Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Такаааа, а сега да ви попитам нещо всички дето пишете, че това било, онова било и че не са ви променили скоростите според новите абонаментни планове в определния срок, къде в заявлението има посочен срок за изпълнение на заявката. Случайно да сте видели някъде такова нещо. Не сте. И аз не съм видял макар,че го четох подробно. Както четох и общите условия на договора. Хайде първо четете и не се правете на велики. Ние попълнихме заявлението в четвъртък. На крака ни дойде акаунт мениджъра на БТК от Бургас,защото се водим корпоративни клиенти. Каза, че най-вероятно от понеделник, вторник ще сме на новата скорост. При това сме корпоративни клиенти. Хайде помислете и на кого първо ще се променят скоростите. Ами навсякъде в света се започва с големите клиенти. Защото освен интернет имаме и телефонни постове към тях. Така, че никъде няма срок на изпълнение. И плащанията започват не от момента на подаване на заявлението, а от момента на активация на услугата. Не мислете, че тия в БТК са малумни, че сами да си създават проблеми.

Та това е. Щв ви променят скоростите.До оня ден се влачехтв на ланките и ви вземаха маса пари за никакъв интернет, а сега вдигате аларма до небесата.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

За това от кога тече срока може да поспорим !!!

От личен опит на мой гръб....

Подадох си заявления за включване по телефона на 28.06.2005 за инсталирай сам.

Договора който подписах в DHL е с дата 01.07.2005 година

Активираха ми услугата на 04.07.2005

След двата безплатни месеца - през септември ми дойде сметка в която освен абонамента за септември са добавени трите дена от юни.

На скандала който направих ми бе отговорено - услугата се заплаща от деня на подаване на заявлението !

За това от кога тече срока може да поспорим !!!

От личен опит на мой гръб....

Подадох си заявления за включване по телефона на 28.06.2005 за инсталирай сам.

Договора който подписах в DHL е с дата 01.07.2005 година

Активираха ми услугата на 04.07.2005

След двата безплатни месеца - през септември ми дойде сметка в която освен абонамента за септември са добавени трите дена от юни.

На скандала който направих ми бе отговорено - услугата се заплаща от деня на подаване на заявлението !

<{POST_SNAPBACK}>

А стига бе... :) . Аз подадох заявлението на 1.11.2005. Беше ми казано, че модема ще дойде в рамките на 1 седмица, най-късно в Понеделник 7.11.2005.

И сега какво ще плащам и за седмицата през която си чаках модема ли?

Не останах с такова впечатление след разговора със служитела на БТК, който ми отговори, че следващия месец на 15 Декемви, с фактурата за телефона, ще дойде и сметката за АДСЛ, в която ще е приспаднато времето на ползване на услугата от Ноември и таксата за Декември, след като го попитах къде, кога и колко ще плащам... :)

В крайна сметка, каквото-такова... sad.gif Дето се вика "The horse went into the river" laugh.gif , договора е сключен, парите са дадени, да съм му мисли преди това. Поне да работи безпроблемно и да си държи скоростите.

Като ти дойде модема да не забравиш да се похвалиш ей :)

"Защото освен интернет имаме и телефонни постове към тях." :)

Излагаш се.Ами ние некорпоративните клиенти на АДСЛ,да не би по водопровода да получаваме интернет?

На вас не ви ли казаха че трябва да се подпише Констативен протокол за скоростта.На мен ми го обясниха така:След като ми пуснат новите скорости ще ми се обадят да отида до бТК-центъра за да подпиша Констативен протокол,и от там-нататък вече ще усетя придобивката.

Имам един въпрос: Държи ли скорост при p2p(bittorrent, dc) трансфера(български и международни)? При кой точно не върви(ясно ми е, че free сървърите са мъка =]).

Е значи аз съм късметлия на 2 подписах новия договор на 4 ми бяха сменили скороста:beer:Сега нета просто лети,интернета на бтк е най-доброто което съм ползвал до сега а съм сменил доста фирми

Имам един въпрос: Държи ли скорост при p2p(bittorrent, dc) трансфера(български и международни)? При кой точно не върви(ясно ми е, че free сървърите са мъка =]).

