Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Днес и аз подписах за ADSL 512 безкрай,но ми казаха че от утре ще мина на новите скорости. :clap:

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Днес и аз подписах за ADSL 512 безкрай,но ми казаха че от утре ще мина на новите скорости. :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

абе и аз си пуснах заявление ама ми казаха че от началото на другият месец ще съм по бързо бре.от София ли си?

Да попитам:Те автомотично ли ще ми дигнат скороста или трябва да се ходи до бтк?Защото,2 ден чакам високата скорост,път то все същото!sad.gif

Баш 2 Mbit-а не, ама 1280 Kbit-a DL и 880 Kbit-a UL международен и 8 Mbit-a BG DL и UL за 65 лв. с ДДС може да се намери. На печелившите - Честито cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

При това скороста е постоянна. Пробвал съм го да видя дали ще има спадове в скоростта, но няма, т.е. трафика е гарантиран. Хората от БТК ми казаха, че трафика е 80-85% гарантиран, но както казах при 512кб/с не съм видял спад при натоварване. Мен това ми е необходимо. Не в един момент да нямам я международен, я български или пък в един момент скоростта е супер, а в друг едва да се влачи. Освен това при БИЗ пакетите имаш хост, регистрация на домейн и мейл сървър.

Да попитам:Те автомотично ли ще ми дигнат скороста или трябва да се ходи до бтк?Защото,2 ден чакам високата скорост,път то все същото!sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Ами с чакане няма да стане. Предполагам си на 256безкрай, отиди до офиса на БТК и си поднови договора. В рамките на ден-два ще ти вдигнат скоростите.

Не,от Варна!

<{POST_SNAPBACK}>

хммммм аз съм от Добрич тия наште заспалите нещо ме избудалкаха явно но за целта тая вечер получих писмо със заявление от БТК и утре ще си го прасна и него иначе като говорех със девойките по подръжката и на тех не им бе ясно до колко време след подаване на заявлението ще те пренасочат към новият пакет който си си избрал.остава да чекаме и да бистрим темата тук.Аре със здраве!

има ли вече некой, който си е подал заявление за новите пакети на ADSL-то и да са го прехвърлили на тех?

има ли вече некой, който си е подал заявление за новите пакети на ADSL-то и да са го прехвърлили на тех?

<{POST_SNAPBACK}>

Аз подадох заявление в Сряда обаче още не са ме прехвърлили :wors:

Вчера подадохме заявление за 2048BIZ и се надявам в понеделник като дойда на работа вече да сме на новия пакет.

Хората от БТК ми казаха, че трафика е 80-85% гарантиран, но както казах при 512кб/с не съм видял спад при натоварване.

Не точно. За 39лв на мес. получаваш споделеност 50:1; За 55 (мисля толкова беше) - 20:1 (което е вече 80%)

Е, в случая както го казваш при 85 и 100 лв колко ли стават процентите?

Аз подадох заявление в Сряда обаче още не са ме прехвърлили :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

ясно значи инфото с което разполагам се оправдава за сега, а то е че всички който си подадат заявление тоя месец за новите пакети, ще преминат на на тях от началото на следващият месец!

на мен ми дадоха информация от БТК,че до седмица ще ме прехвърлят на новите пакети(512 безкрай) :angry:

ясно значи инфото с което разполагам се оправдава за сега, а то е че всички който си подадат заявление тоя месец за новите пакети, ще преминат на на тях от началото на следващият месец!

<{POST_SNAPBACK}>

Едва ли, на мен ми смениха скоростта още на другия ден. Това беше преди 2 дни и бях писал за това тук.

Не точно. За 39лв на мес. получаваш споделеност 50:1; За 55 (мисля толкова беше) - 20:1 (което е вече 80%)

<{POST_SNAPBACK}>

Гарантираност на скоростта значи във всеки един момент да имаш скоростта, за която си плащаш. Това е Професионален интернет и в БТК 2 Мбпс струват от порядъка на 1000-1200 лв.

ADSL не е гарантиран и на 1%, което не значи, че не е качествен. Споделеността значи колко човека споделят един канал. При 20:1 ако и 20те човека са в нета, то скоростта им няма да е 20 х тяхната скорост. Коефициентиите на споделеност не са измислени от БТК, а се ползват по цал свят, в този вариант 50:1, 20:1.

Много рядко капацитета се запълва на 100%, затова и скоростите са от рода на 80-95% от максимално заявените.

Едва ли, на мен ми смениха скоростта още на другия ден. Това беше преди 2 дни и бях писал за това тук.

<{POST_SNAPBACK}>

аре бе не може да бъде, на мен ми казаха че требе да си изкарам месеца и тогава! :eek:

аре бе не може да бъде, на мен ми казаха че требе да си изкарам месеца и тогава! :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами това е факт, макар че и аз очаквах да има някакво забавяне. Знам ли, може би защото подадох молбата за смяната на абонамента още на 1-ви, и да са започнали да ме тарифират по новата тарифа от началото на месеца, когато започва и отчетния период...

