Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стюардеса накълца мъжа си на 11 парчета и го складира в хлад

Featured Replies

Знам, че това е част от живота, но необходимо ли е почти всеки ден да си имаме нова тема за различни изверги :)

Знам, че това е част от живота, но необходимо ли е почти всеки ден да си имаме нова тема за различни изверги :)

Права си... Трябва да се направи отделен форум...

Още една изперкала девойка. В последно време, не само девойките, ами и всички останали полудяха.

Баси, ако тръгна и аз генерално да решавам порблемите, децата ви ще ме учат по история в графата "геноцид" ;)

Няма да съм сама. :)

Имам няколко много добри идеи за изтребване на народа, без да си цапаме ръцете с излишна кръв и без да използваме физическа сила. Мога да ти ги споделя, ако проявиш интерес.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Права си... Трябва да се направи отделен форум...

"Извращения и психопати" - може да пуснем едно предложение до админите :)

Баси и жените се побъркаха вече.

Имали са явно доста проблеми в брака - 11 парчета направо зловещо звучи.

Не бе много го обича и сега ще си го хапва,не само в България месото е скъпо.

"Извращения и психопати" - може да пуснем едно предложение до админите :)
Само на мен ли ми се струва тази идея за меко казано лоша. Специално място пълно със статии и материали за.... Стахотия, още от сега само при мисълта за това ме побиват тръпки. В момента приемаме тези факти леко на майтап, но тогава...
Още една изперкала девойка. В последно време, не само девойките, ами и всички останали полудяха.

Няма да съм сама. :)

Имам няколко много добри идеи за изтребване на народа, без да си цапаме ръцете с излишна кръв и без да използваме физическа сила. Мога да ти ги споделя, ако проявиш интерес.

Споделяй, споделяй.

Аз мислех да ги "остъкля" - има едни руски бомби дето като я пуснеш, остави, че изтребва и бактериите даже, ами и температурата става толкова висока, че се получава стъкло (в това ме светна една веща в нещата личност).

Мисля, че това ще е едно прекрасно ново начало за България (че и за някой други части на света) - започваме всичко...на чисто biggrin.gif

Споделяй, споделяй.

Аз мислех да ги "остъкля" - има едни руски бомби дето като я пуснеш, остави, че изтребва и бактериите даже, ами и температурата става толкова висока, че се получава стъкло (в това ме светна една веща в нещата личност).

Мисля, че това ще е едно прекрасно ново начало за България (че и за някой други части на света) - започваме всичко...на чисто biggrin.gif

Аз мислех да пускам бактерия в голям водоем, който захранва щели общини, маларията също ми е минавала през ума, или за газове пуснати от хеликоптери. Да изтребим всички твари и да завземем властта.

Само на мен ли ми се струва тази идея за меко казано лоша. Специално място пълно със статии и материали за.... Стахотия, още от сега само при мисълта за това ме побиват тръпки. В момента приемаме тези факти леко на майтап, но тогава...

Според мен изобщо няма нужда от такива теми. Казах го с ирония. Никога не ги чета тези теми и мисля, че изобщо не трябва да подлежат на коментар. Но - не исках да го кажа толкова директно, защото явно има голям интерес точно към такива теми, ето тази за един ден е станала 3 страници :)

То тези страници се пълнят от дейните участници в "празни приказки" laugh.gif Според мен трябва да се споменават, все пак се случват и лоши неща. И аз се дразня от новините, 10 от 30 минути - черна хроника на събитията. Какво да се прави, такъв е живота. На мен това са ми първите коментари в подобна тема. И на мен не са ми приятни и затова избягвам да ги чета. Заглавията им ми стигат, всички друго ми идва малко в повече.

Имам предложиние! Да нарежат и нея на 11 парчета и да затворят във фризер angry.gif

Според мен изобщо няма нужда от такива теми. Казах го с ирония. Никога не ги чета тези теми и мисля, че изобщо не трябва да подлежат на коментар. Но - не исках да го кажа толкова директно, защото явно има голям интерес точно към такива теми, ето тази за един ден е станала 3 страници :beer11:

Напротив.Има нужда.(Сериозен съм,не се майтапя).След като по цял ден ни пълнят главите с теми за убийства,изнасилвания,кражби,мафиотски убийства в България-трябва все пак да научаваме,че и по другите държави стават подобни неща.

