Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Едит:

Важи за абонати, на които ще им изтичат договорите близките 3 месеца или са изтекли вече :).

Иначе стигнага 8mbit най-накрая и съм абсолютно сигурен, че се застоят на тази макс. скорост доста време понеже капацитета на старите модеми е толкова, линиите им са зле и това за мене е прага на техните възможности. Ще поживеем, ще видим...

Редактирано от korn (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Е,да се радвам значи,Сега съм на 2048 за 38лв,и на същата цена ще ползвам 4096.

Не важи за абонати, на които ще им изтичат договорите близките 3 месеца или са изтекли вече :). А те са доста малко, повярвай ми. Иначе стигнага 8mbit най-накрая и съм абсолютно сигурен, че се застоят на тази макс. скорост доста време понеже капацитета на старите модеми е толкова, линиите им са зле и това за мене е прага на техните възможности. Ще поживеем, ще видим...

Грешно. Въпросната промоция важи само за нови клиенти или стари абонати на които им изтичат договорите през следващите 3 месеца!

Да се надяваме ,че и нас ще ни угрее скоро :P

Редактирано от stangen (преглед на промените)

Грешно. Въпросната промоция важи само за нови клиенти или стари абонати на които им изтичат договорите през следващите 3 месеца! Да се надяваме ,че и нас ще ни угрее скоро :)

А как да разбера кога ми изтича договора като досега съм го преподписвал поне 3-4 пъти?

Е,да се радвам значи,Сега съм на 2048 за 38лв,и на същата цена ще ползвам 4096.
**Офертата не важи:При подписване на 6 - месечен договор;За настоящи клиенти на БТК ADSL, за които не са налице условията по т.5.2. на настоящите Официални правила.*** Промоцията не се прилага за пакета DUO viva broadband!
Хем си сложил линка, пък не си прочел докрай :)
А как да разбера кога ми изтича договора като досега съм го преподписвал поне 3-4 пъти?
Ми, гледаш кога си преподписвал за полседно и за колко време е договорът :P

Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услугана БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост,като преподпишат нов договор. При някои от тях е възможно увеличениетона скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечнияим абонамент. Досега например БТК ADSL 1024 Безкрай с 12-месечендоговор струваше 38.99 лева. Ако клиентът увеличи скоростта наползвания от него пакет на 4 мегабита при двугодишен договор, месечнатаму такса ще падне на 37.99 лв.

Е за това говоря.

Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услугана БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост,като преподпишат нов договор. При някои от тях е възможно увеличениетона скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечнияим абонамент. Досега например БТК ADSL 1024 Безкрай с 12-месечендоговор струваше 38.99 лева. Ако клиентът увеличи скоростта наползвания от него пакет на 4 мегабита при двугодишен договор, месечнатаму такса ще падне на 37.99 лв.

Е за това говоря.

Да ама ако си клиент сега трябва да ти оставят 3 месеца до изтичане на договора за да може да преподпишеш за новите цени. sad.gif

Абе аз ви пиша вие ми спорите,поне някой звънна ли на 0800100,аз звъннах и ми казаха'ще ползвате двойна скорост на същата цена"

Абе аз ви пиша вие ми спорите,поне някой звънна ли на 0800100,аз звъннах и ми казаха'ще ползвате двойна скорост на същата цена"

Абе пич виж какво пише на страницата на БТК и тогава спори и не ми давай пример какво са ти казали тези на 0800100(телефона е само за нови абонати ако не се лъжа)

5. Учатие в промоцията

Право на участие имат всички:

* нови клиенти, закупили един от пакетите БТК ADSL и подписали едногодишен или двугодишен договор за ползване на услугата чрез каналите за продажба изброени в т.3.

*клиенти на БТК ADSL, чийто договори за услугата са изтекли или ще изтекат в рамките на 3 месеца след края на промоцията.

Редактирано от detect (преглед на промените)

Абе пич виж какво пише на страницата на БТК и тогава спори и не ми давай пример какво са ти казали тези на 0800100(телефона е само за нови абонати ако не се лъжа)

5. Учатие в промоцията

Право на участие имат всички:

* нови клиенти, закупили един от пакетите БТК ADSL и подписали едногодишен или двугодишен договор за ползване на услугата чрез каналите за продажба изброени в т.3.

*клиенти на БТК ADSL, чийто договори за услугата са изтекли или ще изтекат в рамките на 3 месеца след края на промоцията.

Какво спорите, я си попрочети общите условия

Не знам в коя точко го пишеше, но според Обшите условия на БТК можеш да преподписваш (да преминаваш) на по-висока скорост или по-дълъг срок на договор през три месеца!!! Ако са минали 3 месеца от предния ти договор ,няма проблем да минеш на по-висока скорост.

П.П. 0800 100 не е само за нови клиенти, могат да дават инфо и на настоящи :)

Първо благодаря за отговора :)... Обаче:

Аз явно съм с различна версия (0.698) и нещата не са точно така:

1_d6f3e.jpg

След като пиша IP-то там вече не мога и да се свържа с хъба:

2_bc349.jpg

Някой може ли да помогне?

