Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за откриване и премахване на вируси, троянски коне и..

Featured Replies

В ТОЗИ архив има няколко вирус клинера,пробвай с тях. :bye:

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 169,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Логът вече беше искан, чети преди да пишеш. От HiJackThis, можеш да получиш само най-основната информация. Освен това ComboFix в случая е подходящ, затова вземи да прочетеш нещичко.

• Avira те е почистила много добре. Вече може да се каже, че си чист. Браво на B-Boy

• Благодаря б-бой :Р Сложих и WoT

Публикувани изображения

Пробвай с Панда онлайн сканиране от computel.bg. Ако не помогне потърси си тулсове за чистене само на този вирус - аз лично ползвам на Панда и Саймантек.

Ето че се появи и поредната "нова" заплаха за вашата операционна система. Днес получих следното съобщение от нашият IT мениджър:

READ IMMEDIATELY AND PASS ON TO EVERYONE YOU KNOW ! 

Someone is sending out a very cute screensaver of the Budweiser Frogs. If you download it,

you will lose everything! Your hard drive will crash and someone from the Internet will get your screen

name and  password!

DO NOT DOWNLOAD IT UNDER ANY CIRCUMSTANCES!

It just went into circulation yesterday.

Please distribute this message. This is a new, very malicious virus and  not many people know

about it. This information was announced yesterday  morning from Microsoft. Please share it with

everyone that might access the Internet.

Once again, Pass This Along To EVERYONE in your address book so that this may be stopped.

AOL has said that this is a very   dangerous virus and that there is NO remedy for it at this time.

This is VERY important. If you receive a screen saver from a friend or anyone you may not know with the

Budweiser Frogs in it .

DO NOT DOWNLOAD  IT OR OPEN THE FILE!

Предполагам, че е поредната истерия покрай някой вирус и антивирусните компании си правят реклама, но все пак реших да ви предупредя.

благодаря :) за сайтчетата и за информацията която сте публикували ;)

поздрави от мен на всички :bye:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, бихте ли ми казали как да се отърва от win32:trojano-2365. Анти вирусната ми програма е Avast, но не успява да го изтрие sad.gif

Пробвай ТОВА и ТОВА и след това кажи резултата.С коя версия на Аваст си и откога е последния ъпдейт?

Здравейте, бихте ли ми казали как да се отърва от win32:trojano-2365. Анти вирусната ми програма е Avast, но не успява да го изтрие  sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Свали си Unlocker и ще можеш да спираш всички процеси, както и бастисваш всякакви гадове по компютъра ти.

Пиши какво си направил.

Успех!

Благодаря за предложенията.

Довечера ще пробвам и ще ви кажа какво е положението :bye:

Най-добре го чисти под Safe Mode. Дори да успее да се зареди пак - поне ще са по-малко другите процеси и ще го идентифицираш по-бързо. И с малко повече късмет, с някоя друга антивирусна (като F-prot например) ще успееш да го изчистиш лесно...

Сложи си AVG Free или Nod 32-една от двете няма да съжаляваш.Изключваш си интернета и както казва @Q-tech влизаш да го чистиш под Safe Mode.Пускаш ако имаш Adware 6-да сканира(програмката е много добра) 100% ще намери нещо ;).

Слет това пускаш с антивирусната да сканираш(ако искаш махни си F-prot и сложи някоя от гореизброените,няма да съжляваш :) )аз по-този начин си чистя компютъра-винаги помага.

Успех

Редактирано от Bebo (преглед на промените)

В случая не се казва дали има ъпдейт правен наскоро,а всички знаем че и най-добрата антивирусна без такъв няма ефект.Моя Аваст(4.6 про) проверява всяко нещо преди да го отворя включително и страници.Ако намери гад не ти позволява да отвориш въпросното нещо.Остава да гадаем какъв е конкретния случай защото няма инфо по въпроса.Довечера ще ни кажат имат ли ефект взетите досега мерки.

