Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

И мен ме прехвърлиха на 2мбит наскоро, но при теглене от фтп сървъри и при пускане на тестове в speedtest . net скоростта ми достига максимум 180КВ/с. При теглене на торенти си е друга работа, там си стигам до 240-250КБ/с.

Но не се оплаквам, хората ей така ми дават двойна скорост за същите пари ;) кой друг го прави това?!? ;)

Все ще се намери някой да мърмори, ама българска ни работа. Сега докато прехвърлят по-голямата част от желаещите сигурно ще е така. Мисля сте свикнали с факта, че при нововъдения от какъвто и да е сорт в България винаги в началото има проблеми. ;)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Всичко със скоростите при мен е наред, не достига при теглене пълният си капацитет ама какво толкова, никой не е гарантирал скоростта.

161617658.png

Всичко със скоростите при мен е наред, не достига при теглене пълният си капацитет ама какво толкова, никой не е гарантирал скоростта.

161617658.png

точно така нещо в порядак ана 230-240 кб/с смятам че е напълно добре.

На 18.07.07 си преподписах договора според новите скорости. От 20.07.07 им се обаждам (сигурно станаха вече 10 пъти). Първия път ми викат, че са получили заявката ама все още не са го направили. Втория път ми казаха, че имат някакъв проблем и щели да пратят някакви техници. Третия път, че техниците все още работели. Четвъртия път ми казаха, че скоро щяло да стане. Днес пък научавам, че не са получавали никаква заявка за увеличаване на скороста и ми казаха да отида до БТК центъра, да проверя дали са я пуснали. А от БТК ми казаха, че са я пратили, даже и номера на заявката ми дадоха.

Кажете ми какво да правя сега? Дайте някакъв съвет.

Вече е 28.07.2007 г. и аз оооще си чакам. Вече 10-ти ден. Не знаех, че тия от БТК са били такива големи идиоти.

Много съжалявам, че навремето се включих към БТК-АДСЛ.

Аз се прекарах, но вие не правете тази грешка, ако искате да нямате такива проблеми. Всичко друго, но не и БТК-АДСЛ.

Аз когато преподписах за новата скорст(бях с 512 минах на 1024),хората ми казаха,че другия месец ще ме включат на новата скорост,а след 2 дена вече си теглех с 120-128кб и съм доволен от БТК. :)

хах на мен след 10 дена ми свършва договора на бтк и с радост се мятам на друг доставчик :)

В Германия се предлага Интернет - 16000кбпс + телефонна линия + информационен канал ( каквото и да значи това ) за 24,95 евро на месец ... Правилно - Интернет връзката е 16000кбпс - приблизително 2 МегаБАЙТА за секунда ... Ама то щото германците са по-бедни от нас и интернета им е по-евтин ... Пък ако някой не вярва - можем да склщчим нотариален бас и ще му докажа :)

В Германия се предлага Интернет - 16000кбпс + телефонна линия + информационен канал ( каквото и да значи това ) за 24,95 евро на месец ... Правилно - Интернет връзката е 16000кбпс - приблизително 2 МегаБАЙТА за секунда ... Ама то щото германците са по-бедни от нас и интернета им е по-евтин ... Пък ако някой не вярва - можем да склщчим нотариален бас и ще му докажа :angry:

иха аз отивам да се местя там cool.gif

www.megalan.bg

10 мегабита международен

20 мегабита български

цена 25 лева

20 мегабита международен

40 мегабита български

цена 40лева

30 мегабита международен

40 мегабита български

цена 65лева

Добър интернет има и в БГ упс ..........София. За останалите бТК колкото пуснат.

В Германия се предлага Интернет - 16000кбпс + телефонна линия + информационен канал ( каквото и да значи това ) за 24,95 евро на месец ... Правилно - Интернет връзката е 16000кбпс - приблизително 2 МегаБАЙТА за секунда ... Ама то щото германците са по-бедни от нас и интернета им е по-евтин ... Пък ако някой не вярва - можем да склщчим нотариален бас и ще му докажа :)

Нищо особено.

нищо особено ама я ми покажи доставчик който дава такава скорост в България за нормални потребители ... Даже и БТК дето се пънат най-много пускат до 4096 ... А локалните доставчици си кютат на максимум 1мбпс ... Ама аз пиша за Варна де - в Сф може да сте по-добре , не знам ... Листовката която е в къщи е отпрреди 2 години като бях там си я взех за спомен :)

www.megalan.bg

10 мегабита международен

20 мегабита български

цена 25 лева

20 мегабита международен

40 мегабита български

цена 40лева

30 мегабита международен

40 мегабита български

цена 65лева

Добър интернет има и в БГ упс ..........София. За останалите бТК колкото пуснат.

