Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Scythe Mugen: новото име на Scythe Infinity

Featured Replies

Процесорният охладител Scythe Infinity съчетава висока ефективност с ниско ниво на шума. Заедно с това позволява и експерименти по отношение на закрепването на вентилатора към радиатора. В последно време при автомобилостроенето е популярен термина "рестайлинг" , означаващ леко освежаване на външността и конструкцията на автомобила. Към този похват обикновенно се прибягва, за да се стимулира интереса на потребителите, без сериозни вложения в нови модели. Съдейки по публикувания на страницата на Scythe прес-релийз , японската компания е направила рестайлинг на процесорния охладител Scythe Infinity.

Новият продукт носи името Scythe Mugen и нов вентилатор, по-ефективен и по-безшумен. В резултат на модернизацията общото тегло на охладителя е намаляло с 30 гр. , макар че на фона на изходните 960 гр. такова намаляване на теглото е незначително.

"Mugen" в превод от японски означава "безкрайност" , по-рано това понятие се отбелязваше с английската дума Infinity.

Публикувано изображение

Вентилатора за Scythe Mugen е собствено производство за японската компания. Той има размери 120 х 120 х 25 мм, създава въздушен поток 68,54 CFM ( куб. фута в минута)-срещу 46,5 CFM при предшественика си. Нивото на шума е нараснало незначително - от 23,5 дБА до 25,0 дБА. Скоростта на въртене на вентилатора е 1200 об/мин. Любопитно е, че Scythe Mugen е съвместим не само със Socket 754/939/940/AM2 и LGA 775, но и със Socket 478. Препоръчителната цена на производителя за Scythe Mugen е $58 без данъците.

• 3 седмици по-късно...

Хора, охлаждането е перфектно! Аз съм с по-старото Infinity, но то също си има 478s. Както пише kokomil "Процесорният охладител Scythe Infinity съчетава висока ефективност с ниско ниво на шума."

Редактирано от datakal (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

моето инфинити ми пристигна днеска от плесио и да ти кажа на опаковката ми не пише мюген, но вентилатора на снимката е същия. този новия е , няма червено по него :speak:

• 4 години по-късно...

Здравейте,да попитам тук ,това чудо става ли за AMD Phenom ll x4 или x6?Mисля да си го копувам + това искам и да сменя фенома с новите булдозери като излезнат ,та и за тях да попитам дали ще стане?

Здравейте,да попитам тук ,това чудо става ли за AMD Phenom ll x4 или x6?Mисля да си го копувам + това искам и да сменя фенома с новите булдозери като излезнат ,та и за тях да попитам дали ще стане?

Дънната ти платка поддържа максимум четири-ядрени феноми, при това максимума е ограничен до Phenom II X4 955, заради електрическата система която не е предвидена за процесори с повече от 125 вата TDP! Оттам нагоре оверклок е безсмислен, просто ще изгори схемата, или което е по-вероятно ще задейства защитата. Съответно не ти е нужно охлаждане с по-добри параметри от това идващо с покупката на процесора, изключая единствено с цел намаляване на шума. Не че боксовото е фуражомелка, но има хора с деликатни възприятия...

Извинявам се ,че не споменах,но не става дума за машината от подписът ми.За дъно Asrock 970 extreme 4...

Извинявам се ,че не споменах,но не става дума за машината от подписът ми.За дъно Asrock 970 extreme 4...

А, можеше и в онази тема да се допиташ.:

AMD®:

Socket 754

Socket 939

Socket AM2

Socket AM2+

Socket AM3

Socket AM3+

Socket FM1

Socket 940

Можеш да го сложиш на всичко върху АМД платформа излязло през последните 8 години...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не съм много в час,но нали мугените са 1,2 или3?Питам защото ме интересува кой от 3-те мугена става за ам3+?

Не съм много в час,но нали мугените са 1,2 или3?Питам защото ме интересува кой от 3-те мугена става за ам3+?

и трите стават

сокетите са съвместими АМ2,АМ2+,АМ3,АМ3+,FM1

но се продва само Mugen 3

или някаде останали налични Mugen 2

и като изключим размера му ,в тестовете се представя

дори с градус по добре от 3-ката

но пък Mugen 3 е по компактен

аз лично бих предпочел 2-ката

Редактирано от ivanxxx (преглед на промените)

хийт пайповете работят най добре при хоризонтален монтаж - така че тия дето са на интел имат шанса да свалят поне 2-3 градуса ако направят вентилатора да духа нагоре вместо назад...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.