В случая не се казва дали има ъпдейт правен наскоро,а всички знаем че и най-добрата антивирусна без такъв няма ефект.Моя Аваст(4.6 про) проверява всяко нещо преди да го отворя включително и страници.Ако намери гад не ти позволява да отвориш въпросното нещо.Остава да гадаем какъв е конкретния случай защото няма инфо по въпроса.Довечера ще ни кажат имат ли ефект взетите досега мерки.

<{POST_SNAPBACK}>

dragozow, в момента не мога да ти кажа версията на Аваст, защото съм на работа до по-късно (20ч :) ). Последният ъпдейт беше в събота, защото тогава си пуснахме интернет, а иначе компютърът е след преинсталиране на уиндоус.

Между другото, dragozow, не мога да отворя това, което ми предлагаш.

Между другото, dragozow, не мога да отворя това, което ми предлагаш.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами така е .... И аз все тайно се надявам:

като са дават линкове към сайтове в БГ , които не могат да се отварят от чужбина да се дават и алтернатива към сървъри извън БГ , ама са малко хората дето се сещат да го правят.

Да помогна за линковете на dragozow. Сега има нови чистачки:

McAfee Anti-Virus Scanner 2005-10-31

software.gifDownload: McAfee Anti-Virus Scanner 2005-10-31 (6.72 MB)

Еdit: Добавям още един:

NOD32 Anti-Virus Scanner 2005-10-31

software.gifDownload: NOD32 Anti-Virus Scanner 2005-10-31 (5.06 MB)

A eто и една чистачка от мен с днешен ъпдейт:

Dr.Web® CureIT!

software.gifDownload: Dr.Web® CureIT! (3.15 МВ) 01.11.2005

Линковете са външни.

P.S. Хубаво е за троянци да си пуснеш и една антитроянска програма. Винаги можеш да я махнеш, ако пречи.

Вчера пробвах с Trojan Remover 6.4.3, но нищо не откри.

Понеже не разбирам много искам да попитам дали тези Anti-Virus Scanner ще пречат на антивирусната програма?

Благодаря на Nologo,ако знаех че става въпрос за чужбина нямаше да дам линк от датата ама казва ли ти някой.Rossiko,има ли ефект от тия неща?

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Вчера пробвах с Trojan Remover 6.4.3, но нищо не откри.

Понеже не разбирам много искам да попитам дали тези Anti-Virus Scanner ще пречат на антивирусната програма?

<{POST_SNAPBACK}>

Не са активни (сканираш, след като пуснеш стартиращата програма) и от собствен опит не съм забелязал конфликт с други програми. Пробвай с Trojan Guarder Gold или Anti Trojan Elite. Първата според мен е по-добра.

dragozow, за съжаление още не съм се прибрала вкъщи, за да пробвам. Аз всъщност съм си в България, но не знам защо не можах да отворя линка angry.gif

Чета темата от офиса да ми е по-ясно после biggrin.gif

пробвай с Кашперски аз лично си изтрих троянец с нея успешно, след като с Авг-то не успях - не че Кашперски не ме е разочаровала,но може да пробваш. А тоя троян римувър е пълна боза....

Благодаря на всички, сега се прибирам вкъщи да го излекувам това чудо. Ще се включа, когато имам резултати :wors:

Здравейте пак! Мисля, че всичко е наред, и вече няма троянци!!! Ето тази чистачка Dr.Web® CureIT! се оправи съвсем сама с цялата неразбория :* Благодаря на всички ви, беше ми много полезно :)

А нещо друго пробва ли преди д-р веб или направо с него го изчисти?

Преди това пуснах Trojan Guarder Gold. След доктора сканирах с Аваста и беще чисто. Все пак мисля да му пусна днес още 1-2 скана, да съм сигурна. Засега ще дам още един шанс на антивирусната преди да я сменя :-)

Като пускаш Аваста да сканира го направи на най-подробния скан и сложи отметка на "включително и архивите" за да ги сканира тях.Така сканира и тях.Виж коя е версията на Аваст и кажи за да знаем.Кажи кои услуги са пуснати на антивирусната за да видим дали не е била там грешката.

Поздрави!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.