а има ли начин да го премахна,щот съмнителната програма я изтрих още първия път като ревна антивира,ама това си остана... :nono:

Разгледай ТОЗИ сайт, пише че има и няколко инструмента за премахването на този Adware.

Благодаря! :bye:

Значи вирусчето се казва VBS.Redlof.A и се намира в Temporary Internet Files/Contect.IE5/MRND91ON

Значи вирусчето се казва VBS.Redlof.A и се намира в Temporary Internet Files/Contect.IE5/MRND91ON

<{POST_SNAPBACK}>

http://securityresponse.symantec.com/avcen...s.redlof.a.html

Еми има много начини да се махне.

Чрез Антивирусна програма ако имаш такава.

Чрез онлайн скенер - http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm

А също и да изпразниш кеша на Internet Explorer-IE>Tools>Internet Options>General>Temporary Internet Files>Delete Cookies и Delete Files

За препоръчване е преди да чистиш да си спреш System Restore

My Computer>Properties>System Restore>Turn of system restore on All Drives

Редактирано от KenwooD (преглед на промените)

всичко това съм го направила и си стои та стои ... много упорито вирусче

всичко това съм го направила и си стои та стои ... много упорито вирусче

<{POST_SNAPBACK}>

Пробвай под Safe Mode да го изтриеш.

С коя програма го откри?

Да не е с NortonAntivirus.

С коя програма го откри?

Да не е с NortonAntivirus.

<{POST_SNAPBACK}>

дам с нея ... иначе другите нищо не ми покзват ама само през известно време само ми съобщава за тоя вирус ... като пускам skan няма нищо ... ;)

да не е нещо от NortonAntivirus :eek:

Редактирано от I`m_No_Angel (преглед на промените)

Пробвай с линковите които ти даде dragozow и ако няма ефект ,ще пробваме по друг начин.

Мда,сподели моля дотук какви мерки си предприел за да знаем как да помагаме и да не се повтаряме.

Мда,сподели моля дотук какви мерки си предприелА за да знаем как да помагаме и да не се повтаряме.

<{POST_SNAPBACK}>

всичко пробвах немога да се оправя sad.gif

Мда,сподели моля дотук какви мерки си предприел за да знаем как да помагаме и да не се повтаряме.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз също имам Norton 2005.която беше спряла да се абдейтва от три дена -беше изтекъл едногодишния период.

И на някакъв сайт за кракове ми изкара съобщение ,че имам вирус Trojan.Byte Verify и не може да го изтрие или блокира.Качих си по съвет на форумците от калдатата NOD32.Пуснах я да сканира-не откри нищо.Пробвах online scan с Панда-нищо,Тренд микро-нищо.Качих AVG пак не откри вирус.В папкатаC:\TEMP\ където трябваше да е висуса нямаше файл с такова разширение tmp51.tmp.

Не знам какво да мисля.Или Norton-а е много добър,или другите антивирусни са доста изостанали.

Само за сведение,това го бях постнал миналата година.И какво беше учудването ми когато Spayware Doctor го откри.Само не обърнах внимание дали действително беше в \TEMP\ папката.

Това беше всичко.

Значи и аз с какви ли не програми съм дори и тези дето ми изброиха по-нагоре ... и все ми изкарва, че няма нищо ... направо незнам вече ... ohmy.gif

Ми след като е така не би трябвало да се притесняваш,

че имаш вирус.

Не виждам как е възможно нито една от изброените програми

да не може да го засече.

Този вирус да би да е създаден само за да го засича само Norton-а?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Преди няколко дни писах за един мои проблем с който все още немога да отстраня,темата ми беше изтрита преди да видя кой какво е писал...Компа ми се саморестартирва,когато пусна някоя игра,вляза в саит,дори и докато се зарежда Windows-a ...Сканирах компа с доста програми но те нищо неоткриха...Ако някой знае как да се справя с това саморестартирване ще съм му мн. благодарен...моля помогнете ми защото още малко и ще хварля компа през терасата ....

Здравейте!Преди няколко дни писах за един мои проблем с който все още немога да отстраня,темата ми беше изтрита преди да видя кой какво е писал...Компа ми се саморестартирва,когато пусна някоя игра,вляза в саит,дори и докато се зарежда Windows-a ...Сканирах компа с доста програми но те нищо неоткриха...Ако някой знае как да се справя с това саморестартирване ще съм му мн. благодарен...моля помогнете ми защото още малко и ще хварля компа през терасата ....

<{POST_SNAPBACK}>

Човече същия проблем имах и аз но го оправих като сложих ZONE ALARM firewall ако нямаш слагаи и би трябвало да се оправи и аз мислех че е от напрежението или друг хардуерен проблем но се оказа че не е както помисля все пак ще премеря напрежението за да съм сигурен в това което казвам но до сега не ми се е рестартирал компа да чукна на дърво де

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.