Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Новата промоция ми харесва. Аз лично, смятам да преподпиша договора си за нови 18 месеца заради телефона (в момента съм с една антика). Абонат съм от 1 март 2004 г. Предполагам, че догодина, ако има нови промоции, ще мога да преподпиша без проблем. За вас не знам, но аз не бих минал към никой от сега съществуващите кабелни или лан оператори, ако ще да предлагат два пъти по-високи скорости за два пъти по-ниски цени. От година и 1/2 не ми липсва нито един от бг фрий сървърите и не бих теглил нищо от тях, даже и да имам възможност.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

".... .Как така ще се плаща услуга която не е извършена.Та нали веднъж си платил инсталационна такса? ..."

Ти какво разбираш под думата "Инсталация"

Да дойде майстор с поялник и да запои например 5 жички у вас..??

Инсталация е настройката на хардуер и софтуер за новия ти план!

Между другото аз не съм плащал таксата защото съм на "инсталирай сам"

РР Не съм абсолютно сигурен дали се плаща наново 30 лв

Ще го разбера утре като се вържа.....

Не вярвам да се плаща, а и няма за какво, при положение, че към настоящия момент вече си абонат. Веднъж вече сменях абонамент и не помня да съм плащал или да е идвал техник в нас.

За тези, които вече са абонати на БТК АДСЛ този месец прехвърлянето към новия тарифен план е безплатно.

значи , искам да изясня някой неща относно новите абонаментни планове за БТк адсл --> значи преди 1 час отидох до центъра на бтк и си подадох заявката за смяна на плана( от 256безкрай на 512 безкрай ) , значи не се плаща нищо ( не знам на кой му хрумна 30 лв инсталационна такса ) просто попълваш един формуляр , в него си пишеш кой от новите планове избираш , какъв бонус избираш ( безплатен месец или телефон ) подписваш се и си готов , човека от бтк ми каза че не гарантира че още днес ще съм на новите скорости , но каза че утре със сигурност ще са променили плана ми , значи всичко стана бързо , като изключим чакането на опашка към 10 минути ... така че вече да нямя догадки кое как е , плаща ли се , не се ли , и други ..

Редактирано от SnOOpeRa (преглед на промените)

значи , искам да изясня някой неща относно новите абонаментни планове за БТк адсл --> значи преди 1 час отидох до центъра на бтк и си подадох заявката за смяна на плана( от 256безкрай на 512 безкрай )  , значи не се плаща нищо ( не знам на кой му хрумна 30 лв инсталационна такса )  просто попълваш един формуляр , в него си пишеш кой от новите планове избираш , какъв бонус избираш ( безплатен месец или телефон ) подписваш се и си готов , човека от бтк ми каза че не гарантира че още днес ще съм на новите скорости , но каза че  утре със сигурност ще са променили плана ми , значи всичко стана бързо , като изключим чакането на опашка към 10 минути ... така че вече да нямя догадки кое как е , плаща ли се , не се ли , и други ..

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си! И аз днес звъннах на 0800 100 и ми казаха същото :)

Така е, и аз мога да потвърдя, че нищо не се плаща. Преди един час пуснах заявка за промяна на абонамента. Доста се почудих, дали да не се възползвам от безплатния безжичен телефон Panasonic, който дават при подписване на договор за 18 месеца, вместо за 13, ама карай ... другия път.

И какво излиза. Лаехте, лаехте без да сте питали и проверили. Както се казва намерили и премерили. Ей сега като проверихте се оказва, че ей така за да се намирате на лаф изприказвахте сума ти глупости.

само едно не мога да разбера - как има толкоз народ, дето се натиска да плаща на бтк? ама явно докато има говеда ще има и касапи.

само едно не мога да разбера - как има толкоз народ, дето се натиска да плаща на бтк? ама явно докато има говеда ще има и касапи.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами просто е, някои от нас използват интернета и за работа, т.е. с това си изкарват хляба. Аз лично съм минал през доста "провайдери" и трябва да ти кажа, че нито скоростта им е била скорост, нито пък връзката е била постоянна - изчезва яко дим, точно когато най-много ти трябва. Да не говорим, че вместо интернет, някои ти продават пиъринг, а като ти потрябва международен канал, изведнъж се оказва, че видите ли, обещаните фантастични скоростти били само за пиъринга, а за международния - конфигурация от три пръста (единият от тях преобладава) или няколко мижави килобайта.

