Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Мога ли да се възползвам от това коледно намаление от 10% при положение че вече от 2 месеца съм техен клиент, като преподпиша договора.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Мога ли да се възползвам от това коледно намаление от 10% при положение че вече от 2 месеца съм техен клиент, като преподпиша договора.

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля, че не. За стари абонати има друга промоция - 13 или 16 месеца. Е, ама ти все пак си питай де... Нищо мисля не ти пречи, освен ако не ти се свидят 11 стотинки за телефон...

Ти все пак прочете ли кво пише в общите условия? Ако не, тогава го прочети пак. Не става въпрос за активиране а за "Констативен протокол за предаване на устройството" и "Дата на подаване на заявка". Никъде не пише нищо за регистриране.

Успех!!!!

:) Някой, има ли впечатления от 2048Кбпс сваляне и 256Кбпс ъплоудване, пакета на БТК ADSL, да сподели в бързината че тука сме се събрали трима гладни и жадни за скорости? cool.gif
:) Някой, има ли впечатления от 2048Кбпс сваляне и 256Кбпс ъплоудване, пакета на БТК ADSL, да сподели в бързината че тука сме се събрали трима гладни и жадни за скорости? cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

мога само да кажа че колкото си плахстам толкова получавам нонстоп е 256кб/с и уплода съм го засичал 45кб/с ми е стигал просто супер е нета и качеството е на супер ниво

Значи абонат съм 512kbit Домашен ADSL имам един DSL модем който го дават от бтк и е свързан към PC`то чрез Ethernet модема няма повече порта за Ethernet аз също съм абонат на местен доставчик и исам да споделя БТК-нета с някой приятели от тези при местния доставчик..Плана ми е следния да купя един Router да го наглася да взима нет от БТК та и после да го свържа в мрежата на местния доставчик да го наглася да дава нет само на определени хора. Направо ако може да стани неще като DNS server възможно ли е това..и шумят ли тези рутери?.. Вас ва питам дали е възможно това всичкото което обясних

Сега пък има вероятност место рутера да излпозвам PC даите няква информация как ще стане с PC на едната лан карта местен нет на другата БТК-НЕТ и искам с хора от местния нет да споделя нета на БТК-та

Предполагам си ибрал някой от пакетите инсталирай сам. За да го инсталираш трябва само да свържеш кабелите и след това да се регистрираш в сайта на БТК. Това е всичко никакви драйвъри не се инсталират

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря всичко е ОК.

husi ако си на бизнес тарифа може и 100 човека да се вържете, а те нямат право и "копче" да ти кажат.

А и да не си на бизнес, пак никой не може да те спре. Стига сам да си го разпределиш, че модема не е настроен...

еии има и много по евтин вариант 2 лан карти на едно пц едната ти е вурзана кум доставчика а втората към случа който ти е за вътрешната мрежа и тогава шерваш лан на доставчика към слуича и другите запчват да се радват:clap:

Modem BTC ADSL--->>Switch 8port---->>Lan cable---->>PC+Lan card

Това се прави още при инсталацията когато техника е там, той бъзика, ти гледаш!

Редактирано от rusimonov (преглед на промените)

До всички които се прехвърляхме на новите тарифи!!!!!!!!!

Моля пишете дали сте получили DECT телефоните от БТК,защото аз не съм и ако пак са ме забравили да отивам да им спретвам едно скандалче.Предварителна благодаря за отговорите!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дект телефони мисля, че не получават всички, които са преминали на новите тарифи - това са го направили нещо като томбола, а за служители на БТК да не говориме cool.gif

До всички които се прехвърляхме на новите тарифи!!!!!!!!!

Моля пишете дали сте получили DECT телефоните от БТК,защото аз не съм и ако пак са ме забравили да отивам да им спретвам едно скандалче.Предварителна благодаря за отговорите!!!!!!!!!!!!!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Sorry за поста!

Точно го публикувах и ми се обадиха от DHL за доставката. :nono:

Телефоните не ги раздават с томбола ,а на всеки сключил 18 месечен договор.На мен ми го пратиха още на 27.12 ,но може още да не са насмогнали с всички градове.Аз съм от Шумен.

Поздрави :bye:

Не ползвам и няма да ползвам БТК-АДСЛ, защо ли?

- Нямам 1:1 канал UP/DOWN!

- Зависим съм от модема и не мога да си разцъквам настройките му, а всеки път трябва да се обаждам на HELP центъра!

- Нямам добра свързаност с някои български сайтове!

- HELP центъра е недостатъчно технически подготвен!

- За да имам реален статичен IP адрес (WWW, FTP, SSH) трябва да мина на бизнес тарифата!

