Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

я кажете тези които имат 4Mbit с колко си теглите

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Здрасти :) потърсих малко (признавам си не много) информация по следния въпрос

Мога ли да вържа 2 компютъра със switch към бтк с 1 модем и 1 юзер ;) ?

Здрасти :P потърсих малко (признавам си не много) информация по следния въпрос

Мога ли да вържа 2 компютъра със switch към бтк с 1 модем и 1 юзер ;) ?

Ако е на тарифен план BIZ, да можеш, тогава модема действа и като рутер и раздава повече IP адреси( и при WIFI модемите става ). Ако е на Безкрай обаче, маската е ограничена .252 което позволява само 1 машина след модема и само със суич няма да стане. Трябва ти рутер.

Смених си стария модем с новото Wi-Fi чудо. Освен Wi-Fi има и 4 Ethernet порта, два са вече заети от мойте машинки, а на другите два мога да вържа съседите biggrin.gif

Ако е на тарифен план BIZ, да можеш, тогава модема действа и като рутер и раздава повече IP адреси( и при WIFI модемите става ). Ако е на Безкрай обаче, маската е ограничена .252 което позволява само 1 машина след модема и само със суич няма да стане. Трябва ти рутер.

ок мерси :)

тегля с максимума - 500-510кб/сек.

Как я достигаш тази скорост.От кой сайт теглиш . biggrin.gif

Интересно ми е новите модеми "Huawei" дали са наистина по - добри от ZTE-тата. Айде някой който разполага с такъв да се похвали (или оплаче съответно). cool.gif

кажете кои с колко тегли на тази тарифа 4Mbit

На всеки поотделно ли трябва да му се казва ?

Мога ли да обновя договора си по телефона.

Благодаря предварително.

Благодаря предварително.

Нали трябва да подпишеш новият договор.

Здравейте!Днес по телефона ми се обадиха и ми предложиха да си прекарам БТК-ADSL 2Мb за 31лв,става въпрос за промоцията която правят до 31.08.Стори ми се доста съблазнително и изкушаващо.В момента съм на LAN интернет и не мога да кажа,че съм много доволен.От всичко прочетено в този форум,разбрах че има потребители които харесват ADSL,a други чакат с нетърпение да приключи договора им.В момента съм пред дилемата-да се включа ли към БТК или не ohmy.gif:huh: Предлагам да образувам гласуване!!!Който иска да сподели своето мнение и да каже "да" или "не".Така ще помогнете на много потребители.Повечето събрани гласове печелят :)angry.gif:wors::rolleyes:

Зависи какъв ти е Интернета в момента. В някой градове ADSL се явява доста по-добра възможност спрямо LAN доставчиците. Решението е твое. Все пак ще трябва да сключиш договор за 2 години предполагам :rolleyes:

Значи модема ми е ZTE ADSL2+ Software Version: ZXDSL 831IIV4.1.0h_B09_BG1. Дърпам от външен сайт (примерно www.kernel.org) със 500-510кб/с. с торентите е същото, има и по-бавни сайтове, но най-вероятно при тях самият канал е запълнен...

Благодаря предварително.

Вече може и по телефона, един мой познат така предподписа. Но чака сигурно месец, некви му носиха договора у тях да го подпише, ама това чакане си е гадно, а аз отидох до центъра на БТК и стана на другия ден :) . Така че по-добре си се разходи до някой център

Някой от абонатите на БТК да има проблеми със Скайп? Защото от днес не ми работи. До вчера всичко беше наред, а днес не може да се кънектне. Някакви идеи???

Някой от абонатите на БТК да има проблеми със Скайп? Защото от днес не ми работи. До вчера всичко беше наред, а днес не може да се кънектне. Някакви идеи???

И моя неще да се включи днес. laugh.gifcool.gifbiggrin.gif

Аз не съм на БТК ADSL и също нямам Skype

ето и темата където пише

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=58571

Интересно ми е новите модеми "Huawei" дали са наистина по - добри от ZTE-тата. Айде някой който разполага с такъв да се похвали (или оплаче съответно). cool.gif

жестоки са ;) пускаш го и забравяш за него biggrin.gif

Редактирано от petroff (преглед на промените)

Значи имам следният проблем.Докато сьм на работа и ползвам интернет от бтк ме се появява следният проблем при тегленето на торенти

http://img.######/bitbucket/my%20problem.jpg

А като сьм вкьщи всичко си е нормално Conectable--yes свети зелено в торент клиента.

Та вьпроса ми е може ли да се отсрани този проблем и как но моля ви се не ме насочвайте кьм разни линкове.Ако може тук да напишете нещо но малко по подробно че сьм много зле в тази област

Благодаря ви предварително

п.п Казаха ми че може би нета ми се филтрира но не е така.Друга е причината каква може да е тя

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.