<{POST_SNAPBACK}>

Ами скороста не се поддържа много!В смисъл че един час може да теглиш с 32KB/s и после само с 27KB/s !Поне при мен така се получава!Това е от БГ пиърите!От международните не съм пробвал но сигурно скоростта е по-малка-20-18 KB/s !От датата нямаш проблем...вече!Аз подадохмолба на 2-ри и ще го направят понеделник(утре)!Дано да си заслужава чакането! :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами при P2P, е малко по-особено, понеже не е важно само твоята Download/Upload скорост, а е важна и на отсрешния.

За БГ Торен сайтовете съм чувал, че е нужно да има поне двама seeder-а, които са си отпушили upload-а, за да download-ваш с максимално допостимата ти скорост.

За free-та, ами и там няма проблем, стига да не са одрязали БТК. Преди няколко дни Data.bg си махна ограничението, тъй че....

При външните сайтове също няма проблеми, стига да не са вкарали някакви ограничения.

"Защото освен интернет имаме и телефонни постове към тях."  :speak:

Излагаш се.Ами ние некорпоративните клиенти на АДСЛ,да не би по водопровода да получаваме интернет?

<{POST_SNAPBACK}>

Ти случайно правиш ли разлика между интернет и телефон или не можеш да четеш .

Ти имаш едно телефонче и толкоз. Плащаш 20 лв. такса и 10 тина разговори най-много. И по тази жичка си получаваш нета.

При нас освен тая жичка има покрай нея още доста жички ( около 100 общо)по които се говори доста всеки ден. Така, че надявам се да можеш да сметнеш какво плащаме ние и какво ти и защо се водим такива клиенти.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

Мен ми се струва, че някой (модератор) е крайно време да се намеси. Темата излезна от рамките на добрия тон.

Ако някой има проблеми с някой, да се разбира на ЛС. Никой не е длъжен да чете глупости.

Аз ще си чакам мойто увеличаване в понеделник :hush:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз тъй...

вече съм с новата скорост.

От торенти 58-59к :)

Рестартирайте си модемите !

При мен така се смени!!

От торенти 58-59к :)

При мен така се смени!!

<{POST_SNAPBACK}>

явно засега при тебе са сменили скоростите за жалост във Варна още не са ги сменили sad.gif

Абе тия от БТК във Варна какво се ослушват.Преди малко модемът се мъчеше нещо да чурулика но скоростта е пак същата.Звънях на познат- каза че работят по въпроса.Но точно кога - ни дума ни вопъл ни стон!!!!!!!!!!!!

java script:emoticon(':)')

Тия пък наште глупаци от Сливен са ултра зле. :) Днес им се обаждах и ми казаха че още никакво движение нямало по въпроса. Приемали заявленията обаче после не знаели какво да ги правят. angry.gifangry.gifangry.gif

От торенти 58-59к   :yanim:

При мен така се смени!!

<{POST_SNAPBACK}>

Браво братле :clap: тъкмо щях да звъня в БТК да питам кога ще ми сменят скоростта и ти прочетох поста. Рестартирах модема и вече свалям с новите скорости.

От Слънчев бряг съм.

Редактирано от rainov (преглед на промените)

ще помоля само тези които казват че вече са на новите скорости , да пишаш и града от който са , моля , защото оставам с впечатление че навсякъде другаде са им пуснали новите скорости само не и във Варна :yanim::clap::angry::angry:

Това което ми прави впечатление е ,че при отпушване на max на уплоада,

даунлоада пада на 38-40к а като го огранича на 9-10к скача веднага на 60-61к.

Чудна работа :yanim::clap:

И аз съм от Варна и все още нямам нова скорост,дори и на сървара в една от фирмите който мина на 2048 няма промяна.

Тези от хелпдеска ги изпекох но няма резултат явно ще се чака :yanim:

Редактирано от Kamikaze (преглед на промените)

Това което ми прави впечатление е ,че при отпушване на max на уплоада,

Да, ве. Това е нормално за DSL. Споко, не е в БТК проблемът. Просто навсякъде по света DSL връзките "пострадват" при максимален ъплоуд до дупка.

А иначе и аз съм от Варна и още си паса на 32 КВ :yanim:

Редактирано от Highlander (преглед на промените)

Момчета, а аз к'во да кажа. На 1-ви миналата седмица подписах заявление. Казаха ми, че най-късно до днес в 2-ва следобед, оборудването ми ще пристигне по DHL... така и не дойде sad.gif

Ако някой е по-наясно, в рамките на какъв срок са длъжни да ми доставят оборудването да сподели, за да знам до кога да изчакам и да почвам да ги притеснявам, че вече едвам издържам :yanim: ?

Редактирано от morfei1 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.