Туко що говорих с оператор на 070017111 - той ми обясни, че от утре стартират 2 неща:

1. УДВОЯВАНЕ на скоростта при ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ адсл абонати като се запазват цените, които в момента плащат!

2. Стартиране на промоцията с намаление на първите 3/6 месеца за НОВИ АБОНАТИ или НАСТОЯЩИ АБОНАТИ на които е изтекъл договора или предстои да изтече близките 3 месеца!

Туко що говорих с оператор на 070017111 - той ми обясни, че от утре стартират 2 неща:

1. УДВОЯВАНЕ на скоростта при ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ адсл абонати като се запазват цените, които в момента плащат!

2. Стартиране на промоцията с намаление на първите 3/6 месеца за НОВИ АБОНАТИ или НАСТОЯЩИ АБОНАТИ на които е изтекъл договора или предстои да изтече близките 3 месеца!

нещо 1-вото и 2-рото си противиречат. Досега НИКОГА при увеличаване на скоростите не е ставало автоматично за настоящи клиенти и на същата цена и мисля,че и сега няма да стане

2-то наистина е така, но пак трябва да преподпишеш, а 1-вото хич не е вярно

И ако си настоящ клиент, няй-вероятно ще можеш да преподпишеш, но няма да се възползваш от намалението на таксите за първите 3 или 6 месеца

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

нещо 1-вото и 2-рото си противиречат. Досега НИКОГА при увеличаване на скоростите не е ставало автоматично за настоящи клиенти и на същата цена и мисля,че и сега няма да стане

Както винаги все има объркване м/у операторите и това което са написали в страницата си тея от БТК.Няма ли да се научат най-после след толкова години.Утре ще видиме за какво иде реч cool.gif

Препоръчвам ви да вземе да се обадите на тоя техния телефон и да попитате... съмнявам се да има толкова голямо объркване.

Хех, на мен нещо страницата на БТК не ми зарежда от 3 дни :angry: или зарежда донякъде и спира, Интернета - имам само достъп до някои определени български сайта - зазз.бг, абв.бг, аха.бг и като по чудо - до моя сайт :) Това е Интернет

Да не говорим, че от 3 дни насам в Офиса постоянно забиват модемите и има подобни проблеми.

Хех, на мен нещо страницата на БТК не ми зарежда от 3 дни :) или зарежда донякъде и спира, Интернета - имам само достъп до някои определени български сайта - зазз.бг, абв.бг, аха.бг и като по чудо - до моя сайт ;) Това е Интернет

Да не говорим, че от 3 дни насам в Офиса постоянно забиват модемите и има подобни проблеми.

Забиваш си статично настройките, рестарт на модема, ограничаване малко на ъплода и няма проблеми ;)

Към @savchev и @Topper - а вземете си пишете на ЛС и не занимавайте останалите с призиви за затваряне на темата. За разлика от Вас, големите специалисти , има и неуки хора (като мен) за които темата е интересна и полезна.
Към @users - поднасям искрените си извинения на всички, които станаха волни и/или неволни свидетели на тази провокация.

Към г-н Topper: г-н Topper, извинете за неразбирането на материала. cool.gif Клиентите ми наистина не са от клас C, защото не ми се занимава с това в момента, а и не виждам смисъл да плащам тези допълнителни пари, но както и да е!

Отново към всички останали: Винаги си подсигурявайте гърба - превете бекъпи на всичко преди започнете да пробвате каквото и да е! :)

Към г-н lordjohn: съжалявам, за тази случка, но исках да помогна...

С уважение към всички и най-вече към г-дата: Topper и lordjohn.

Защо да ограничавам ъплоуда... та аз торенти не тегля...

Ще поживееш, ще видиш.

Хех, на мен нещо страницата на БТК не ми зарежда от 3 дни ;) или зарежда донякъде и спира, Интернета - имам само достъп до някои определени български сайта - зазз.бг, абв.бг, аха.бг и като по чудо - до моя сайт :ph34r: Това е Интернет

И при мен беше така. Оператора ми препоръча да си въведа ръчно DNS адреса. Май след това нямах проблем. Предполагам, че може да е свързано по някакъв начин с новите промоции... От днес, старите абонати могат да отидат и да преподпишат договорите си срещу двойно по-висока скорост, на същата цена.

Днеска преподписах нов договор,за 4096,казаха,че важи за нови и настоящи абонати.Има ли някой с увеличена скорост?

И при мен беше така. Оператора ми препоръча да си въведа ръчно DNS адреса. Май след това нямах проблем. Предполагам, че може да е свързано по някакъв начин с новите промоции... От днес, старите абонати могат да отидат и да преподпишат договорите си срещу двойно по-висока скорост, на същата цена.

здравейте,интересно ми е това за двойните скорости,в момента съм на 2048 безкрай,ако преподпиша договора си ще съм с двойна скорост 8192 за 38 лв или?сайта им пак не работи правилно... ohmy.gif

здравейте,интересно ми е това за двойните скорости,в момента съм на 2048 безкрай,ако преподпиша договора си ще съм с двойна скорост 8192 за 38 лв или?сайта им пак не работи правилно... ohmy.gif

Не 8 а 4mbit-а...

