Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Турнето на Ку-Ку бенд и Слави (2007)

Featured Replies

Концерта във Враца :

39693_663.JPG 39694_675.JPG 39695_688.JPG 39696_714.JPG 39697_723.JPG 39698_735.JPG 39699_746.JPG 39700_754.JPG 39701_772.JPG 39703_795.JPG 39704_814.JPG 39706_850.JPG 39707_869.JPG 39712_961.JPG 39713_981.JPG

Ох, днес са в Плевен, а аз съм на работа и няма да мога да отида sad.gif Иначе днес видях Слави и голяма част от екипа+няколко от участниците от Мюзик айдъл

Ох, днес са в Плевен, а аз съм на работа и няма да мога да отида sad.gif Иначе днес видях Слави и голяма част от екипа+няколко от участниците от Мюзик айдъл

К'во ти пука? Те всички ще са отишли да гледат Славито и няма да забележат, че не си на работа :lol6:

Слави може да е всякакъв, но знае как да прави шоу!!! :clap:

К'во ти пука? Те всички ще са отишли да гледат Славито и няма да забележат, че не си на работа :)
Или да отскоча на 05.08 до Търново да го гледам там ;)
Слави може да е всякакъв, но знае как да прави шоу!!! :clap:
Напълно съм съгласна :clap::clap::clap:

Липсват големи музикални хитове, образа на Гацо Бацо е преекспониран. Свежо е включването на айдълите.

Добре че са айдълите, че инак не го виждам. Част от хората ще отидат именно заради тях, инак той няма какво ново да покаже.

Мое мнение.

Нека оплакнат очи с Невенчето :)

Спред мен имат какво да покажат и като музика все пак имат нов албум и като новости (включването на айдълите) и като качество на звука и светлинни ефекти ще видим тази година дано няма разлика с шоуто от миналата:)

Или да отскоча на 05.08 до Търново да го гледам там ;)

Ами хайде де! laugh.gif

Аз ще ходя...Дано само да не вали... :)

• Автор
Ами хайде де! laugh.gif

Аз ще ходя...Дано само да не вали... :P

:jeer:Здравей ! Виж това : Цък

Чух за Плевен, че шоуто се е удължило с 90 минути. 3 часа и половина е било - разбрах, че наистина е било голямо шоу и истинско забавление. Аз бях навита да отида, най-вече заради цветния репертоар от изпълнения - както музикални, така и танцувални и актьорски:wors:

Аз ще ходя сигурно на 16-ти в Пловдив, жалко, че тука има ремонти по стадиона и пропуснаха нашия град : (

Аз ще пропусна концерта в София :) С две приятелки бяхме заформили малка фен-групичка на Борис Солтарийски, но те се отказаха. Но ще го гледам по ТВ-то - задължително, когато го дават :)

Много искам да ида,ама...ще се размина,жалко за което!Сигурно е голямо шоу

Тази вечер са в Търново, Велико Търново. Аз пък съм у дома - пия бира и слушам Слави на СД..... biggrin.gif Не типично за мен е да го слушам, ама реших днес да си го пусна.

Аз вчера бях в Търново.

Много съм доволен от шоуто.

Браво.

И аз чух,че е било супер шоу в Плевен, явно и в Търново е било така. Абе сигурно навсякъде ще бъде, сигурна съм

25_7678_image1_jestoka310.jpg

Едночасов бис в Плевен

Фенка се връща по-рано от Испания, заради турнето

4 август 2007 г.

Нови 20 хиляди се изсипаха на концерта в родния град на Слави. Този път времето беше прекрасно. Плевенчани тръпнещо очакваха началото. Фурор настъпи при появата на Слави и думите му: „Здравей мой роден град Плевеен!” Заредиха се едно след друго хитови изпълнения. Събралите се фенове не спираха да пеят заедно с любимците си от сцената. Ръкопляскания, викове, скандиране. Проблясване на фотоапарати, опитващи се да уловят отминаващия миг. Бурни аплодисменти за Гацо и Ранърса, смях до залисване със Станиславчо Христосков и Гугутка Заспалова. Истерия, в най-добрия смисъл на тази дума. Притихване и невярващо очакване когато Слави се сбогува. Публиката скандира името му. Иска „още”! След десетина измъчени минути стадионът отново избухва – Слави и бенда са отново на сцената и отново забиват големите си хитове. Едночасов бис. Слави, Гъмзата, Годжи, Цецо – излизат напред и се раздават безрезервно. Музиката излиза от сърцата им. В един момент свирят почти легнали на сцената, феновете искат точно това. В миг Слави решава да се пробва като фотомодел и предлага всички да извадят телефоните си и да го увековечат на снимка. Той позира, а хиляди телефони и фотоапарати прищракват. Адреналинът е на „max”. Още от златните песни на бенда и този път наистина край. „Ще се върна отново, Плевен!”, обещава Слави и излиза от сцената. Двайсет хиляди го аплодират и също си тръгват.

„Болят ме гърлото и ръцете от пляскане и крещене!”, ще сподели след няколко часа simi_pln в нашия форум. Denica94 продължава в същия тон: „Тук, в Плевен беше просто невероятно! Не съм спирала да пея, нищо, че сега не мога да говоря, ама си струваше!” На NaLa всичко й предстои: „Хораааа, ако знаете как ви завиждаааам - нямам търпение да стане 11-ти и да дойдат в Бургас. Нищо, че като свърши концерта, изпадам в депресия, щото си тръгват... Онзи ден се върнах от Испания, само заради Турнето. Трябваше да съм там още месец и половина, ноооо.... Слави и компания - на 1-во място!”

slavishow.com

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Снощи бях в Търново и концерта си заслужаваше наистина и беше перфектен от всякъде и около един час бис искара Слави наистина показа че знае как да прави шоу:)

П.С. Единственото лошо беше че не пускаха с чадъри (добре че не заваля) и безалкохолно или вода с капачка иначе всичко беше ок

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

А колко е билета? :)

Мисля, че беше 6лв. Поне в Плевен толкова вървяха билетите;)

Акаша, принципно на концерти никога не пускат с безалкохолни или друг вид напитки внесени отвън (изключение за мен беше концерта на Ванеса Мей). Дори когато си купуваш вода или безалкохолно от мястото на самия концерт - стадион или зала, винаги ти махат капачката, защото можеш да нараниш някой с нея.

Колкото до чадърите - нормално. На големи концерти (че и на по-малки) не пускат с чадъра, защото можеш да извадиш нечие око в еуфорията;) Аок си си купувала билети за разни чуждестранни изпълнители на гърба това е едно от условията за да те допуснат на коцерта - никакъв алкохол, никакви чадъри (само дъждобрани) и никаква дрога :P

А колко е билета? :speak:

да 6 лева е навсякъде

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.