То тези страници се пълнят от дейните участници в "празни приказки" laugh.gif Според мен трябва да се споменават, все пак се случват и лоши неща. И аз се дразня от новините, 10 от 30 минути - черна хроника на събитията. Какво да се прави, такъв е живота. На мен това са ми първите коментари в подобна тема. И на мен не са ми приятни и затова избягвам да ги чета. Заглавията им ми стигат, всички друго ми идва малко в повече.

Ами знаеш ли защо се пълнят точно от " дейните участници в "празни приказки" (леле това звучи,все едно сме втора ръка хора).

Защото ако започнем със сериозни коментари и вземем наистина нзсериозно факта,че една жена е способна да убие хладнокръвно,а след това да расфасова мъжа си на удобни за хладилно съхранение късове месо,и да си го сложи в хладилника-ами нали два часа след това поне един съфорумец ще изпадне в дълбока депресия,а аз и още няколко щастливо женени мъже,няма да можем да спим,защото ще очакваме от половинките си подобно нещо.

Заради това си нижем тука простотийки-за да не се замисляме какво ни чака през нощта cool.gif

Какво ли е направил толкова тоя човечец,че да го заслужи тва?!11 парчета...БРУТАЛНО!

Малеееееееее....Ужас...

biggrin.gif Ти пък намери точните думи с този подпис:

Отмъщението винаги се сервира студено...

Верно студено го е поднесла женатаbiggrin.gif

Влизаме в часът на мистериите и на психарите! УУУУууу спууки! :speak:

Аз мислех да пускам бактерия в голям водоем, който захранва щели общини, маларията също ми е минавала през ума, или за газове пуснати от хеликоптери. Да изтребим всички твари и да завземем властта.

Трябва да се консултираме кой е най-бързия и ефикасен начин. Не че не искам кръв, агония и болка, но все пак... biggrin.gif

Не ми се чака много време - нетърпелива съм. Има разни хора, дето когато и да ги убиеш, все им е късно, тъй че, давай да даваме по бързата процедура:P

Баси, Поле, ще травмираме децата с тези наши приказки;)

Заради това си нижем тука простотийки-за да не се замисляме какво ни чака през нощта cool.gif
Така си е. Принципно си прав :P с изключение: когато си седнал, когато си легнал, когато си клекнал.... и най-вече когато мой мъжо прочете писанията ми. След това нощите му едва ли ще са спокойни, по-скоро ще спи с отворени очи biggrin.gif Абе тук трябва да отворим тема "Какво се готви в кухнята?" Да свършим нещо полезно, да разменим някоя и друга рецепта за готвене на месо laugh.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

На това му се казва "свежа" идея...Лично аз се радвам че имам хладилник и фризер все ще го побера моя на по - едро... :P

Диди, я дай марката на хладилника и аз моя да го сложа във фризера cool.giflaugh.gif

Редактирано от proletina (преглед на промените)

Баси и жените се побъркаха вече.Имали са явно доста проблеми в брака - 11 парчета направо зловещо звучи.
Не мисля, че проблемите в брака могат да направят това!!!Просто има болни мозъци които ги правят тези неща!!!
Поредната причина да остана ерген. Какво им става на днешните омъжени жени :P;)
Ай, ся оправдания :speak:Има и случаи с луди мъже...така, че не е до пола...ами до липсата на здрав разсъдък...
Трябва да се консултираме кой е най-бързия и ефикасен начин. Не че не искам кръв, агония и болка, но все пак... biggrin.gif

Не ми се чака много време - нетърпелива съм. Има разни хора, дето когато и да ги убиеш, все им е късно, тъй че, давай да даваме по бързата процедура:speak:

Баси, Поле, ще травмираме децата с тези наши приказки;)

Правилно, избиването трябва да започне възможно най-скоро. Омръзна ми от кърлежи и пиявици. Трядва да ги премахнем.

Хич не ми дреме кой ще травмирам. Които не са добре - да ходят на лекар. Мен моя ме вика всяка седмица ... - на отчет. ;)

Не ми се чака много време - нетърпелива съм. Има разни хора, дето когато и да ги убиеш, все им е късно, тъй че, давай да даваме по бързата процедура;)

:offtopic_s:

За това внимавай с кой си лягаш, че не знаеш на кой свят ще осъмнеш... biggrin.gif

Забелязвам странна агресивност в някои форумнячки :offtopic_s:

За това внимавай с кой си лягаш, че не знаеш на кой свят ще осъмнеш... biggrin.gif

Забелязвам странна агресивност в някои форумнячки :offtopic_s:

Споко бе, Дид.

Ние вас няма да ви бутаме cool.gif

С кака Поля ще изтрепем само който трябва, а вие не влизате в списъка biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.