Ами това е факт, макар че и аз очаквах да има някакво забавяне. Знам ли, може би защото подадох молбата за смяната на абонамента още на 1-ви, и да са започнали да ме тарифират по новата тарифа от началото на месеца, когато започва и отчетния период...

<{POST_SNAPBACK}>

аве пич , и аз отидох на първи сутринта в 10 часа бях в централния офис на бтк , да си подам заявката , в 10:30 вече я бях подал , казаха ми че най късно до следвващия ден ще са ми променили скоростта , е да , ама още нищо не съм видял , все на същата скорост съм , звънях на съпорта , казаха че работят по въпроса и в най скоро време ще ми променят соростта , ама да видим кога ще е това време , междудругото днеска ми пристигна по пощата писмо от бтк , в него имаше същата тази заявка която подписах във вторник сутринта , и описани е на промицията...а дано да го направят по скоро преехвърлянето че вече взех да се изнервям

И при мен е същата работа :eek: .Обадих се на 070017111 и от там ми казаха,че имало още хиляди като мен и нищо не можели да направят.А от пощата във Варна ме излъгаха че от другия ден ще съм ОК.Явно чакане му е майката.Дано да стане по скоро. :) А тарифирането не започва ли от датата на подписване на заявката?

мда , и аз съм от варна , и на мен във вторник сутринта като подписах в БТК-то до катедралата , ми казаха че до каря на деня , най много на следващия ден ще съм на новите скорости , е да ама ....... нещо не съм още......

мда , и аз съм от варна , и на мен във вторник сутринта като подписах в БТК-то до катедралата , ми казаха че до каря на деня , най много на следващия ден ще съм на новите скорости , е да ама ....... нещо не съм още......

<{POST_SNAPBACK}>

според моя дедуктивен и изобретателно малоумен и склонен към тарикатско безмозъчно мислене метод, извода който си правя е следният.първо и аз си подадох заявление още във вторник в местният ни офис на БТК в село Добрич, във сряда вече имах заявление и във пощата , попълних и него щото съм идиотско алчен и тъп гъз и искам два тел. (че да мога да го разглобя единият и да го проверя за spyware, малко съм болен и страдам от парноя), и пратих и него в БТК.второ - звънило съм на говорителките на 07001711 от вторник до преди 15 мин. да ги притеснявам за тва прехвърляне, след 15 мин. пак ще им звънна само да си довърша поста.и трето за последно да кажа къв е извода, а той е че тия дето не са ни прехвърлили, ще си цъкаме цената на тарифата на която сме били до сега и тоя месец.така че по моето алчно и безкруполно мислене,ако съм един бос на БТК бих пребрал още малко кинти нищо че правя промоция.А иначе оправдания от сорта че много било претоварено сега в БТК ADSL не мога да приема щом се обявява такава промоция.

"Човек когато иска нещо намира начин,когато не ще търси причини"

Аз също съм от Варна и хрисимо си подадох заявлението за прехвърлянето към новите пакети на 1-ви ноември, след като получих нееднократно уверение от страна на представителя на БТК в клиентския отдел, че това е въпрас на няколко часа, максимум 24. Както гледам и при вас понятието "24 часа" за БТК е доста разтегливо, интересно ми е ако аз си позволя да интерпретирам сроковете за заплащане на сметките както на мен ми е удобно дали ще реагира и БТК по този начин. И аз се опитах да си защитя правата с телефонни обаждания към центъра във Варна, единствения резултат беше да бъда прехвърлян от телефон на телефон, съответно никой незнаейки нищо (странна амнезия е обхванала повечето от БТК явно). В израз на крайното ми негодувание реших да се пробвам и с мейл до [email protected] да видим дали ще последва адекватна реакция от тяхна страна или ще се наложи да търся защита на правата си като потребител дирекно в центъра на БТК във Варна в понеделник.

<{POST_SNAPBACK}>

мога ли да ти използвам писмото ти до [email protected] като бланка и да го прасна и аз, че много съм тъпо смотано и мързеливо и не мога да измисля по нормално писмо по повод на тоя проблем, ако не ми разрешиш. иначе бих изпратил милиарди поздрави на майките, лелите, сестрите бащите им и т.н. и в крайна сметка файда нема да има никаква.пък така ако всички дето чекаме и ние не знаем кво да им изпраскаме тая твоя бланка дето си им писал санким има некакъв ефект. за тва и реших да те питам преди да реша да плагиатствам с писмото ти.и най-вече да си дадеш благословията и ти де.

Да се оплача и аз ...

И аз съм от Варна , и аз подадох заявка на 01.11. и аз все още чакам да ми дойде ... новата скорост.

И аз звънях хиляди пъти на най-различни телефони - няма реакция.

Явно са се опитали голям залък да глътнат БТК-то....

Между другото - новия договор тече от датата на приемане на заявката - ...

И ние (клиентите) губим от това закъснение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.