Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стюардеса накълца мъжа си на 11 парчета и го складира в хлад

Featured Replies

0000039419-article.jpg

Малайзийската полиция арестува жена заради убийството на мъжа й, съобщи Ройтерс. Неговото тяло било намерено разрязано на 11 парчета и складирано в хладилник в гарсониера в столицата Куала Лампур. Останките били намерени от мъж, който откупил жилището от местна банка, която придобила владение над него, след като то било необитавано от месеци. Силната миризма завела новия собственик и охраната на жилищната сграда право при хладилника, където двамата се натъкнали на зловещата гледка. Властите съобщават, че убитият е от Сингапур и е бил женен за задържаната жена. Той е пребивавал постоянно в Малайзия от 2 години. Жената, която е стюардеса, била арестувана веднага след откриването на трупа.

Dnes.bg

Баси и жените се побъркаха вече.

Имали са явно доста проблеми в брака - 11 парчета направо зловещо звучи.

Баси и жените се побъркаха вече.

Имали са явно доста проблеми в брака - 11 парчета направо зловещо звучи.

Ти опитвала ли си се да побереш труп,нарязан на по-големи късове в хладилник? :) Тя заради това го е нарязала на дребно-за да може да го побере,а не че е била луда cool.gif

Ти опитвала ли си се да побереш труп,нарязан на по-големи късове в хладилник? :P Тя заради това го е нарязала на дребно-за да може да го побере,а не че е била луда cool.gif

Нали това уж щеше да си остане между нас? :wors:

Иначе то това защо го е нарязала си е логика, бе Докторе cool.gif Ама не е първата - да не си мисли, че е оригинална biggrin.gif

Поредната причина да остана ерген. Какво им става на днешните омъжени жени :wors::P

Поредната причина да остана ерген. Какво им става на днешните омъжени жени :wors::P

ти пък, с такава жена всеки ден като се събуждаш ще си щастлив - че не си в хладилника

Зимнина си е била приготвила бедната женица

Най-после някой да излезе с адекватно обяснение на ситуацията biggrin.gif

Така е то, всичко толкова поскъпва, трябва да се хранят хората... laugh.gif

ти пък, с такава жена всеки ден като се събуждаш ще си щастлив - че не си в хладилника

Неправилно си си построил изречението. Между "ако" и "като" аз правя разлика. Не е ли най добре без излишни рискове.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Стига сте бе-какво като го е убила,женицата?То сигурно и е било писнало от мъжа и.

Решила е проблема генерално. :wors:

Стига сте бе-какво като го е убила,женицата?То сигурно и е било писнало от мъжа и.

Решила е проблема генерално. :P

Баси, ако тръгна и аз генерално да решавам порблемите, децата ви ще ме учат по история в графата "геноцид" :lol6:

Решила е проблема генерално. :lol6:

то па един мъж ..... biggrin.gif

Предполагам какво му е клъцнала най-напред :lol6:

Предполагам какво му е клъцнала най-напред :lol6:

Ако й е изневерявал по време на дългите полети - може и това да му е клъцнала :P

Любовта трябва да се консумира. Я вижте как е при богомолката. Така е в природата.

Мъж. Друг ще го смени и толкоз. Какво тук значи някаква си личност? biggrin.gif

Много поетично... Скоро ще ни продават на части в супера до замразените пилета...

На това му се казва "свежа" идея...Лично аз се радвам че имам хладилник и фризер все ще го побера моя на по - едро... :clap:

Редактирано от dindi (преглед на промените)

На това му се казва "свежа" идея...Лично аз се радвам че имам хладилник и фризер все ще го побера моя на по - едро... :P

аааааа......бях се наканил да си търся жена тук из форума , но ще се отказвам нещо . :clap:

аааааа......бях се наканил да си търся жена тук из форума , но ще се отказвам нещо . :clap:

Недей бе... знаеш ли колко са добри в ръцете... с остри инструменти... все ще ти направят някоя салатка... така между другото...

Не дей,братче-тука всички са като богомолките laugh.gif -в момента на екстаза те сдъвкват,изплюват,а остатъците прибират в хладилника за по-късно дояждане sad.gif

Не дей,братче-тука всички са като богомолките laugh.gif -в момента на екстаза те сдъвкват,изплюват,а остатъците прибират в хладилника за по-късно дояждане sad.gif

Недей тъй бре,Докторе-аз паяк не мога да убия ти цял мъж sad.gif

На това му се казва "свежа" идея...Лично аз се радвам че имам хладилник и фризер все ще го побера моя на по - едро... :)
Нали! Моя затова държи фризера винаги пълен. Знае, че ако той не го прави... аз ще го запълня ;)

Недей бе... знаеш ли колко са добри в ръцете... с остри инструменти... все ще ти направят някоя салатка... така между другото...
Ама разбира се, нали трябва да има гарнитура на основното блюдо...

Е па не е баш така, ние не се храним с остатъци. Просто ви изтискваме, оставяме ви малко време да се възстановите.... и после пак.

Ей... убихте всичко детско в мен... а аз така се гордеех с вас... и ви давах за пример... а то к`во кланница няк`ва... Докторе дай поне престилки, да не си оцапат вечерните рокли...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.