- Приемам, че за някои хора това е единствена за съжаление алтернатива

- NOKIA-Connecting People, БТК-disconnecting people

- А-а-а-а имат отвратителна рекламна кампания

-----------EDIT-----------------

[За да не спамя темата]

@ nickfox: Това, че в община "Тунджа"-Ямболско НИЕ Данъкоплатците Ви плащаме НЕТ-а, не е повод за хвалба!

Но щом ще се хвалим кой с каква връзка разполага....

Аз принципно си разполагам (служебно) с гарантирани 95Mbits BG и 5Mbits INT 1:1 Fiber за 3000 лв./месец (реални IP-та) и отделно в къщи съм на (70-75% гарантиран) негарантиран канал при скорости 8MBit BG и 768Kbit INT за 50 лв./месец (реално статично IP), но винаги стигам повече!

Е как да мина на БТК-АДСЛ ми кажи сега!!!

@ rusimonov:

Със 23 годишни ....(подразбира се какво искам да кажа) не ми се занимава

Нито си ми на знанията, нито на възрастта!

Също така не знам дали хората само

браузят и свалят
има и такива, които качват за да могат ламета като тебе да свалят!

Не смятам за правописна грешка очеваден факт!

Парички имам предостатъчно, но не мисля да давам 2 пъти повече за нещо което не получавам на 100%.

Този така наречен ламер таг е от времената, когато ти сигурно не си и чувал за BBS-и и интернета беше по DialUp (БТК)

Е точно техните рекламни кампании, са.... айде, че познавам и главното действащо лице!

И не смятам да се уповавам на нещо, което ама хич не ми е присърце!Ти какво много религийка ли нещо, а?!?!

Не смятам, че да си редактираш поста е лошо нещо!

Редактирано от error_404 (преглед на промените)

А сега контрата!

- не ти трябва да имаш! Идеята е хората браузят и свалят, не да качват!

- Разцъквам, е термин от футбола, ще приема че си недоказъл се футболист, който иска да се докаже пред компютъра!

- Посочи сайтовете, към които нямаш свързаност, освен низвергата Дата.бг? Много общо казано!

- Допуснал си правописна грешка тук, сложил си не пред достатъчно, внимавай с правописа!

- Че защо не минеш на бизнес тарифата, парички ли не ти достигат!?

- Опс това е единствената алтернатива!

- Много оригинално, няма що, ламер таг!

- Някой рекламни кампании не се правят за да се харесват, а за набиват на очи! cool.gif

Уповавай се в бога, и търси светлината на утрешният ден!

ПС: Хехе на тебе алтернативи не ти тябват, не се излагай така о великолепни, с тая редакция!

Редактирано от rusimonov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
:wors: АДСЛа е добре дошъл в градове, в които нямаме техническа (и парична) възможност да имаме 8мб/с интернет! cool.gif
Змам,че не е тук мястот на поста ми,но има в крайна сметка БТК--- CS сървари или не?

<{POST_SNAPBACK}>

Не! Ако ползва6 и други -да,или ако ти дадат достъп от други провайдари - също да.

мен все още ме интересуват начините за контрол над адсл модема.Просто инсталирай сам са големи дръвца и се чудя как изобщо бачкат....

ама нейсе - та начини да си разбера пппое-то и гейтуей-я като предложения *става въпрос за адсл) приемам без ограничения (ако знаете пароли - също)

С най-голямо уважение! :questions::wors:

та начини да си разбера пппое-то и гейтуей-я като предложения

PPPoe - няма! ползваш TCP/IP прогокол не PPPoe

Gateway: 192.168.1.1 (близко е до акъла - минаваш през модема!) cool.gif

от тук следва, че ИП на др лан карти не трябва да е 192.168.1.1

Пароли и аз искам :P

Редактирано от DaRkNeSs`eViL (преглед на промените)

Здравейте

Един малко тъп въпрос, ама да питам. Изключвате ли си модемите, например вечер, когато гасите компютъра ?

:bye:

Здравейте

Един малко тъп въпрос, ама да питам. Изключвате ли си модемите, например вечер, когато гасите компютъра ?

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

В редките случаи, когато си изключвам компютъра не изключвам модема. Винаги стои включен и дори при рекордния ми до сега ъптайм от 5 седмици и 2 дена модема не беше изключван и нямах НИКАКВИ проблеми с нета :)

В редките случаи, когато си изключвам компютъра не изключвам модема. Винаги стои включен и дори при рекордния ми до сега ъптайм от 5 седмици и 2 дена модема не беше изключван и нямах НИКАКВИ проблеми с нета ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Обаче ако си на ограничен нет си го изключвай,защото ти отчита малко трафик.Малко,малко ама то както се казва "Капка,по капка вир става" :beer: Ако си например на 512 сърф или 512 време е желатело да не стои винаги включен.

Редактирано от cook (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.