Според теб, cymen, коя е алтернативата на БТК за такива потребители?

Айде някой да каже ако вече ползва по-бързите тарифи.

<{POST_SNAPBACK}>

Много умно няма що. Хайде да те попитам кой ще ти достави BG и международен трафик при 2Mb/s DL и 512Kb/s UL на цена 100 лв. без ДДС.

Или предпочиташ ланките, където всеки се опитва да ти влезе на машината и е пълно с всякакви гадости.

<{POST_SNAPBACK}>

Господин Говедо, задръжте високоинтелектуалното си мнение за себе си. Аз съм достатъчно доволен от качеството на услугата на БТК, за да избера да съм им клиент.

Значи днес подписах договор за 512 безкрай. Казаха ми, че в рамките на една седмица модема и останалите неща ще пристигнат с куриер DHL.

"Инсталирай сам" го има, но ги няма двато безплатни месеца. Също ми обясниха, че единия безплатен месец, който върви с новите тарифи, НЕ важи за нови абонати, а само за вече съществуващи.

Ами това е в общи линии, засега :)

Редактирано от morfei1 (преглед на промените)

Преди малко се върнах от централата на БТК. Всичко мина ОК, само дето и на самите служители още не им е много ясно :) . Подписах за 18 месеца, но телефона ще го получа след 1-ви декември. Питаха ме получавал ли съм някакво писмо за промоцията и тъй като не бях получил, ме забавиха около 20-ина минути докато се изяснят какво да правят. Е, нищо де, това се компенсира от симпатичното момиче което ми прие молбата. Очаквам до ден-два да ме пуснат на новите скорости biggrin.gif

едит: както вече казах, откакто съм на ADSL (от март 2004), и безплатен нет да ми пуснат, едва ли бих минал към някоя ланка/кабеларка, а кои са говедата в случая, не знам....

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Преди малко се върнах от централата на БТК. Всичко мина ОК, само дето и на самите служители още не им е много ясно :) .

Дааа, и аз останах с такова впечатление, от разговора ми със служитела. Даже човека в момента четеше, за новите тарифи и сподели, че са били уведомени едва днес. Даже недоволстваше как могат да им съобщят в последния момент и че можеби ние, в случая аз, сме по-информирани от самите тях. То си е така де, ние знаехме още от преди 10-тина дни laugh.gif

Редактирано от morfei1 (преглед на промените)

а някой да знае ква марка и къв модел е телефона :)

<{POST_SNAPBACK}>

некакъв panasonic май , безжичен е , caller ID , струва 59 лв , само толкова знам знам ,

За новия 512 безкрай,таксата пак ли ще бъде 39лв или както прочетох по-горе вече ще е 33лв?

Много умно няма що. Хайде да те попитам кой ще ти достави BG и международен трафик при 2Mb/s DL и 512Kb/s UL на цена 100 лв. без ДДС.

Или предпочиташ ланките, където всеки се опитва да ти влезе на машината и е пълно с всякакви гадости.

<{POST_SNAPBACK}>

Баш 2 Mbit-а не, ама 1280 Kbit-a DL и 880 Kbit-a UL международен и 8 Mbit-a BG DL и UL за 65 лв. с ДДС може да се намери. На печелившите - Честито cool.gif

Днес и аз ходих до БТК ама един охлюв дето работеше там ми каза че все още нищо не знаел и да съм отидел към края на седмицата за по-сигурно ;):angry: Ама аз утре пак ще отида

За новия 512 безкрай,таксата пак ли ще бъде 39лв или както прочетох по-горе вече ще е 33лв?

<{POST_SNAPBACK}>

Таксата е 33лв, но без ДДС. Като му сложиш 20% ДДС и става 39,6лв.

Айде някой да каже ако вече ползва по-бързите тарифи.

<{POST_SNAPBACK}>

От около 2 часа съм вече с активиран BTC ADSL 1024 BIZ. Какво да кажа, скоростта си е постоянна - 128K/сек. за даунлоуд, а ъплоуда не съм го пробвал още как е, но трябва да е 32К/сек.

Като се изключи факта, че по време на смяната на настройките бяха объркали нещо и повече от 3 часа бях без интернет, всичко останало си е наред.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.