В действителност сайта им в момента има някакви проблеми, не зарежда нормално нито една страница, само погледнете от коя дата са новините :rolleyes:...

Редактирано от korn (преглед на промените)

2-то наистина е така, но пак трябва да преподпишеш, а 1-вото хич не е вярно

И ако си настоящ клиент, няй-вероятно ще можеш да преподпишеш, но няма да се възползваш от намалението на таксите за първите 3 или 6 месеца

До 8 мегабита скорост с БТК ADSL

Новите ADSL клиенти получават 2 мегабита само за 15,49 лв. до края на август

Два пъти по-бързи са новите БТК ADSL пакети, които Българската телекомуникационна компания (БТК) пуска на пазара от 16 юли. За домашните клиенти ще се предлагат два нови пакета, които достигат скорости до 4 мегабита.

Скоростта на най-предпочитания сред домашните потребители ADSL пакет става 2048 kbit/s като цената за двугодишен договор остава непроменена – 30,99 лв. За още седем лева абонатите ще могат да сърфират в Интернет със скорост от 4 мегабита. При трите пакети за бизнеса увеличението е съответно от 1 на 2 мегабита, от 2 на 4 мегабита и от 4 на 8 мегабита.

Заедно с повишаването на скоростите БТК прави специално лятно предложение към новите ADSL потребители. Само до края на август клиентите ще могат да заявят БТК ADSL със скорост от 2 мегабита на цена от 15,49 лв. на месец за първата половин година, при подписване на двугодишен договор. След изтичане на шестте месеца цената става 30,99 лв., която е стандартна за пакета. Ако подпишат едногодишен договор клиентите ще плащат цена от 19,49 лв. през първите три месеца.

Българският бизнес също може да намали разходите си за Интернет чрез новото предложение на БТК. При сключване на двугодишен договор, за първите шест месеца цената на основния пакет за бизнес потребители БТК ADSL 2048 BIZ пада от 52,80 лв. на 26,40 лв. с ДДС. Само за 47,40 лв. на месец бизнес потребителите могат да се възползват от предимствата и на осем-мегабитния пакет БТК ADSL 8192 BIZ. Предложението също важи до края на август.

Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услуга на БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост, като преподпишат нов договор. При някои от тях е възможно увеличението на скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечния им абонамент. Досега например БТК ADSL 1024 Безкрай с 12-месечен договор струваше 38.99 лева. Ако клиентът увеличи скоростта на ползвания от него пакет на 4 мегабита при двугодишен договор, месечната му такса ще падне на 37.99 лв.

(16.07.2007) ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Вместо на старите си абонати да правят префeрeнции ,тез говеда от БТК /след като са ти взели един път паричките и вече не те бръснат за слива.От къде на къде, аз дет сам и абонат 6-7 месеца да не мога да ползвам 6-месечната отсъпка от цената ако се прехвърля на по висока скорост,ами някви новобранци дет се казва ще могат ? Цялата работа е в това ,че хич не и дреме на мошенниците за старите им клиенти ,а се опитват да примамят нови наивници,след което отношението им към тях ще бъде същото ,както сега кам нас. Аз по голям кретенизам от тоя не съм виждал.Компаниа монополист ,която се представя за едва ли не за най добрата сред добрите в бранша ,да постъпва така с клиентите си.Чудя се кои ли идиоти и безхаберници /спуснати са парашути по постовете/взимат тези малоумни решения да прецакват старите си клиенти ?!? Освен това в предлаганите иинтернет скорости има и явна измама .Никаде не се говори за минимална гарантирана скорост ,а се натартва само до 1000 до 2000 и незнам си колко мегабита.Обаче на практика от 1024 скорост ,клиента получава реална 500-600 и респективно от 2048 реална 1200-1300. Но клиента остава с впечатлението че получава това за което му се говори а именно 1024 интернет скорост. Да ама не !!! И аз се питам каде са онея некадърници и послушковци от защита на потребителя,да всеят малко ред.Защото аз останах,а не само аз измамен,че уж получавам едно а то излезе съвсем друго и мен не ме интересува колко интернет ще ми подават ,а искам във всеки един момент да получавам не по малко от това за което си плащам ,а именно 1мг бит ,а не скоростта да варира.Защото не мога да гледам интернет телевизя например и така нататък.И когато аз искам заради тези същите мошенници от БТК ,да се прехварля на 2048 скорост за,да получа реално 1200 за да мога да си ползвам интернета пълноценно,аз не подлежа към промоционалните цени защото вече са ме прилапали за 2 години и ги боли бастуна за мене . Ама не занят аз какав номер ще им извъртя на на тея леваци които почнаха да ме вбесяват и още малко ще им търпя дивотиите и противното /дискриминационно - бих казал/ отношение............////////////////////////////////////////////////////////////

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.