Добре де, колко пъти трябва да се пише тука че България не е само София. Ми megalan като ти предоставя толкова хубав нет.... евала, ползвай си го. Само че не мисля че в някой друг град в България има такива скорости (да не говорим че в по малките градове само мечтаят за скорост от рода на 10мегабита) на такива цени.

И какъв е извода (който вече е правен в тази тема) - БТК ADSL е възможно един от най - лошия избор за София и един от най добрия за провинцията.

Добре де, колко пъти трябва да се пише тука че България не е само София. Ми megalan като ти предоставя толкова хубав нет.... евала, ползвай си го. Само че не мисля че в някой друг град в България има такива скорости (да не говорим че в по малките градове само мечтаят за скорост от рода на 10мегабита) на такива цени.

И какъв е извода (който вече е правен в тази тема) - БТК ADSL е възможно един от най - лошия избор за София и един от най добрия за провинцията.

Дишай дълбоко и се успокой малко , не съм от София а от Варна и бТК наистина е най-доброто извън столицата. Писах скоростите на Мегалан за да покажа на колегата, че не само в германско има бърз нет.

Редактирано от stangen (преглед на промените)

така, този лимит от 192 връзки се формира от факта, че модемите не поддържат повече или че от БТК не позволяват повече? като се разрових из темата разбрах, че ZTE са големи боклуци. аз като нов абонат обаче, получих модем Huawei SmartAX MT882, чийто контролен панел е заключен със сменена от екипът на БТК парола. поръчах си активиране на DMZ Host и щом те имат достъп до настройките му, явно те ще си направят нужното. Модела на модемчето не е много популярен според гугъл =) но дано да е излезе по-стабиляга от ZTE-тата, защото определено не съм ентусиазиран като чета оплакванията в предишните постове =)

Редактирано от petroff (преглед на промените)

така, този лимит от 192 връзки се формира от факта, че модемите не поддържат повече или че от БТК не позволяват повече? като се разрових из темата разбрах, че ZTE са големи боклуци. аз като нов абонат обаче, получих модем Huawei SmartAX MT882, чийто контролен панел е заключен със сменена от екипът на БТК парола. поръчах си активиране на DMZ Host и щом те имат достъп до настройките му, явно те ще си направят нужното. Модела на модемчето не е много популярен според гугъл =) но дано да е излезе по-стабиляга от ZTE-тата, защото определено не съм ентусиазиран като чета оплакванията в предишните постове =)

До колкото съм запознат новите модеми Huawei са по-добри от ZTE-тата, при тях би трябвало да липсват тези проблеми със забиването на модема когато се тегли торент с повечко сиидъри(потдържали повече от 192 конекции). Като цяло от тях се очаква повече от колкото получвахме от ZTE, но... ще почакаме, ще видим :angry22:

еми жалко, че са по-добри защото май няма да навлезнат масово

аз преди дни станах абонат на бтк

с нови модеми и нови сплитъри сме

през моя сплитър нито нет нито телефон , а директно в розетката и двете са трепач

днес дойдоха техници с нов сплитър и пак е същата история

провериха сичко и стигнаха до извода, че или модема връща кофти обратен ток (изобщо модела), или че новите сплитъри които предлагат са боклуци

и утре ги чакам с един от старите модеми и от старите сплитъри

дано да не ми сменят модема =|

@petroff , дай на снимка да видим новите модеми де :headphones:

Колеги ползвам нета на бтк и го споделям с втори комп,но от два дни в нетуърк конекшънс ми дава и двата компа с катинарчета.Като е само на моя има нет,но когато дам Enable на втория компютър и ми се губи нета.Помагайте.

Колеги ползвам нета на бтк и го споделям с втори комп,но от два дни в нетуърк конекшънс ми дава и двата компа с катинарчета.Като е само на моя има нет,но когато дам Enable на втория компютър и ми се губи нета.Помагайте.

Как си шернал нета? Виж си настройките. Направи и един профилактичен рестарт на модема

Новите модеми поддържат ли АДСЛ второ поколение или иначе казано до 24Мбит.

Новите модеми поддържат ли АДСЛ второ поколение или иначе казано до 24Мбит.

Модемите да, но линиите поне за сега не sad.gif

някой дали знае , ако ти изтече договора дали те спират автоматично ?

някой дали знае , ако ти изтече договора дали те спират автоматично ?

Не, продължава си автоматично месец за месец и после можеш да си го прекратиш ,когато си искаш, с едномесечно предупреждение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.